Sari la conținut

Teone

Membru
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti-Valcea
  • Motocicleta
    F 650 GS
  • Numar Moto
    de valcea

Vizitatori Recenți Profil

1.342 citiri profil

Teone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In mers se manifestau problemele, care se pare ca s-au rezolvat odata cu schimbarea filtrului de benzina. Mersi ZIDU'!
  2. Salutare! Motocicleta mea, f650gs din 2000, se manifesta ciudat de cateva zile. Cand ajung la 3500-4000rot/min, pierde putere(da in nas). Schimbat bujie, suflat filtrul de aer(aprox 4000km), curatat cam tot ce se poate da jos usor in jurul injectorului... Urmeaza schimb de filtru de benzina. Alte idei? Multumesc!
  3. Salutare, Cred ca s-a mai scris despre acest subiect, inca nu reusesc sa gasesc in paginile topicului ce-mi trebuie exact. Asadar, poate sa-mi dea si mie cineva codurile (sau macar dimensiunile) rulmentilor de bascula? Multumesc!
  4. Bravo etinene, e splendida! ma bucur tare pentru tine!
  5. Schimba intinzatorul de lant de distributie. Am avut exact aceeasi problema ca cea semnalata de tine.
  6. nu e nevoie sa-l tii cu nimic. pur si simplu desfaci suruburile, pui barele si suruburile la loc si gata. nu ar trebui sa dureze mai mult de 15-20 de minute cu tot cu bibileala de rigoare. Spor!
  7. Radu trebuia sa puna niste ghilimele acolo...suntem baieti cu note mari la georgrafie in scoala generala si stim ca nu ne aflam pe plaiurile lui Stefan. Totul a plecat de la o replica, dupa ce am scos o mobra din mare noroi si eram supti de energie, gandindu-ne la cunoscuta piesa a celor de la zdob si zdub In orice caz, taramuri de poveste, iar voi buzoienii sunteti niste norocosi
  8. Salutare! As vrea eu tricoul fox. Si daca (prin reducere la absurd) se razgandeste aurel in legatura cu genunchere, mi-ar prinde bine si ele:) Multam! Te sun maine!
  9. Nu stiu despre voi, dar eu am avut azi ceva emotii. Speram sa nu se fi intamplat ceva nedorit. Incepe acuma transmisiunea Eurosport si vedem ce si cum. HAI baieti!!!
  10. iti recomand sa achizitionezi odata cu kitul de pompa si cele doua garnituri( de la capacul de ambreiaj, si de la capacul pompei de apa) aia din tre capacul de ambreias si motor este de hartie si este foarte probabil sa se rupa in momentul in care va scoate capacul ceea ce o va face imposibil de reutilizat. e si scumputza pe deaspura, 72 de ron din cate imi amintesc. Bafta!
×
×
  • Creează nouă...