calinmoto Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Sa traiasca domn Mihai !!! Intradevar este superba Valea frumoasei !! Vom vorbi detalii la BIKES ON ICE ! Speram sa reusesti sa vi si tu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Nu stiu daca avem pe forum o sectiune cu poze "nebune" , da' asta tre' musai s-o vedeti E facuta pe Valea Recii ( de la Strungari spre Carari ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Asteptam o invitatie pe Forum , pt a vizita zonele voastre , si cu siguranta ne vom strange si vom fi acolo . RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Asteptam o invitatie pe Forum , pt a vizita zonele voastre , si cu siguranta ne vom strange si vom fi acolo . RESPECT Am avut ideea asta cu mai mult timp in urma, dar nu am postat nimica: ce ziceti de o excursie pe 2 roti pana la Sarmisegetuza?! Mai la primavara, of cors. Daca vin si ceva enduristi( a se citii calutz) ne intalnim in costesti, ca noi venim cu enduroaicele peste dealuri. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Am avut ideea asta cu mai mult timp in urma, dar nu am postat nimica: ce ziceti de o excursie pe 2 roti pana la Sarmisegetuza?! Mai la primavara, of cors. Daca vin si ceva enduristi( a se citii calutz) ne intalnim in costesti, ca noi venim cu enduroaicele peste dealuri. Ce ziceti? Calutz vine daca face multe tatuaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 Pt ca am auzit ca vine zapada , am zis sa fac azi inca o iesire offroad . M-am urcat pe suzuki dr 650 , si am plecat din Deva spre Hunedoara . Am iasit pe la Bejan , am mers pe laga o cariera , am iesit in drumul asfaltat pana la Carjit , acolo tot in fata pana la Cherges ( Gherges ) , iar de acolo peste dealuri , mai mult pe drumuri forestiere am incercat sa ma mentin , prin paduri , mai intrebam ciobanii , omenii gasiti in drumul meu , si cu greutate , am reusit sa ies la un drum asfaltat , si sa ajung pe bezna in Hunedoara . Deoarece am fost singur , si parca in echipa e mai palpitant , am decis sa incep organizarea ( ca la carte , cu toate dotarile ) a unor trasee offroad prin zona noastra muntoasa . Traseele for fi de un nivel minim de dificultate , sa se poata merge si cu enduro turing . Eu cunosc destul de bine zona - traseele din ,, Muntii Poiana Rusca '' ,si voi incepe cu ceva trasee in zona aceasta . Desigur la noi in judet sunt multi enduristi , sau multi crora le plac traseele offroad , asa ca astept si din partea altora ,propunerea altor trasee , prin zonele cunoscute de ei . La anul vom avea si un gps. profesional , si vom avea harti si trasee gata facute , si vom introduce noi trasee chiar noi - participantii . IDEEA DE BAZA : -- sa fie trasee pe care se poate merge in general cu o viteza acceptabila - 40 -60 -80 , desigur vor fi zone si de 10 km/ ora -- sa fie accesibile motoarelor enduro-touring : transalp , tenere , etc . , daca sa poata trece la nevoie si atv-urile sau jeepurile -- pt patrticipare si asistenta tehnica . -- in general sa cuprinda daca se poate si sate , asezari , etc . ( pt exursii de 1 zi poate nu e obligatoriu , dar pt cele de 2 - 3 zile ar fi nevoie , sa nu campezi in codru .) Primul traseu propus ar fi : NANDRU ( Valea Roatei ) unde se tine Festivalul Moto ,, Free Bikers Week '' --- Ciulpaz --- Cerbal --- Socet -- Feregi --- Poiana Rachitelii --- Vadu Dobrii --- Ruschita (Judetul CS ) expluatarea de marmura -- de aici retur --- Vadul Dobrii -- Lunca Cernii de Jos -- Hasdau -- Dabaca -- Toplita -- Lacul Cincis -- Cincis Sat -- Halta de steril Hd -- Hunedoara . Cand vom face acest traseu , cu cine , ramane de vazut si discutat aici pe forum , sau la intalniri intre enduristi . Astept pareri , propuneri , discutii , etc .......... Lista e deschisa pt ori cine !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Salutare tuturor. Cateva poze de la iesirea la Alba Iulia, de 1 decembrie.Afost foarte fain Numai bine si sa ne vedem sanatosi la Bike on Ice STF-ul meu a vazut si el Alba Iulia de 1 dec...faina iesirea Viorel noul posesor al viespii mi-a povestit foarte incantat de iesirea de 1 dec... La cat mai multe si HAI PRIMAVARA HAI.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 Sa traiasca domn CALINMOTO Nu stiu daca ai observat lantzul din fotografia postata mai sus . E prima masina legata de un pom ,cu lantz ,pe care am vazut-o. Cat despre planurile domnului ACHIMOTO ce sa zic ? Frumoasa intiativa, ma inscriu si io. Cred ca cel mai simplu este sa anunti pe forum, cu cateva zile inainte : "io plec in data de... la ora de... pe traseul........ . Cine vrea sa mai vina sa fie prezent la ora.... in locul..... " Is convins ca vei gasi parteneri de drum , eventual mai aranjam amanuntele prin telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 (editat) Orastie -> Bicaz 2009 Editat Decembrie 27, 2009 de Cosmin287 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Frumoase poze,te invitam la Bikes On Ice nu vei regreta nici o secunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Sa traesti domnu Cosmin ! Intradevar superbe pozele si cum spunea si Dacu te asteptam la BIKES ON ICE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Frumoase poze,te invitam la Bikes On Ice nu vei regreta nici o secunda. Multumesc. Din pacate nu ma impac prea bine cu frigul merci oricum de invitatie. Salutari, Caline ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Multumesc. Din pacate nu ma impac prea bine cu frigul merci oricum de invitatie. Salutari, Caline ! Ma noi te asteptam sa vi, ca in grup nui asa de frig si acolo sunt camere de inchiriat daca vrei si sunt si accesibile ca pret ! Iar pentru incalzit am sa iau ceva antigel facut sa reziste si la -48 de grade !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Orastie -> Voineasa ..2009 Mesaj completat Orastie -> Râmeț -> Cheile Aiudului 2009 Râmeț Cheile Aiudului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Nota 10 pentru poze !! Mai asteptam si altele ! Se pare ca ai umblat vara asta nu ai somat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel1 Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Intr-adevar nota 10 ptr poze si am o intrebare: Cheile Aiudului sunt in imediata vecinatate a comunei Livezile(Cacova)? Editat Decembrie 29, 2009 de rebel1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Intr-adevar nota 10 ptr poze si am o intrebare: Cheile Aiudului sunt in imediata vecinatate a comunei Livezile(Cacova)? Salutare. Intradevar, Cheile Aiudului (sau Valisoarei) sunt foarte aproape de Livezile si la aproximativ 15 km de Aiud. Spun asta pt ca in primavara, am sa trag o tura pe acele chei, mai ales ca acestea unesc Valea Ariesului cu Valea Muresului. Numai bine Editat Decembrie 29, 2009 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Nota 10 pentru poze !! Mai asteptam si altele ! Se pare ca ai umblat vara asta nu ai somat !! Timp si bani sa fie ca asta ne "doare" pe noi. Mesaj completat Si acum cateva poze de anul trecut. Transfagarasan Tr Mesaj completat Orastie ---Siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Mai vrem poze cu "peisaje roskate" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Mai vrem poze cu "peisaje roskate" Deci asta e simt al umorului de endurist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 ranca...plimbarea de pasti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Cum e drumul Petrosani-Ranca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 petrosani-sadu e destul de bun,sadu-targu-jiu e dezastru si in continuare pana la ranca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Multumesc ! De Pasti - 67c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Deoarece nu vad miscare --- pe forum , desi soarele a iesit destul de bine si ,, canicula '' si-a cam aratat coltii , incep eu sa povestesc plibarea de duminica : Normal aveam alte planuri , dar dupa cum stiti bine ce vine ne planuit iasa cel mai frumos , am facut duminica o plimbare de 140 - 160 km - off road . -- Ca si un om normal care nu merge duminica dimineata la biserica , am fost la targul auto de la balata , am mancat un virsli , am stat de povesti cu Yedutz , dupa care , din cauza schimbarii planurilor , am plecat cu Alina calare pe Suzi , la o tura de offroad ( cat a fost posibil ) . -- Din Hunedoara peste deal , prin padurea Chizid , pe carari cam moi in unele locuri , si ne umplate de anul trecut , pna in Calan , de unde spre Bosorod , si directiav --- PESTERA CIOCLOVINA : -- poze care sa ateste directia facuta : -- pe drum am avut de aface cu niste vaci si taurasi , care cu rgeu , dupa 20 minute de harjoneala , ba eu dupa el , ba el dupa mine , am reusit sa ii gonesc pe o pajiste , si sa putem trece : -- o oprire de relaxare in natura -- pestera Cioclovina ( cea cu apa , cea fara apa nu am mai vizitat-o ) : -- aici am baut apa sa vad daca nu este otravita -- motociclist escaladand , cu echipamentul moto in spinare : -- inapopi pana in Bosorod , Ocolisu Mic , peste deal pana in Costesti , dupa care spre ,, ciudatul Castel '' -- dupa care spre Cetatea Sarmizegetuza : -- dupa care , retur , si am ajuns acasa pe inserate ......... ASTEPTAM SI ALTE POVESTI - DRUMETII DE LA BIKERII DIN ZONA !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate