RaduI Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Prelungirea Ghencea, dupa Lukoil mergand spre bariera. Autoturism de la RDS iesit din dreapta sa vireze stanga, Suzuki albastru (nu stiu modelul, nu ma pricep la "plastice") infipt in el, acum era culcat pe jos. O ambulanta de la 112 era deja acolo, mai venea un SMURD. Motopilitist langa accident, zorea trecerea - pe chestia asta atat am putut vedea, din mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Da, am auzit si eu pe cineva care a trecut pe langa accident si erau doua ambulante, stie cineva mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Mai 8, 2009 Autor Share Postat Mai 8, 2009 sper sa nu fie Fan333, stiu ca circula prin zona si vad la profilul lui ca are Gsx-r 600 K1, si cam seamana cu ce am vazut eu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 M-am nimerit eu sa trec pe acolo. Am oprit, am incercat sa identific victima, un tip imbracat in jandarm mi-a zis ca el a fost, sper sa nu fi zis la oha. O fata, pasager din cate am inteles, plangea dar parea ok. Era o ambulanta sosita acolo dar nu am vazut nici o miscare. Ca de obicei plin de gura casaca. Motorul nu avea aproape nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Nu sunt eu,ms pt grija,m-am speriat cand am vazut ca zici de mine!!!! Sunt intreg vecine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 oricine ar fi speram sa nu se fi lasa cu urmari ,,,sanatate ca fieru se indreapta...sau se paraseste, dupa caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Mai 9, 2009 Autor Share Postat Mai 9, 2009 Nu sunt eu,ms pt grija,m-am speriat cand am vazut ca zici de mine!!!! Sunt intreg vecine!!! hai sa traiesti, imi luasi o piatra de pe inima, mai ales ca aveai pe ym aseara status ca daca nu esti sa te cautam la 112 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 Pai pe ala il tin mai mereu,e pus la misto:))!!! on:Stie cineva pana la urma cine e baiatu???In ce stare e....etc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Asta imi place mie la sectiunea asta... Daca nu moare nimeni in accident, topicul ramane abandonat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Pai...ba desteptule...imagineaza-ti ce ar insemna ca la fiecare accident sa se scrie in continuu, fara rost! DOOOOH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate