bob66 Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 eu folosesc numai mapsource de la garmin combinat cu google earth. harti print tot de acolo scot orice regiune la orice scara. n-am mai folosit de mult harti clasice din moment ce merg cu gps si in masina si pe motor. sigur ca nu merg orbeste, dau drumul la ruta si apoi fac zoom-out sa o vad intreaga. daca am facut-o eu in calculator nu mai e cazul. ma umfla si rasul de cand bateam america acum 20 de ani cu harta pe genunchi si nimeream prin fel de fel de cartiere de negri prin la sau miami de te lua groaza. cu gps-ul si harta e ca si cu dormitul la cort sau la hotel. unii dorm la cort ca le place altii ca n-au incotro. nu sunt de acord ca trebuie renuntat la gps, la calculator...etc. ar insemna sa ne intoarcem in pesteri. nu e decat cea mai cumplita forma de prostie - ignoranta. pai si ce gps folosesti? cum procedezi cu hartile sa le vezi pe gps? (stiu ca pe garmin nu se pot incarca harti scanate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caniggia Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Twitter azi l-am descoperit si eu, pana acum chiar nu vroiam sa aud de el (alt sistem de blog ) insa intamplator am dat peste conturile lui Charley Boorman si Claudio von Planta din seria Long Way iar cum eu cautam o solutie pentru comunicare din timpul calatorie si nefiind un fan al telefonului (urasc sa vorbesc la tel.) am dat peste aceasta simbioza dintre telefonie mobila (sms) si internet, toate astea fara a fi nevoit sa mai ma car dupa mine un laptop twitter + sms = comunicare rapida de oriunde te-ai afla cu mai multe persoane deodata 1. creezi cont twitter aici 2. iti activezi un cont pe sms2twitter.ro - costa 0,05 euro un sms postat pe twitter pentru a incepe sa scrii pe twitter trimiti sms la 1868 iar mesajul tau va fi postat automat iar daca ai blog pe wordpress cu Twitter Tools poti posta continutul de pe twitter direct in blog si invers go Twitter sau iti iei un telefon compatibil 3G sau wi-fi, dai jos de pe net twibble si postezi de oriunde fara nici un ban, doar cu cartela orange, vodafone, cosmote... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 16, 2010 Autor Share Postat Martie 16, 2010 Adventure Guide Scandinavia Sweden, Norway, & Denmark - 481 pagini pdf Europe For Dummies 3rd Ed - 648 pagini pdf Frommer's - Eastern Europe - 739 pagini pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Cosmin, daca ai ceva si cu Orientul apropiat, te rog pune aici (.pdf). Ma intereseaza acum Turcia, iar in viitor Siria, Liban, Iordania. tks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 16, 2010 Autor Share Postat Martie 16, 2010 Turkey, Lonely Planet - 724 pagini pdf Frommer's Turkey - 435 pagini pdf Samantha Lafferty “Adventure Guide Turkey" - 644 pagini pdf DK Publishing "Istanbul (Eyewitness Travel Guides)" - 280 pagini pdf Virginia Maxwell "Istanbul (City Guide) " - 284 pagini pdf Eyewitness Top 10 Travel Guides, DK Publishing - 128 pagini pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 mii de multumiri! u r za best! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 singuta 'unealta' pt planificarea unei excursii este neplanificarea unei excursii, sau bunavointa, sau nebunia, sau unde megrem azi?, sau, sau mai pe scurt....nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Cosmin, pentru Georgia si Armenia s-o gasi ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Aprilie 1, 2010 Autor Share Postat Aprilie 1, 2010 link link documentar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 12, 2010 Autor Share Postat Mai 12, 2010 Poland (DK Eyewitness Travel Guide) By Teresa Czerniewicz-Umer 384 Pages | PDF | 78 MB Download: rapidshare "The Rough Guide to Poland (Rough Guide Travel Guides)" by Jonathan Bousfield, Mark Salter 720 pages | English | 2005 | PDF | 17,3 MB Download: rapidshare Poland - Lonely Planet, May 2008 564 pages | PDF | 18.6 MB Download: rapidshare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Salut! Ceva despre Croatia si Slovenia, eventual Muntenegru? Ma intereseaza in mod special Croatia. Multam anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 13, 2010 Autor Share Postat Mai 13, 2010 Frommer's Croatia 2006-05-01 | PDF | 340 pages | 6 Mb Download: rapidshare Croatia - Lonely Planet March 2009 | 340 pages | PDF | 13.8 MB Download: rapidshare Lonely Planet. Slovenia 2004 Year | PDF | 293 Pages | 170 Mb Download: rapidshare (part 1, part 2) Slovenia - Lonely Planet 2007 | 320 pages | PDF | 7.81 MB Download: rapidshare Lonely Planet Eastern Europe 2007 | 988 pages | PDF | 35,3 MB Download: rapidshare Lonely Planet Central Europe Phrasebook 2001-02 | 384 pages | PDF | 6,2 MB Ghid de converstie pentru: Czech, German, Hungarian, Polish, Slovak & Slovene Download: rapidshare Dictionar european de conversatie - 11 Limbi Eu l-am cumparat de la librarie pentru ca e micut si te ajuta in conversatiile simple. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 Ce parere aveti de un wekeend pe plaiuri mioritice . Incercati supravietuirea in tabara MOTO XCOUNTRY , uneltele necesare le gasim acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonatzu Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 ceva despre Rusia ? in special Moscova ar fi super. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Mai 14, 2010 Share Postat Mai 14, 2010 (editat) Frommer's Croatia2006-05-01 | PDF | 340 pages | 6 Mb Download: rapidshare Croatia - Lonely Planet March 2009 | 340 pages | PDF | 13.8 MB Download: rapidshare Lonely Planet. Slovenia 2004 Year | PDF | 293 Pages | 170 Mb Download: rapidshare (part 1, part 2) Slovenia - Lonely Planet 2007 | 320 pages | PDF | 7.81 MB Download: rapidshare Lonely Planet Eastern Europe 2007 | 988 pages | PDF | 35,3 MB Download: rapidshare Lonely Planet Central Europe Phrasebook 2001-02 | 384 pages | PDF | 6,2 MB Ghid de converstie pentru: Czech, German, Hungarian, Polish, Slovak & Slovene Download: rapidshare Dictionar european de conversatie - 11 Limbi Eu l-am cumparat de la librarie pentru ca e micut si te ajuta in conversatiile simple. Multam fain. Editat Mai 14, 2010 de razvanescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 15, 2010 Autor Share Postat Mai 15, 2010 Russia & Belarus - Lonely Planet 2006 | 792 pages | PDF | 16,2 MB Download: rapidshare Frommer's Moscow and St. Petersburg 2006-01-31 | PDF | 335 pages | 7 Mb Download: rapidshare Frommer's Moscow Day by Day 2009-02-03 | 192 pages | PDF | 15,2 MB Download: depositfile Moscow - Eyewitness Travel Guides DK Travel 2007-01-15 | 264 Pages | PDF | 64 MB Download: hotfile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Pentru Albania si Macedonia gasim ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 30, 2010 Autor Share Postat Mai 30, 2010 Gasesti informatii in "Lonely Planet Eastern Europe" postata cu cateva posturi in urma Lonely Planet - Western Balkans (include: Albania, Bosnia & Hercegovina, Croatia, Kosovo, Macedonia, Montenegro, Serbia) 2006 | 440 pages | PDF | 11,3 MB download: rapidshare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Pentru trasee in Romania, poate va inspirati si de-aici: http://www.traseeromania.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
namaste Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 Hai ca te stresez si eu. Pentru Syria, Jordania si Israel exista ghiduri? Multumesc anticipat.. Andrei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iulie 26, 2010 Autor Share Postat Iulie 26, 2010 AICI ...188 de ghiduri Lonely Planet AICI ... 147 de ghiduri Frommer's (astea sunt toate intr-o arhiva de 1,5 gb ) Documentar 46 minute: Lonely Planet – Syria, Jordan & Lebanon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licuriciul Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Salut, Eu o sa plec prin Bulgaria, Turcia, Siria, Iordania si Liban in septembrie / octombrie. Stiti cumva un ghid gen Lonely Planet dar dedicat nu backpackerilor ci motociclistilor (sfaturi utile motociclistilor ) ? Eu stiam ca exista dar nu stiu unde Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 7, 2010 Autor Share Postat Septembrie 7, 2010 E vreo librarie prin Bucuresti unde sa gasesc harti rutiere cu tarile de mai jos: Kazakhstan Uzbekistan Turkmenistan Azerbaijan Armenia Georgia Syria Lebanon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate