Marcos Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Vreau sa-mi schimb si eu lantul si pinioanele ... Daca la pinioane clasicele chei si-au facut datoria, in schimb la lant am nevoie de presa. Stie cineva unde pot gasi de cumparat una ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Vreau sa-mi schimb si eu lantul si pinioanele ... Daca la pinioane clasicele chei si-au facut datoria, in schimb la lant am nevoie de presa. Stie cineva unde pot gasi de cumparat una ? la Louis.. cod:10003136 49,95 eur e belea,si-a luat un preten... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Mie lantul la XT600 mi-a venit cu cheie normala, cu splint elastic, doar ca zaua se presa putin cu patentul ca sa intre. Nu a fost nevoie de presa. Oricum, sint 3 tipuri de chei: ca la bicicleta (fara presare - RJ - loose fit and clip type), cu za presata usor si splint elastic (FJ- pres-in fit and clip type), si cheile care se nituiesc (Rivet type connecting link ZJ). Astea sint cele mai rezistente, obligatorii peste 50 CP. Acum depinde ce tip de lant iei, dar la XT350 sigur vine cu cheita clasica RJ sau FJ si nu e nevoie de nituit la presa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 Lantul este un DID 428, a venit cu FJ Clip si Rivet ZJ ... Tinand cont ca ZJ este mai bun as fi vrut sa-l folosesc ... Cred ca o sa cumpar presa aia de pe louis .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Lantul este un DID 428, a venit cu FJ Clip si Rivet ZJ ... Tinand cont ca ZJ este mai bun as fi vrut sa-l folosesc ... Cred ca o sa cumpar presa aia de pe louis .. "BA" SA -MI ADUCI CAMERA CA TE TRAG DE URECHI. Ce acuma te-ai specializat sau nu mai vii la mine de rusine . HUOOOO!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 poti sa folosesti la fel de bine un ciocan si un patent..am inceract eu si a mers...si nu zboara nitul nici in ruptu capului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate