JustMe_DF Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Sa fie adevarat?! Cum oare a reusit? Stie cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 cauta pe youtube.....road king wheelie..si vei vedea cum ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 Sa fie adevarat?! Cum oare a reusit? Stie cineva ? Si ne mai miram ca motociclismul este praf la noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 21, 2009 Autor Share Postat Mai 21, 2009 Si ne mai miram ca motociclismul este praf la noi... Adica ? Poti dezvolta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Pentru un motociclist nu cred sa existe cuvantul "nu pot" iar rezultatul e un HD pe o roata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 21, 2009 Autor Share Postat Mai 21, 2009 Pentru un motociclist nu cred sa existe cuvantul "nu pot" iar rezultatul e un HD pe o roata! Lasand la o parte ca pentru unii nu exista in vocabular nu pot, harley nu este facut pentru asa ceva ! Nu pot crede ca le-a trecut asa ceva prin minte...HD pe o roata ! Si cu toate astea am vazut... Si facand asa ceva, demonstrand ca se poate, nu le ridica unora adrenalina in asa fel incat sa incerce si la noi? In curand o sa vedem la noi asa ceva? Pe strada am vazut de toate pe o roata ... mai putin HD ... Sper din toata inima sa nu vedem pe nimeni nici macar incercand, deoarece in opinia mea este impotriva a orice inseamna Harley Davidson pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) Sper din toata inima sa nu vedem pe nimeni nici macar incercand, deoarece in opinia mea este impotriva a orice inseamna Harley Davidson pentru mine. vezi ca choperistii adevarati, mai ales aia din Frisco, dupa ce terminau de chopperit o mobra, unul din teste era datu' pe-o roata, si de cele mai multe ori, in trafic, bagau wheelie printre masini. si ca sa-ti invart cutitul in rana... uite-l pe Jason Pullen misto Editat Mai 21, 2009 de ..IcemaN.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 21, 2009 Autor Share Postat Mai 21, 2009 IcemaN ai dreptate ... lumea este in miscare si.. pe o roata tot in miscare se numeste... Da... pentru mine HD sta excelent pe 2 roti, ca sa salt una Probabil ca ajungi intr-o astfel de stare de disperare in care corpul iti cere adrenalina... si daca ai numai HD ... ce sa faci.. te dai si pe o roata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 21, 2009 Autor Share Postat Mai 21, 2009 Mda... am vazut, m-am convins de priceperea lor ? Motoarele sunt de serie sau sunt imbunatatite pentru aceste performante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 s u p e r b! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 21, 2009 Autor Share Postat Mai 21, 2009 Motoarele sunt de serie sau sunt imbunatatite pentru aceste performante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 DA-NU...gizzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackjack Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 (editat) Alt "nebun" !!! M1800R Wheelie Editat Mai 22, 2009 de blackjack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 22, 2009 Autor Share Postat Mai 22, 2009 TheFatBob : blackjack : multumesc sunteti generosi in raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 da,motoarele sint de serie,nu,nu e nevoie de imbunatatiri....asa cum se poate ridica simson-ul si ij-ul si nepra pe o roata,de ce nu ar putea si HD....ai nevoie doar de indeminare si curaj.got it? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 daca vrei sa dai dragstaru' pe-o roata vezi ca nu prea merge... iti cam tre' mobra pe lant sau curea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 daca vrei sa dai dragstaru' pe-o roata vezi ca nu prea merge... iti cam tre' mobra pe lant sau curea. Vezi ca e un nene care da goldwingu' pe o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Motoarele sunt de serie sau sunt imbunatatite pentru aceste performante? ...Da, l-am vazut in live anul trecut cum le-a ridicat pe o roata, printre care si Electra Glide. Rrrrrrrrruuuuuuuuuuummmmmmmm si suss era namila. M-am uitat foarte atent la transmisie si nu mi s-a parut nimic suspect. Asta inseamna ca trebuia sa fie moto normal de serie. Echilibrul e totul. Mi-au iesit ochii ca la broasca cind am vazut cum arata un Electra Glide pe dedesupt, fara sa ma aplec..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 25, 2009 Autor Share Postat Mai 25, 2009 daca vrei sa dai dragstaru' pe-o roata vezi ca nu prea merge... iti cam tre' mobra pe lant sau curea. Nu vreau sa ridic dragstaru` pe o roata... dar multumesc de sfat.. ...Da, l-am vazut in live anul trecut cum le-a ridicat pe o roata, printre care si Electra Glide. Rrrrrrrrruuuuuuuuuuummmmmmmm si suss era namila. M-am uitat foarte atent la transmisie si nu mi s-a parut nimic suspect. Asta inseamna ca trebuia sa fie moto normal de serie. Echilibrul e totul. Mi-au iesit ochii ca la broasca cind am vazut cum arata un Electra Glide pe dedesupt, fara sa ma aplec..... Intre timp am vazut filmuletele pe care mi le-au dat baietii... deci este posibil si se face acest lucru de foarte mult timp; numai eu nu am vazut ... La inceputuri, am incercat sa ridic "Mobra" (ca marca Mobra Turist ) pe o roata dar era foarte usoara centru greutate un pic mai sus, dar cand am dat Ij-ul jos din sufragerie nici prin cap nu mi-a mai trecut sa-l salt pe o roata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 eu cred ca daca esti detul de bun dai pe o roata orice merge pe 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate