CobraArt Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 (editat) Ii stricati topicul baiatului cu dna Chestia asta o puteti discuta pe topicul lui LoliPop sau ce nick are Editat Februarie 12, 2006 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 deci pana la urma se face intalnirea??? eu zic ca undeva in martie pe la jumatate o sa fie frumos afara! ce ziceti?? Facem o iesire intre scuteristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 io am ieshit shi ieri, o sa ies shi maine D: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Februarie 15, 2006 Autor Share Postat Februarie 15, 2006 da e bine in martie pe la jumatatea luni cand se incalzeste!!! poate iesim in weekend cei din buc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 da e bine in martie pe la jumatatea luni cand se incalzeste!!! poate iesim in weekend cei din buc!! scuterishti de duminica!!! :10: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Februarie 16, 2006 Autor Share Postat Februarie 16, 2006 cine iese duminika sa imi spuna si mie ora si loku!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 cine iese duminika sa imi spuna si mie ora si loku!! :10: expresia pe care am folosit-o nu inseamna ca se intalneshte cineva duminica oricum o sa se incalzeasca vreamea bine shi o sa fie intre 5 shi 10 grade saptamana viitoare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Februarie 17, 2006 Autor Share Postat Februarie 17, 2006 ies si singru dum:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 e un topic cu o intalnire pentru sambata la arc in alta sectziune a forumului!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Februarie 22, 2006 Autor Share Postat Februarie 22, 2006 noi neam int azi la ark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 noi neam int azi la ark shi ce daca?? :yikes: care voi??? ca shi eu am fost azi la arc :eek: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 In primu rand sunt nou pe aici asa ca as vrea sa-i saltu pe toti so SALUT ! In a; 2-lea rand abia l-am luat si inca nu e inmatriculat shit... veneam si eu , daca ramane la mijlocu lu martie e bine.. sper sa fie gata pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 cativa posesori de A1 si motoare din aceasta categorie mergem sambata cred la un mic la branesti?care mai vine? ...e inca proiect nu se stie sigur dar 90% mergem ,depinde si de vreme ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Ma uit pe geam si trag concluzia : Nu mai mergem nicaieri azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 4, 2006 Share Postat Martie 4, 2006 Maine in jurul orei 2 sau 3 se pleaca din Romana de la Everest catre Branesti ptr un mic,2,3..cat ne tine burta ...suntem vreo 4-5 deja posesori A1 si motoare de A1 ( <11kw ) ,cine vrea sa vina...feel free to join...o sa revin mai tarziu cu ora exacta,sau maine dimineata va zic cu exactitate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 Maine in jurul orei 2 sau 3 se pleaca din Romana de la Everest catre Branesti ptr un mic,2,3..cat ne tine burta ...suntem vreo 4-5 deja posesori A1 si motoare de A1 ( <11kw ) ,cine vrea sa vina...feel free to join...o sa revin mai tarziu cu ora exacta,sau maine dimineata va zic cu exactitate.... 13:00 asau 13:30 plecare de la Everest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 5, 2006 Share Postat Martie 5, 2006 Sa aveti vreme frumoasa si sa mancati un mic(2,3) si pt cei care muncesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 Sa aveti vreme frumoasa si sa mancati un mic(2,3) si pt cei care muncesc ! ms ms ,chiar am avut vreme frumoasa ,mici buni si plimbare fara incidente pacat ca a venit frigul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Salutare ! As veni si eu ,asta daca nu faceti diferente. Am un piaggio bravo si in weekend nu prea am ce face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Salut o sa vin si eu dupa ce-i iau casca desi o sa va cam tin pe loc Vmax 50 km/h :\ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 toata lumea e binevenita,cand mai plecam pe undeva voi posta din timp pe site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Sa o facem in stil mare odata...cand vine iar caldura ca cica se raceste....fa ceva cu tranzmisia aia:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate