H3llriderr Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 se organizeaza pe la noi ceva de genu asta? si daca nu , pe unde exista zone in care s-ar putea organiza asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanel_P Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 se organizeaza pe la noi ceva de genu asta? si daca nu , pe unde exista zone in care s-ar putea organiza asa ceva Asta e nebunie curata.....unde mai e placerea enduro-ulului? Mi se pare o demostratie gratuita si care nu-si gaseste sensul, sa-ti rupi motocicleta in 5 secunde ca sa ai ce repara o saptamansa, o luna, dupa posibilitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 30, 2009 Autor Share Postat Aprilie 30, 2009 Asta e nebunie curata.....unde mai e placerea enduro-ulului? Mi se pare o demostratie gratuita si care nu-si gaseste sensul, sa-ti rupi motocicleta in 5 secunde ca sa ai ce repara o saptamansa, o luna, dupa posibilitati. daca unii au placerea si fac mobrele pt lucrul asta pe alte meleaguri , de ce nu s-ar gasi si la noi. eu nu am auzit pana acum , si daca exista doriitori si avem locuri , de ce nu sa incercam sa organizam asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 (editat) se organizeaza pe la noi ceva de genu asta? si daca nu , pe unde exista zone in care s-ar putea organiza asa ceva Sigur ca da ! In fiecare week-end. Numa' ca e cu motoare nemodificate si fara spectatori... Editat Aprilie 30, 2009 de DragosKTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BkE Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Daca vrei sa-ti rupi maini,picioare si alte cele sau daca ai prea multi bani si iti permiti alta mobra poti incerca asa ceva. Eu unu' nu vad rostul!Poate doar o demonstratie de vitejie ca altceva...nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 am incercat noi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 va mai amintiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) Asta e nebunie curata.....unde mai e placerea enduro-ulului? Mi se pare o demostratie gratuita si care nu-si gaseste sensul, sa-ti rupi motocicleta in 5 secunde ca sa ai ce repara o saptamansa, o luna, dupa posibilitati. Prietenese se dau cu mobre adecvate adica la enduro nu ai foarte multe de stricat ...... un se de plastice costa 100e Editat Mai 4, 2009 de drc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 14, 2009 Autor Share Postat Mai 14, 2009 (editat) am incercat noi: foarte tare , felicitari , pacat ca la noi nu sunt foate multi in tara , ma gandeam daca un concurs de genu organizat , ar avea succes ca in alte tari , dar la noi deocamdata sunt prea putini va mai amintiti? lol , ca a zburat ...) Editat Mai 14, 2009 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 (editat) se organizeaza pe la noi ceva de genu asta? si daca nu , pe unde exista zone in care s-ar putea organiza asa ceva am inteles ca prin 11 iunie sau iulie se organuzeaza ceva la Sibiu. Suna la baietii de acolo si te vor lamurii Editat Mai 18, 2009 de BGS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Totusi socotind problema din perspectiva motociclistului "pe salariu" cred ca este exagerata exploatarea.... Unde mai pui ca o sa le vezi la vanzare ... de genul ...."merge super... trage de rupe.... an foarte bun.... ulei, bujie... schimbate....ocazie deosebita.... " si cel mai trist ar fi nu costul plasticelor ci eventuala "recuperare" a pilotului.... pentru 30 de secunde de sezatii tari risti enorm !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladebiker Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 uitatii pe astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 (editat) Totusi socotind problema din perspectiva motociclistului "pe salariu" cred ca este exagerata exploatarea.... Unde mai pui ca o sa le vezi la vanzare ... de genul ...."merge super... trage de rupe.... an foarte bun.... ulei, bujie... schimbate....ocazie deosebita.... " si cel mai trist ar fi nu costul plasticelor ci eventuala "recuperare" a pilotului.... pentru 30 de secunde de sezatii tari risti enorm !!! care maxim 5-6 secunde........dar gloria se castiga cu sange... Editat Mai 28, 2009 de cetateanulx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 Pe 11 iulie se va tine la Sibiu un astfel de concurs, organizat de Crazy Bike. Veti avea de vedea, ca locul ales este fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 va mai amintiti? A patit ceva motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Pe 11 iulie se va tine la Sibiu un astfel de concurs, organizat de Crazy Bike. Veti avea de vedea, ca locul ales este fain. din pacate vremea nu tine cu noi, la sibiu a plouat in fiecare zi .. iar vineri si sambata prognoza arata tot ploaie Azi am aflat ca Hill Climbing Challenge se va tine in 1 august 2009, am primit si confirmarea de la Andy in legatura cu noua data a concursului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 din pacate vremea nu tine cu noi, la sibiu a plouat in fiecare zi .. iar vineri si sambata prognoza arata tot ploaie Azi am aflat ca Hill Climbing Challenge se va tine in 1 august 2009, am primit si confirmarea de la Andy in legatura cu noua data a concursului. ieri am vazut locul unde se va tine Hill Climbing Challange - Sibiu 2009 SUPERB, nu sunt bolovani deloc, mult mai decent decat locul in care a fost facut filmuletul din primul post, deseara sper sa pun pe net si ceva secvente video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 (editat) Ovidiu daca imi permiti o sa pun eu ce ai filmat tu ... http://www.youtube.com/watch?v=xc6JfOqjT0Q Confirm ce a spus Ovidiu mai sus .. locatie excelenta .. multa voie buna si distractie ... va asteptam pe 1 august Editat Iulie 11, 2009 de cosminsideras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Din pacate ieri nu am reusit sa ajung decat seara la 11 in Dealul Gusteritei, am stat pana pe la 1:30 cand s-a terminat concursul de Hill Climbing si au continuat concertele de Rock... Poze de la Hill Climbing Sibiu 2009 / Crazy Bike Festival 2009 Mai tarziu o sa pun si filmul facut seara dupa 11... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuMatiu Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 (editat) Alte poze de la concurs: http://www.matiu.ro/main.php?g2_itemId=31700 Editat August 2, 2009 de OvidiuMatiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free2000alex Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Cateva poze si filme pe http://www.balkan-stivuitoare.ro la " Poze Hill Climb Sibiu 2009 " Am filmat foarte mult, dar cu postatul pe net mai dureaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Am pus pe net si filmarea facuta noaptea dupa 10:40, pe sfarsitul saptamanii mai fac rost de un film facut de un prieten in timpul zilei, pana atunci : HD Video Hill Climbing Challenge Sibiu 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 3, 2009 Autor Share Postat August 3, 2009 foarte tare , sper sa se tina in fiecare an de acum in colo , poate si un campionat mondial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 TARE de tot, NOKTURNA !!! Mai ales 'batalia' dintre Martin si Horika !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OvidiuMatiu Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Alte poze: http://www.photokif.ro/main.php?g2_itemId=2417 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate