DragosKTM Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 Soso, totul OK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 18, 2006 Share Postat Februarie 18, 2006 (editat) noi sa fim sanatosi in coltisorul nostru d rai...plin d noroi Editat Februarie 18, 2006 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Denumirea este buna, nu stiu de ce unii interpreteaza "coltul" ca fiind ceva negativ sau nedemn de un endurist.Pe de alta parte sunt multe balarii lasate nesterse, deci dl. Soso, traiasca cenzura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 19, 2006 Autor Share Postat Februarie 19, 2006 pai unul din motivele acestui topic e sa iau pulsul natiunii, sa vad cum suna "vox populi".si din pct meu de vedere sunt multe balarii, dar vreau sa ma conving ca nu sunt prea drastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 (editat) sugestiv cred ca r fi Dealul Enduristilor sau Movila Editat Februarie 19, 2006 de dracushorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 pai unul din motivele acestui topic e sa iau pulsul natiunii, sa vad cum suna "vox populi".si din pct meu de vedere sunt multe balarii, dar vreau sa ma conving ca nu sunt prea drastic Fii drastic. Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 derdelusul enduristilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 sugestiv cred ca r fi Dealul Enduristilor sau Movila atunci mere si Mocirla Enduristilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 incercam sa ramanem on topic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 sorry 4 the off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Imi place si denumirea, are asa un aer de intimitate iar forumul destule sfaturi pertinente. Sunt curioasa sa aflu si miscarea enduro la fete, stiu ca erau 2 anul trecut care chiar concurau. In rest, Soso, tot asa, taie in carne vie daca trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate