lantz Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 Ma tot chinui de ceva vreme sa-i aflu originea insa fara nici un rezultat. Poate reusiti sa ma ajutati e cutie de scule... dar de la ce?pare sa fie genul de cutie care urmareste linia cadrului....unghiuri ascutite pe cadrul ala poate chiar un cadru rigid.sunt curios.nu cred ca-i "ieuropeana". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Si eu sunt curios de la ce e cutia aia de scule dar vad ca nu reusesc sa-i aflu originea. Se pare ca numai OZN-uri am prin atelier. Continuam cu semnele de intrebare.... Una bucata chiulasa care nu stiu de la ce e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 vad ca are loc pt decompresor.atunci cred ca e rusesc.ca ei au avut benzina proasta care se autoaprindea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 salut, cer ajutorul vostru pt a identifica o roata de moto asadar ,de la ce moto rovine roata asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 NSU, cel mai probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iulie 29, 2011 Autor Share Postat Iulie 29, 2011 salut, cer ajutorul vostru pt a identifica o roata de moto asadar ,de la ce moto rovine roata asta ? Sal. cred ca ,, rovine " de la Rovinari Zundapp ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 da, scuze ca am gresit sau nu am apasat bine tasta " p " nu cred ca este de zundapp, stiu ca erau din tabla , ca la masina oricum astept raspunsuri mai sigure multumesc chiar nu stie nimeni de la ce provine roata de nsu zice ca nar fii ca are 8 gaurii nu 6 ca la nsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 Spune-i lu ăla de zice că n-ar fi de NSU că este roată spate de NSU OSL 251. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Un făriÂşor. Oare de la ce, care ce propui la schimb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 ??????? ??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 ??????? ??????? ma nene l ce ai tu acolo eu zic ca ii o adunatura de mai multe moto.motorul is sigur k ii fabricatie nemteasca dar in legatura cu cadru zic k nea spirica a muncit un pic pana ia adaptat motorul+cutia de viteze.parerea mea ii ca ii una bucata cobai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 ??????? ??????? motoru si cutia EMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Octombrie 29, 2011 Share Postat Octombrie 29, 2011 motoru si cutia EMW restul piese de la alte moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 BMW bmw si nu prea dupa constructie tinde sa bata spre parte ruseasca.ma refer l modelele vechi de ural sau M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 M sigur nu este, capacele sunt de bmw 51/2, am "săpat" pe net Âşi degeaba, e ceva între bmw 75 Âşi Ural-în continuare neidentificabil.... Alte poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 dupa mine e de bmw iseta motor 750 masinuta aia mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Este, mulțumesc, s-a identificat: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 deci e isetta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Da, după ultimele excavări pe net - cel de 700 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Di la d'ăsta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Un "Predator " printre noi ./.. oare ce moto este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 cb750? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 nu pare chiulasa de cb, poate fi un yamaha Xj, dracu-l stie ca din unghiu asta greu iti dai seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 cred, ceva honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate