catalinenache2000 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 salutare am un tacanit metalic la cald stie sineva cum se schimba lantul de distributie la bmw f650 gs din 2001? e normal sa se duca la 26000? am desfacut intinzatorul ,era blocat . oare din ce cauza? help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 nu se duce lantul asa rapid. daca ai jocurile ok la supape, deblocheaza intinzatorul si trebuie sa mearga bine. mai fugareste mobra din cand in cand, ca nu i face bine daca mergi usurel cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Si dupa ce ai desfacut intizatorul, l-ai lasat asa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinenache2000 Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 Si dupa ce ai desfacut intizatorul, l-ai lasat asa?? i-am scos siguranta si l-am bagat la loc fara siguranta pana vine cel nou . acum merge mai bine motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinenache2000 Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 nu se duce lantul asa rapid. daca ai jocurile ok la supape, deblocheaza intinzatorul si trebuie sa mearga bine. mai fugareste mobra din cand in cand, ca nu i face bine daca mergi usurel cu ea am deblocat intinzatorul si tot mai tacane insa mult mai incet . o sa-i schimb si uleiul sapt asta si dupa sa vad daca mai tacane ce sa=i mai fac? de alergat o sa o alerg dar sa rezolv pb asta odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_So Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 ai schimbat numai intinzatorul? sau tot lantul de distributie? cat costa? la reprezentanta BMW l-ai comandat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 la mine, intinzatorul cu tot cu arc costa 280 RON, la BMW; arcul singur, costa 8 lei; avand in vedere ca arcul vechi era cat de cat ok, am bagat 4 saibe sub el sa fie mai tensionat si de atunci nu mai am treaba cu el. cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 acum doua zile am schimbat la AB intinzatorul de lant. aveam sunet metalic la motor si m-am dus la tibi. mi-a zis ca e vb de intinzator si l-am comandat( aproximativ 220 ron) si acum doua zile mi l-a si schimbat (aprox 110 ron). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinenache2000 Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 mi-a venit piesa noua 245 ron intinzatorul +surubul +saiba aici poze www.catalinovidiuenache.wordpress.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinenache2000 Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 ai schimbat numai intinzatorul? sau tot lantul de distributie?cat costa? la reprezentanta BMW l-ai comandat? schimbat numai intinzatorul comandat la bmw baneasa ca la pipera nu era in ziua aia cel de la piese 245 ron vine cu surub si saiba www.catalinovidiuenache.wordpress.com aici ai poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_So Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 eu va trebuie sa schimb si lantu de distributie (pt ca e uzat) care la reprezentanta e 507 lei (pt f650) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinenache2000 Postat Mai 12, 2009 Autor Share Postat Mai 12, 2009 eu va trebuie sa schimb si lantu de distributie (pt ca e uzat) care la reprezentanta e 507 lei (pt f650) cati km ai ? eu cand am intrebat de toate piesele pentru distributie erau cam 600 ron toate la BMW Pipera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_So Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 aproape 36000 km are motocicleta de preturi la AutoTransilvania, in Cluj, am intrebat oare sa nu imi fi spus bine? hmmm....adevaru e ca era cam aeriana tipa cu care am vorbit :-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinenache2000 Postat Mai 16, 2009 Autor Share Postat Mai 16, 2009 aproape 36000 km are motocicletade preturi la AutoTransilvania, in Cluj, am intrebat oare sa nu imi fi spus bine? hmmm....adevaru e ca era cam aeriana tipa cu care am vorbit :-?? suna la bmw in pipera (in baneasa au preturi mai mari ) si intreaba iti face proforma platesti din cont si iti vin piesele in max 7 zile daca vrei le iau eu si le trimit cu un curier ceva pana la tine si iesi mai ieftin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 suna la bmw in pipera (in baneasa au preturi mai mari ) si intreaba iti face proforma platesti din cont si iti vin piesele in max 7 zile daca vrei le iau eu si le trimit cu un curier ceva pana la tine si iesi mai ieftin . si asa e destul de mare pretul lantului respectiv,,,,uitati ce am gasit eu....lantul respectiv e compatibil pentru urmatoarele motociclete bmw......K 72,F 650,F 800,F 650 GS,,,si costa 67,43 euro, la reprezentanta desigur,,,,si intinzatorul 65,12 euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 salut am si eu o problema similara cu cea discutata si anume o bataie la cald a motorului pe care toti cunoscutii mai avizati sau nu au catalogato drept bataie de bolt sau de ambielaj,ambele variante de speriat avand in vedere ca mobra are abia 36000 km.Am desfacut piulita de la intinzator si am scos cilindrul din interior care are un arc inauntru.Am observat ca era gripat nu se mai comprima piesa respectiva.Am lovito cu o cheie si a inceput sa se comprime.Ce trebuie schimbat doar piesa cu arc(8)sau si patina de plastic(7)care intinde lantul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pricop Postat Noiembrie 23, 2021 Share Postat Noiembrie 23, 2021 Salutare vreau sa caut lantul de distributie si nu stiu care este mia spus un mecanic ca trebuie sal schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate