Luc_zxr Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Vreau sa-mi iau un set de gume noi si am o oferta buna la Avon. Sint ceva de capu' lor? Care ati mers cu asa ceva, cum se comporta, etc? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Avon Azzaro sint recomandate de multi "utilizatori" de CBR1100XX, deci recomandari bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Vreau sa-mi iau un set de gume noi si am o oferta buna la Avon. Sint ceva de capu' lor? Care ati mers cu asa ceva, cum se comporta, etc? Mersi! YO AM luat bicicleta mea cu guma de-asta pe fata.....a fost primul lucru care l-am schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Despre unele pneuri Avon a fost un test in UM si au dat rezultate foarte bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 16, 2006 Admin Share Postat Martie 16, 2006 (editat) YO AM luat bicicleta mea cu guma de-asta pe fata.....a fost primul lucru care l-am schimbat ..Pai ai gresit:trebuia sa schimbi motoreta cu totul si scapai de griji..! Luigi Vicol Editat Martie 16, 2006 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 ..Pai ai gresit:trebuia sa schimbi motoreta cu totul si scapai de griji..! Luigi Vicol Ce-ai vrut sa zici dom' luigi? nu-ti place gsx'u ? da pagina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 18, 2006 Admin Share Postat Martie 18, 2006 Ce-ai vrut sa zici dom' luigi? nu-ti place gsx'u ? da pagina Nu-mi place Gsx-ul TAU,pentru ca ai beleaua aia in cutie..banuiesc ca nici tie nu-ti place,nu? Iar in ceea ce priveste gumele,la nivelul la care ne dam noi,vrajala cu "ala-i mai bun ca celalalt"este chiar un moft!! D'aia nu te dadeai tu bine,c'ai avut AVON pe fata.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 Eu zic ca Michelin e scump că e Michelin, Dunlop pentru că e Dunlop. Iar Metzeler acu a devenit cauciuc de top. Avon???? Eu zic că nu prea diferă de restul cu diferența ca ecesta e mai ieftin. E părere personală..... E o ofertă bună la Ionutz din DE. pentru niÂşte Pirelli nu Âştiu dacă mai e valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate