Coxanelu Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 hmmm, ok, ai spus ca APROPOS este un brabus cdi.....bla bla...nu am avzut unde scrie de vreun 2.5 tdi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 Ok. My bad. Esti fericit acum? Promit sa fiu perfect de acum inainte. Asa ca tine ok? Friends? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 Ok. My bad. Esti fericit acum? Promit sa fiu perfect de acum inainte. Asa ca tine ok? Friends? Nu-l lua in seama ca nu are ce face acum si baga strambe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 Daca o sa te straduiesti poate kiar o sa ma ajungi din urma. ...normal ca friends ca nu sint cu capu sa iau foc ptr asa ceva....da imi place sa intep lumea care vb de lucruri care nu le detine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 DanielM - Am vazut ca ii place sa "intepe" cum zice el...da pe de alta parte e ok ...il duce si capul asa ca toata stima! Oricum...Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 DnielM Coxanelu -oameni buni nu ma ajutati sa vad si io Cb-ul meu...sau credeti ca o sa reusesc mai degraba la vara?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragoStefan Postat Ianuarie 16, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2004 La ultimu post wordlord eu zic ca are dreptate cam dai tepe, dar vorba vine ai si d ce, pentru ca stii Cox! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragoStefan Postat Ianuarie 16, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2004 Oricum Cox, ce parere ai de fireBlade ca nu ai zis nimik din cate stiu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 Drago Cine da tepe pan la urma? io sau Cox? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 IO nu dau tepe, doar intep , hmmm, fireblade....am vrut sa imi iau un 954 da nu mi-a iesit cu lizingu....oricum era un compromis , nu ma atrage mai nimic de la honda....in teste cam iese mereu in urma la gixxer si r1.....numa pe batrana zx9 o bate...cel putin asa am citit eu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 stai jos, ai un 3 pentru azi. si sa vi maine cu parintii tunsi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 Bhairava am o vaga impresie ca te cunosc.....mercedes bot de cal si nick-ul asta le-am intalnit in Baba Novac pe reteaua aia de acolo unde eram si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 da, ne stim, dupa caini te-am recunoscut ce mai fac ? tu ce mai zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 Draga mea balama, am citit un test facut de Superbike intre r1 2003, gixxeru de 1000, mult prea slavita ta 954 si deja invechita ( ptr ei) zx9......acuma ca or fi dat aia de la yamaha sa iasa r1 pe primu loc nu stie nimeni.....dar dupa r1 a iesit la masuratori absolut neglijabile gixxeru, dupa aia la distante ceva mai mari 954....si zx9 a facut pana la teste .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragoStefan Postat Ianuarie 16, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2004 da mi-e fff mult imi place fireblade-ul ca ascet, dar am auzit ca e destul de bun ca motocicleta si are frane bune asta am citit, oricum ar mai fii suzuki gsx-r 1000 si r1 dar parca arata mai bine fireblade... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 da, ne stim, dupa caini te-am recunoscut ce mai fac ? tu ce mai zici ? Traiesc cu speranta si numar cele 29 de zile care mi-au mai ramas sa achit 3000 de cocarzi pt. motoru ala pe care il visez si ziua...oricum nu e cine stie ce scula da va fi poate primul meu motor. Oricum am de gand sa fac pe dreaq in 4 ca sa-l am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 ba dragostefane, daca tot iti place asa mutl fribladu, de ce ai la avatar un gixxer? hahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offroadmaster Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 Mai baieti! Am tot citit comentariile voastre despre acest motor,dar cati din-tre voi ati condus aceasta motocicleta? Ca sa nu intreb cati ati pilotat aceasta motocicleta? Eu am una,ce e drept mai veche(1999)si vreau sa va spun ca o cunosc destul de bine(imi curge prin vene)si i-am spart de doua ori motorul... Astept replici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 ba dragostefane, daca tot iti place asa mutl fribladu, de ce ai la avatar un gixxer? hahahah Lasa ma omu' in pace ca de-abia a inceput sa scrie normal si nu cool style Inca putin si se dezmeticeste total... Off-road master:Bravo, i am glad for you..asteptam sa ne dai mai multe detalii despre motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retiani Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 intradevar numai cine a mers cu asa ceva stie ce inseamna fireblade iar in legatura cu testele acelea vreau sa spun ca dintre toate are cea mai buna frana CLAR si am uitat ceva este HONDA fratilor mercedesul motoarelor iar cu puterea mai intrebati si pe cei care au sau au avut asa ceva sa dea cu parerea pt ca asa e frumos si logic dar intre R1 2003 si 954 va spun eu ca honda il papa din toate punctele de vedere si chiar am facut test cu mircea pt ca el are acum un 954 si eu eram cu R1 2003 si vreau sa spun ca honda face ceea ce ceri adica efectiv raspunde la orice ceri de la acest motor nu a dat niciodata semn ca nu mai poate ca si R1 si am uitat sa precizez ceva eu pe R1 am toba complecta leovince superbike iar mircea are doar capat akrapovic si e bomba pe langa R1.in acel test e clar ca la frane a castigat honda iar la restul nu stiu daca se pierde bineinteles ca suziul de 1000 e net superior peste toate si e clar si de ce are power si ciclista si tot ce vrei dar la frane ia batut pe toti honda oare de ce?si are si ciclista beton adica nu am simtit niciodata sa se opuna asa cum face R1 si multe altele(cutia,pozitia,acceleratia,.........).sincer nu am fost fan honda niciodata dar de cand am avut si eu sincer nu l as schimba pe 2 r1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
offroadmaster Postat Ianuarie 19, 2004 Share Postat Ianuarie 19, 2004 In calitete de pieton iti spun ca aproape asa stau lucrurile,dar trebuie sa admitem ca tehica avanseaza si un model nou e mai bun decat o honda mai veche cu un an sau doi.Spune-i te rog lui Mircea sa ma caute daca vrea sa mai umflam putin 954 lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragoStefan Postat Ianuarie 19, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2004 Cox intrebare, ca cu totii stiti ca nu prea ma pricep la forum... ce vrei sa spui prin de ce ai la avatar un gixxer???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Ianuarie 19, 2004 Share Postat Ianuarie 19, 2004 Ascultati-l pe Retiani ca stie ce zice... A trecut prin FireBlade-uri destule si a gustat de prin toate. E si pilot bun... si agresiv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Ianuarie 20, 2004 Share Postat Ianuarie 20, 2004 Cox intrebare, ca cu totii stiti ca nu prea ma pricep la forum...ce vrei sa spui prin de ce ai la avatar un gixxer???? Avatarul e "poza" aia de sub numele tau in care ai un Gixxer si tu ai zis ca motoreta ta favorita e Fireblade-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 20, 2004 Share Postat Ianuarie 20, 2004 iar "gixer" inseamna suzuki gsx-r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate