pepsi Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Deci se da: - cateva elemente de bord de la o dacie; - ceva prostii din carcasa unui PC; - si frumoasa cana de inox ( fi 88). uite cana: si kilometrajul de dacie: si acum kilometrajul fixat in cana: cu ajutorul prostiilor dintr-un PC: totul ii aproape gata, numa tre sa gasesc ceva distantiere ca sa pun si sticla la ceas uite sticla aci: si eventual ceva pt protectia impotriva ploii (tre sa gasesc metoda cu care sa o prind:) ): si binenteles marele maistru, adica ME Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 eh ce sa fac, dak cel original io fost furat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 eh ce sa fac, dak cel original io fost furat ma gandesc ca ceasul de dacie nu lai cumparat de nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 nu mi-a dat o colega de la servici, masina ei o fost distrusa in 70% de un tren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 iar acu va trebui sa te gandesti si la finisajul final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 pai paharul tre doar unpic curatat, si marginile sticlei bine slefuit, si o sa arate ca un cias de cine stie ce chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 pai paharul tre doar unpic curatat, si marginile sticlei bine slefuit, si o sa arate ca un cias de cine stie ce chopper spor la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hot_wheel Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 nu esti sanatos !!! cat de inventivi pot fi romanii bravo ! ps.sa ne trm si noua o poza cu el montat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 esti meserias man...bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Foarte tare frate!!! Spor la lucru! Asteptam poze cu produsul finit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 8, 2006 Autor Share Postat Februarie 8, 2006 luni sau marti vor veni pozele cu produsul finit, deah nu am camera digitala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Kilometrajul este de forma sau o sa si arate ceva in timpul mersului... ...in situatia in care ai si o motocicleta functionala... p.s. faza cu cana de inox este inventat de mult...nu trebuia sa atajezi si o poza ... Ce fatza!!! are kilometrajul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 supet tare cred ca acum s-a demostrrat mitul ala cu inventivitatea romanilor.BV u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 mah da' o sa arate bine viteza? :srcatch: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 9, 2006 Autor Share Postat Februarie 9, 2006 @stress viteza nu cred ca o sa arate bine, defapt 100% ca nu , deoarece pinioanelle acelea din spatele ceasului nu au dimensiunea (cred io) a acelora de pe ceasul original, da am sa pun o alta foaie in spate, si sa notez km reaL. @NAGYARPAD ma omule, io cred ca tu ai ceva cu mine ...nu este de forma kilometrajul numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Esti belea don deputat Sa vedem si testu' practic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Frumos! Vezi sa nu te prinda radarul daca nu merge bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Ba pepsi construeste si vreun rezervor dintr-o canistra.......... Ca pote o sa te angajeze baieti de la ORENGE CHOPER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 am zis k mor de ras.... cu toate ca si eu sunt in aceeasi situatie.... dar cu bord electronic... CZU SA TRAIASCA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 E posibil sa-ti dea o eroare de aproape 5-8 km/h, la 65-70 km/h, adica sa-ti arate in plus fata de cat ai Asta, neluand in considerare cauciucul pe fata, daca respecta detaliile. PS: Cana mea a avut maner! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 E posibil sa-ti dea o eroare de aproape 5-8 km/h, la 65-70 km/h, adica sa-ti arate in plus fata de cat ai Asta, neluand in considerare cauciucul pe fata, daca respecta detaliile. Dar ce legatura are cu cauciucul de fata? La ETZ vitezometrul e legat la roata din spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 luni sau marti vor veni pozele cu produsul finit, deah nu am camera digitala Trombonistule!!! Unde sunt pozele??? Vezi sa nu gauresti cana... daca kilometraj nu va fi din el ...macar bere sa poti sa bei din ea!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 ACUM CA L-AI FACUT IN CANA DE INOX POTI SA IL UZI CU BERE....DIRECT IN EL BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 15, 2006 Autor Share Postat Februarie 15, 2006 Trombonistule!!! Unde sunt pozele??? Vezi sa nu gauresti cana... daca kilometraj nu va fi din el ...macar bere sa poti sa bei din ea!!!! to late arpade, ii deja gaurita si montate pe ea ceasul, poza promit ca pun, dar trebe ceva cu ce sa filmez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_i_d_e_r Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Posibil sa-ti indice viteza corecta vezi ca trebe sa scrie pe spate ceva de genu 1rot=1m sau ceva de genu am vazut pe mai multe kilometraje aceeasi chesite si daca ce scria pe ala vechi al tau scrie si pe asta atunci inseamna ca e bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate