Baiazid Postat August 5, 2003 Autor Share Postat August 5, 2003 Hai ca maine vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat August 5, 2003 Share Postat August 5, 2003 YES! pai ma gandeam sa trec si eu maine sa vad care-i treaba... sa vedem daca vin cu motoru sau nu... da pentru asta tre' sa imi dau bandaju' jos.. sau poate ca autobuzu' e o solutie inteligenta din partea mea... hmmm in orice caz, trag si eu o fuga pana la arc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat August 25, 2003 Share Postat August 25, 2003 hmmmm. asa eram si eu la inceput cand nu stiam pe nimeni. si nici acum nu stiu prea multa lume. dar nu e chiar atat de greu sa vorbesti cu lumea. intrebi si tu pe acolo de cine stii. si o sa iti raspunda cineva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate