claudiu_lover Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 nu stiu daca exista un topic deja deschi cu acest titlu, nu prea am gasit... sa ne face-m cunoscute motocicletele... Sper sa nu fiu singurul pe acest topic o sa incep eu cu cateva poze din pacate GPZ-ul este avariat in urma unui accident, dar l-am pus si pe el ca imi este dor de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 exista un topic asemanator p.s.: frumos gsxr, sa-l stapanesti sanatos. nu sunt cel mai infocat fan al beculetelor, led-urilor si altor accesorii luminoase pe motor, dar fiecare cu gustul sau. /index.php?...0&start=750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_lover Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 exista un topic asemanatorp.s.: frumos gsxr, sa-l stapanesti sanatos. nu sunt cel mai infocat fan al beculetelor, led-urilor si altor accesorii luminoase pe motor, dar fiecare cu gustul sau. /index.php?...0&start=750 nu-am gasit, poate pt ca nu am cautat deajuns... multumesc lafel. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 (editat) nu stiu daca exista un topic deja deschi cu acest titlu, nu prea am gasit...sa ne face-m cunoscute motocicletele... Sper sa nu fiu singurul pe acest topic o sa incep eu cu cateva poze din pacate GPZ-ul este avariat in urma unui accident, dar l-am pus si pe el ca imi este dor de el Aia "neonata" este data drac.......frumoasa rau domne !!!! Sa o "neonesti" sanatos. Pune-i si unul rosu sa zica lumea ca este semafor ambulat Dar daca tie iti place nu ma pot opune, sa o stapanesti sanatos. Editat Aprilie 30, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 nu prea se inghesuie lumea cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 nu prea se inghesuie lumea cu poze mie mi-au spart ochii neoanele de pe gsxr, asa ca nu vad cum pot sa adaug poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 e draguta cu luminile alea dar parca sunt totusi prea multe ,pana la urma fiecare cu gustul sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 1, 2009 Share Postat Mai 1, 2009 (editat) mamaaaa ce toba are cb'ul ai customizato oleak nu gluma....suna? am un prieten cu cb500 cu toba sport si mai putin de 7% nu i-a luat niciodata. acum a revenit la aia originala si nu mai sare consumul de 4,5 % Editat Mai 1, 2009 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 suza mea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 cateva si de la mine/. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 mamaaaa ce toba are cb'ul ai customizato oleak nu gluma....suna? am un prieten cu cb500 cu toba sport si mai putin de 7% nu i-a luat niciodata. acum a revenit la aia originala si nu mai sare consumul de 4,5 % suna super bestial , numa ca trebuie gandita un pic , nu stiu de ce i-o fi luat lui 7 la suta , mie nu mi-a luat niciodata atata , cel mai mult a consumat in jur de 6,3 dar si atunci din vina deplasarilor scurte pe timp racoros de obicei consuma 5,2 - 5,8 in oras ca la drum in afara orasului imi ia mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 CeBeRica al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 mamaaaa ce toba are cb'ul ai customizato oleak nu gluma....suna? am un prieten cu cb500 cu toba sport si mai putin de 7% nu i-a luat niciodata. acum a revenit la aia originala si nu mai sare consumul de 4,5 % eu am facut consumul si cu toba originala si cu asta si mi-a iesit mereu aproape la fel, diferenta de 100 -200 ml , cel putin prin oras in rest nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 ma cam obsedeaza si pe mine consumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate