mishu_canishu Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Uite link-ul: Sherif! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 super misto motorul......inchipuie-ti asa ceva la Politia Romana ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atas Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 pai........cu o astfel de moto mi-ar place sa fiu politai la divizia moto voi nu ati vrea hai mina sus sa nu ziceti ca sint egoist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 (editat) foarte frumos facuta Editat Februarie 6, 2006 de raducu21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 super misto motorul......inchipuie-ti asa ceva la Politia Romana ) pai........cu o astfel de moto mi-ar place sa fiu politai la divizia moto voi nu ati vrea hai mina sus sa nu ziceti ca sint egoist. foarte fain motorul dar.....nu,nu as vrea sa fiu politai la ei/noi..... ps:ia uitati-va ce fete au!hahahahahaha B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 (editat) foarte fain motorul dar.....nu,nu as vrea sa fiu politai la ei/noi..... ps:ia uitati-va ce fete au!hahahahahaha B. normal black se uita ca b...o....i...ii la parta noua .cred ca asa motoare au vazut numai la telvizor nici nu stiu daca ar putea sa mearga politaii pe asa un animal mai ales cei din romania va salut marius Editat Februarie 9, 2006 de red_snake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Si cea facuta de cei de la orange country choppers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 se uita ca b...o....i...ii la parta noua .cred ca asa motoare au vazut numai la telvizor nici nu stiu daca ar putea sa mearga politaii pe asa un animal mai ales cei din romania va salut marius Ai dreptate, ăÂştia ai noÂştri sunt niÂşte dobitocii desăvârÂşiți, habar nu au cu ce se manancă chopperele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 cum asa? nu erau mandrii posesori ai chopperelor alea cu un par de 1 metru cu girofar in varf? Chung Li, sau asa ceva, cele cu sigla Martin Motors... E drept ca nu ar putea fi puse nici macar pe aceeasi pagina cel de care se vb aici cu chinezismele noastre . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 @skywalker: lupalb e ironic ca de obicei cand se discuta despre politzishti!!! sa traieshti lupule, eshti singuru politzist pe care-l cunosc, asha ca am o parere buna despre ei :10: oricum, politzaii americani sunt invatzatzi sa mearga in patrulare pe harley!!!! asha ca pana la chopper nu a fost decat un mic pas!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 BâÂşti bai DMW-ule de aici, cum îți permiți să mă insulți si să spui despre mine că-s militian. Hmmm, auzi la el. (e dus cu capu, da va rog să nu-i spuneti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu raven sha Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Chiar eshti politzai si vrei sa creezi o diversiune fiinduti rusine de meseria pe care o ai?? sau e o insulta ? cunosc un politai care stie cat de cat cu ce se mananca un chopper asculta muzica rock si are cat. A in permis, dar desigur e o exceptie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mottorash Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 traiasca politzaii chopperisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Chiar eshti politzai si vrei sa creezi o diversiune fiinduti rusine de meseria pe care o ai?? sau e o insulta ? cunosc un politai care stie cat de cat cu ce se mananca un chopper asculta muzica rock si are cat. A in permis, dar desigur e o exceptie. Atunci stii doua exceptii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Atunci stii doua exceptii. @lupalb - Daca tot esti de-al nostru, de ce nu ne ajuti si tu cu o informatie sau comentariu referitor la: /index.php?...topic=37603&hl= Te pomenesti ce conflict de interese ?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Detaliem pe p.m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 BMW RT 1150 la politia din SUA????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate