florinvlad Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 BMW R35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 5, 2014 Share Postat Ianuarie 5, 2014 (editat) Nici. Este un Bosch EAS 170, la origine. Cred ca aceasta carcasa de far a fost luata direct din magazie si transformata de catre rusi pentru a fi folosite pe M72-urile militare. Carcasa asta de far provine de pe M-ul meu '43. Editat Ianuarie 5, 2014 de m72ihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radunico1 Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 Rog ajutor pentru identificare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Ianuarie 7, 2014 Share Postat Ianuarie 7, 2014 In ultimele poze nu sunt saboti de frana de Mz Rt 125/2 ?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 ce poate fi ? pe el scrie 24v si 110w si made in ddr. vreun fel de dinam? de la ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 un motoras electric la ceva camion, 24V. Vreun ventilator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 e greu cu spume, am vazut ca seamana cu cel de trabant ca si constructie, sa fie de la vreun camion ddr-ist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 pare a fii un dinam de 24 de volti si sarputea sa fie de pe un ifa camion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 deci este dinam, asta e clar, dar de pe ce utilaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Salut! Blocul V2 posibil sa provina de la Multicar, ca prea seamana anumite repere. Referitor la piesele din a 3-a poza, cred ca e vorba de 2 compresoare de camion - zic asta din cauza segmentilor inferiori. Pun si 2 poze pe care imi bazez afirmatiile. Bafta in tot ceea ce faci, ca iti iese foarte bine! MUltam vali ! buna informatia . !!! Carcasa este clar identica ca proportii cu aia de trabi/ wartburg . alea sunt tot DDR , doar ca sunt pe 6/ 12 . poate pe barcas sa se fi folosit 24 v . ce poate fi ? pe el scrie 24v si 110w si made in ddr. vreun fel de dinam? de la ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Nu stiu de la ce motocicleta e, am gasit-o facand curatenie in garaj. E rupta pe margini. Daca ii e cuiva folositoare, e moka. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Nu stiu de la ce motocicleta e, am gasit-o facand curatenie in garaj. E rupta pe margini. Daca ii e cuiva folositoare, e moka. IMG_20140105_135457945.jpg Pare sa fie de ne.se-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius dimitri Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Nu stiu de la ce motocicleta e, am gasit-o facand curatenie in garaj. E rupta pe margini. Daca ii e cuiva folositoare, e moka. IMG_20140105_135457945.jpg In mod sigur ,ptr doritori,este de NSU,dar am mai vazut puse si pe alte nemtesti interbelice.Numai mi-a duc aminte exact pe ce,dar cine are staruinta,pe net,poate afla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Am si eu nevoie de ajutor pe indentificare.Am de donat un portbagaj moto( se vede in imagine)Vreau sa stiu daca este homemade sau nu.Oricum e de donat,deci daca il vrea cineva sa ma anunte si merg pe principiul primul venit primul servit.Daca nu il doreste nimeni, la topeala sa fie.Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Am si eu nevoie de ajutor pe indentificare.Am de donat un portbagaj moto( se vede in imagine)Vreau sa stiu daca este homemade sau nu.Oricum e de donat,deci daca il vrea cineva sa ma anunte si merg pe principiul primul venit primul servit.Daca nu il doreste nimeni, la topeala sa fie.Multumesc mult dupa parerea mea este de Mz Ts. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 dupa parerea mea este de Mz Ts. numai bine Ok,multumesc tare mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Ianuarie 30, 2014 Share Postat Ianuarie 30, 2014 Oare de la ce provine acest km ? Ca dimensiune este la fel cu cel de MZ ES . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 (editat) MZ ES 250/0 Einport / MZ ES 250/0 Doppelport. User-ul red bandit e interesat sa cumpere asa ceva. Editat Ianuarie 31, 2014 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 Nu e de ES . Numerele de la KM parcursi ar trebuii sa fie jos ,nu sus cum e la mine. Carcasa e exact ca la ES,cu martori de iluminat . ps; vezi ca mai ai de trimis 40Lei daca cumva ai uitat de ei . Sau poate intr-o zi insorita mii dai cand ne vom vedea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Ianuarie 31, 2014 Share Postat Ianuarie 31, 2014 Nu este de ES cu siguranta. . . dar poate se potriveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Cateva lucruri pentru identificare. Sticla cu inscriptie "Mera" platou frana neidentificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 De la ce o fi buldogul ăsta? Pare-se că a fost ceva buşon de radiator sau ceva de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 De la ce o fi buldogul ăsta? Pare-se că a fost ceva buşon de radiator sau ceva de genul. Posibil buson de radiator de la un autobuz sau camion Mack sau ceva personalizare unicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Hai cu încă unu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Hai cu încă unu. 15.JPG16.JPG Jaguar englezesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate