MirceaB Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Frumoasa plimbarea ta Marius! La mai multe astfel de iesiri! P.S. Nu vreau sa fiu carcotas, dar unde naiba sunt oglinzile de pe motor? Mesaj completat le-a papat cumva taurasul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Plimbare la Taul Faierag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Frumoasa plimbarea ta Marius! La mai multe astfel de iesiri!P.S. Nu vreau sa fiu carcotas, dar unde naiba sunt oglinzile de pe motor? Mesaj completat le-a papat cumva taurasul? Mircea , din pacate oglinzile au ramas undeva prin padure , dupa o cazatura intr-o mica rapa , m-am aventurat si eu cu gume de enduro , pe traseu de cross , si am cam dat de pamant , dar asta este .................... si am facut comanda de oglinzi ieftine in china , dar momentan astia sunt constipati ca au mancat prea mult orez ) . Sa ne vedem cu bine pe drumurile patriei ............................ RESPECT Mesaj completat SAMBATA 24.04 sau DUMINICA 25.04 , VA INVIT LA O DRUMETIE ENDURO -- vom merge doar pe drumuri de tara , sau drumuri de foste expluatari forestiere . -- se poate venii cu orice gen de soft enduro - enduro - cross - atv - (honda transalp - aprilia coponord - honda domninator - yamaha tdm - ktm - bmw - etc ) -- ziua exacta o vom stabili aici pe forum in functie de preferintele participantilor : -- plecarea se va face de la Nandru - locul unde se tine festivalul moto FREE BIKERS WEEK , undeva la ora 11- 12 AM -- aproximativ : 90 - 100 km , asta daca vreti tura mai lunga , daca nu o putem scurta . -- viteza de coraziera - 30 - 60 km / h -- traseul va fi urmatorul : NANDRU -- Ciulpaz --- Cerbal --- Socet -- Feregi --- Poiana Rachitelii --- Vadul Dobrii -- Lunca Cernii de Jos -- Hasdau -- Dabaca -- Toplita -- Lacul Cincis -- Cincis Sat -- Halta de steril Hd -- Hunedoara . -- se poat face ajustari in functie de participanti si dorintele fiecarui participant , dar majoritatea sa fie de acord . -- este nevoie de DORINTA - VOIE BUNA si DISTRACTIE -- nu uitati sa luati si carnatz - slanina - cepa - pulpe - sau ce vreti sa prajiti , si facem o halta cu un mic gratar . VA ASTEPTAM !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Vin si io ! As prefera duminica , dar... are cineva habar cum va fi vremea ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 Vin si io !As prefera duminica , dar... are cineva habar cum va fi vremea ?? Momentan suntem noi 2 si inca un amic + se anunta ceva atv-uri , acuma vedem pana atunci . Dupa prognoza VREMEA VA FI BUNA - CANICULA !!! Inca nu 100 % , dar ne miscam duminica .................. HAI ENDURISTI HAI !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Sambata noaptea sunt la botez pe la Hartagani (sa-mi bag p...a) asa ca probabil dorm Duminica. Mama si ce chef aveam de o iesire dupa toata perioada asta de pauza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Azi urc la Pietrele de servici pe weekend,deci nu pot sa ajung cu parere de rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Sambata noaptea sunt la botez pe la Hartagani (sa-mi bag p...a) asa ca probabil dorm Duminica. Mama si ce chef aveam de o iesire dupa toata perioada asta de pauza.... Mircea asta este , tre sa ne mai sacrificam cate odata , si astea le facem numai pt nenorocitii astia de bani , sa dea domnu sa aveti toti bani cati aveti nevoie. Lasa ca vi in alte dati cu noi , poate strangi bani si vi cu noi la Garnic , sau daca nu wekendurile ce vor urma , vom face trasee peste trasee , asa ca vara e lunaga , vremea sa tina cu noi . ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hai lume ca se poate , avem si un Virago care vine cu noi , repetam inca o data , mergem doar pe drumuri de tara 90 % , 10 % drum asfaltat . Acuma vremea a fost destul de buna , asa ca speram ca drumurile s-au uscat , si nu vom intalni baltoace . AM STABILIT , ca plecarea ramane undeva Duminica la ora 10 - 11 ! CINE MAI VINE ? CINE MAI DORESTE ? CINE MAI POFTESTE ? RESPECT Mesaj completat Eu zic sa dam omoru la carnat - slanina si ceapa maine ....................... asa ca nu uitati ingredientele acasa , ca facaem un popas pe drum si incingem un mic foc , si facem ceva prajit(uri) . Ne vedem maine dimineatza daca nu ploua . RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Transfagarasan 25.04.2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 (editat) Transfagarasan 25.04.2010 Bravo Cosmin de drumetie ,bravos ca ai incercat sa mergi acuma pe transfagarasan ! Se vede ca ai avut parte si de vreme buna , si ai facut si poze misto . La cat mai multe iesiri reusite !!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Am facut impreuna cu Mihai o iesire de milioane . Ne-am distrat pe cinste , am vazut peisaje superbe --cum gaseti in toata Romania trebuie doar sa le cauti . Am schimbat putin traseul initial , am incercat si noi rute .......... putin mai enduro ......distractie maxima ......peripetii . Am facut o sezatoare - si am declarat razboi carnatului cu un foc la vatra = Mancarea preparat in natura cea mai buna . DACA VENEA SI YEDUTZ CU NOI , II MANCAU VACILE SI VITEII ninja ala VERDE sa lasam pozele sa vorbeasca Editat Aprilie 25, 2010 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Felicitari Marius si Mihai pt plimbare, cat inseamna sa ai un enduro. Astazi vremea la noi a fost cu semnul intrebarii , ieri a plouat deci, nu a fost timp de iesire. Sa ne auzim cu bine pana vineri. Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) Iaca alte poz(n)e de ieri. Multumesc Marius, superb traseul. Am reusit sa salvez track-ul pana la barajul de la Cincis. Editat Aprilie 26, 2010 de mihai1963 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 felicitari, frumoase poze mi e dor de zona aia..vreau si eu trackul cu cincisul o hategana merge ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Bravo Cosmin de drumetie ,bravos ca ai incercat sa mergi acuma pe transfagarasan ! Se vede ca ai avut parte si de vreme buna , si ai facut si poze misto . La cat mai multe iesiri reusite !!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Multumesc.Vremea nu a fost chiar buna , m-a plouat destul de rau la coborare . Foarte faina si iesirea voastra ,pacat ca nu am si un al 2 lea motor..inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai1963 Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 felicitari, frumoase pozemi e dor de zona aia..vreau si eu trackul cu cincisul o hategana merge ? http://www.filehost.ro/959852/25_04_2010_kml/]25 04 2010 kml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Faina iesirea,eu weekendul trecut am iesit la zapada deaia n-am putut venii. Ne vedem la Garnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Ieri am facut si eu o mini drumetie ,din simeria am mers pe strei in sus,am trecut podul pe la Sântămăria de Piatră,i-am dat inainte pana am ajuns la Streisangeorgiu ,am dat de oras si m-am intors.Am luat si o tranta mai urata.Cred ca am facut 60 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 2, 2010 Autor Share Postat Mai 2, 2010 Ieri am facut si eu o mini drumetie ,din simeria am mers pe strei in sus,am trecut podul pe la Sântămăria de Piatră,i-am dat inainte pana am ajuns la Streisangeorgiu ,am dat de oras si m-am intors.Am luat si o tranta mai urata.Cred ca am facut 60 km pozeee!!!...mai ales daca ai cu tranta RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Nu am cu ce sa fac poze,sunt singur,in plus am si motor de 80 cm3 ....Am muscato nasol,ca de obicei,la viteza de 5-10km pe ora.Sper ca in weekendul care vine sa fac mai multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 29 Mai 2010 - Transfagarasan Mesaj completat . Mesaj completat Si tura de 1 Mai ,cu intarziere. Barajul de pe Raul Mare - Retezat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 (editat) Falnica tura, falnic om, felicitari! ps: stai cumva pe dealul mic? Editat Mai 29, 2010 de dragos_lz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Multumesc ! Stau pe Str. Decebal, langa Dealu Mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nike20 Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 mai fratilor..abea astept sa fac si eu 18 ani..sa pot sa dau si eu pentru cat A si sa imi iau o mobra...ca e prea frumos ..sa nu te bucuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabinescu Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Salutare, ati fost careva anul acesta pe Transalpina? Cei de la drumurile nationale mi-au spus la telefon ca portiunea peste pasul Urdele nu este practicabila, cica se lucreaza. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 poti sa mergi linistit,pasul Urdele este un pic mai rau dar in rest este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate