Alin G. Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 O zi frumoasa cu soare si aer curat. Cam asa s-ar putea descrie ziua de azi care am petrecut-o impreuna cu citiva prieteni motociclisti. Ne-am adunat la Koson Cafe ca de obicei cind plecam undeva si apoi am mers spre Arad pina in localitatea Vetel unde am facut stinga pe o vale frumoasa cu iarba verde , padure si apa curgatoare. Am fost cred 9 motoare si 1 masina (Cosmina) cu bagajele ... gratar,carbuni, topor, termosuri cu cafea, etc ... Odata ajunsi am instalat tabara si ne-am impartit in 2 tabere vitezanele au plecat pe un traseu de strada Savirsin / Faget / Ilia / retur, iar eu cu Marius am bagat o endureala pana la fosta mina din Muncelul Mic. Ne-am intors toti inapoi am facut gratarele si carnatii si apoi ziua s-a terminat pe terasa la Reno la o cafea, suc , etc. Citeva poze de la mine cu participantii la iesire. P.S. Nu m-am putut abtine sa nu va arat si ceva de la patura vecinilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Inca traiesc impresiile adunate de-a lungul zilei... si tin sa multumesc lui Mihai si baietilor din Sebes pentru ca ne-au fost gazde fara cusur inca o data. Dimineata toata lumea punctuala,cel putin cei care se anuntasera,daca a mai venit cineva nu stim, noi am plecat la ora programata... (ca niciodata) ramasese stabilit ca mergem 6 motoare de hunedoara(am fost 7)si ne asteapta Mihai si inca doi baieti din sebes,drum frumos,lejer,placut,la destinatie...SURPRIZA...asteptau pe putin 20 de motoare venite din Alba,Sebes,Sighisoara sau Medias, ce mai...iures,toti hotarati sa infrunte muntii patriei si sa se infrupte din frumusetile ei ,asa ca am plecat spre Petresti-sasciori-Sugag, unde am poposit nitel si cu ocazia asta ne-am aprovizionat cu de acum arhicunoscutul trio (carnati-mustar-pita)de catre cine nu-si adusese de acasa,mai departe a urmat o tura de macadam cu serpentine in urcare pana-n Jina de unde se deschidea o panorama greu de descris in cuvinte,se vedea Fagarasul plin de zapada pe fundal verde...abia astept pozele...a urmat Poiana Sibiului, Tilisca, Saliste unde s-a impartit trupa,o parte iesind la drum,noi insa am hotarat sa urcam catre Orlat-Gura Raului unde am cautat un loc sa ne frigem carnatii, ca ne apucase foamea ...am gasit o poienita peste drum de o partie de schi de care habar nu aveam pana acum, nefiind mediatizata,pe care vara o foloseau ''padurarii'' cu crosurile.Dupa ce ne-am potolit foamea cu nelipsitii carnati afumati , arsi,scapati in cenusa dar cu miros de munte...am continuat seria de macadam catre Rasinari, apoi am poposit la Cisnadie la prietenii nostrii Alin si Maia,(gresala lor ca ne-au chemat)unde le-am facut curatenie in ce priveste prajiturile, sucurile si jumate de galeata de cafea facuta de Maia am fost condusi pana la iesire din Sibiu, dupa care catinel-catinel catre casa,iar pe drum ne-am rasfirat care-n cotro-i era casa...o zi frumoaaaasssaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Da, faina zi. Multumesc lui Bela pentru aprecieri dar trebuie sa recunosc ca au fost ceva lipsuri in organizare, de care vom tine seama la iesirile viitoare. Am fost surprinsi de numarul mare de motociclisti prezenti si implicit de diversitatea motocicletelor. Este greu sa alegi un traseu comun pentru enduro, vitezane si choppere. Acesta este si motivul pentru care la Saliste grupul s-a divizat, fiecare mergand pe alt traseu. In rest totul a fost ok, vreme faina, oameni faini, peisaje superbe, fara incidente. Uraaaa ! A venit vara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 BRAVO pt tura !!! Dupa cum era de asteptat a iesit exceptional , si va felicit pt iesire frumoasa ! Mihai dupo cum sti prea bine , si dupa cum au vazut si participantii , pe drumurile neasfaltate ale patriei , ai parte de cele mai frumoase peisaje si trasee . Pacat ca nu toti au motociclete sa poata sa parcurga aceste drumuri !!! Sa ne revedem cu bine la cat mai multe iesiri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Intradevar ,Hipiotu ne-a uimit iara cu turele organizate de el iar d.p.d.v al traseului a fost abordabil cu orice tip de motocicleta,tura a fost 95 % asfalt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShubaHD Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Superba tura de pe 25.04, superbe zonelele, superbi oameni... ...tot un zambet am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondini Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Superba tura de pe 25.04, superbe zonelele, superbi oameni... ...tot un zambet am fost Foarte faina vremea, oameni faini...toate bune....macar de am trai 100 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ladyhawk Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Felicitari pentru tura! Ca a fost reusita se citeste pe chipurile voastre Salutari si la cat mai multe plimbari in siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Am revenit si noi dupa iesirea din acest wekend , de la granita de S-V a Romaniei . A fost un wekend minunat , cu o vreme superba ( sa nu puneti bai poze de duminica ), intalnirea cu vechi si buni prieteni , povesti la foc de tabara , partea cu betia nu o mai precizam , Pocker Run Moto , etc ...................... Pozele , dupa ce ne revenim dupa cei peste 800 km in cele 3 zile !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wizdom Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 vreau poze java script:add_smilie("","smid_124") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wizdom Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 vreau poze java script:add_smilie("","smid_124") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Incepem seria de poze , cu cele mai reprezentative poze : Pe noi ne-a reprezentat cu brio ,, MARELE BLOND '' : ** CONCURS ( pt cei care nu au fost cu noi ) : cine recunoaste personajul are de mine 1 bere : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooopsss Postat Mai 3, 2011 Share Postat Mai 3, 2011 ** CONCURS ( pt cei care nu au fost cu noi ) : cine recunoaste personajul are de mine 1 bere : e DAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 Am tot incercat sa postez pozele de la Girnic, dar nu merge forumul ... asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 (editat) Pe facebook sunt puse toate !!! asta se vb si pe grupul de moto de pe facebook , ce se petrece cu motociclism.ro .....pacat Poate sunt in ceva revizii tehnice !! ?? Asteptam parerea voastra referitoare la excursia moto organizata de noi , indiferent daca ati participat sau nu !!! Parerile sa le postati pe situl nostru : http://achimoto.ro/freebikersmotoadventures/29-01-04-2011-s-v-romaniei-clisura-dunarii.html Acolo gasiti si toate pozele din aceasta iesire : -------------------------------------------------------------------------------------- Continuam cu poze : ................se pare ca nici noua forma de forum nu functioneaza inca ........revenim / mai incercam Editat Mai 5, 2011 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_hd Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 A fost o excursie pe cinste pentru inceput de sezon si astept cu nerabdare intalnirea de la Moto Sapiens Party, fiindca "ne place, ne place...". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 In sfirsit merge forumul ? Ceva poze de l mine din tura de la Garnic. Alte poze: A fost frumos, ruta a fost superba: Deva/Hateg/Caransebes/Herculane/Orsova/Clisura Dunarii/Modova Noua/Garnic Acolo am facut (unii dintre noi care au motoare potrivite) o tura de traseu montan de aproximativ 140 km absolut superb, tura care s-a sfirsit la pastravaria Bei unde am fost asteptati de primarul din Sasca Montana (biker si el) cu gratare,mici si bere din partea casei. Inapoi am venit asfel: Garnic/Moldova Noua/Oravita/Anina/Resita/Caransebes/Hateg/Deva Vremea a tinut cu noi Vineri si Sambata soare si cald , Duminica in schimb a fost mai putin cald ) Cum zicea si Ovidiu , abia astept intrunirea celor de la Moto Sapiens de la inceputul lui Iunie a ne intilnim cu prietenii nostri de la Drobeta. Bafta la toata lumea si felicitari celor de la Garnic,intrunirea a fost frumoasa, ne-am simtit excelent printre acesti oameni deosebiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Vai, ce poza avem, Achime...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Vai, ce poza avem, Achime...!! In acest fel se vede buna dispozitie , care o aveam acolo ........DISTRACTIE MAXIMA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 9, 2011 Autor Share Postat Mai 9, 2011 Fain va sta mah!!!...ce uameni..Nu stiu de ce nu ma mira nimic,cand privesc aceste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Sipe Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 O plimbare mica pana la iesire din Judet catre Arad si la intoarcere o relaxare la AquaLand Deva. Poze si relaxare In poze motor Yamaha R6 subsemnatu, kawasaki ninja Radu si Printesa lui, Honda renumitu Sorinacio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Bravo voua, pozele cu Mascotele pe motoare sunt dementiale !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Iesire scurta, in zona iubita de Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Acuma imi place, si atunci mi-a placut dar atunci eram si eu incepator ... dar uite ca sa te conving promit sa mai facem odata tura cind da caldura cu adevarat (eu aduc carnatul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Nu trebuie sa ma convingi Alin, stiu ca-i asa, dar daca vrei sa mai mergem pe acolo sunteti bineveniti tu si prietenii tai oricand. Cu carnatul este ok, vezi sa fie la doza de 0,5 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate