samolapraga Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 Tocmai treceam pe langa voi cand iti facea poza asta.... ce mica-i lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 ...nenea Florin,vin si eu sa salonu' de infrumusetare,sa imi fac mandra gigea Va astept pana sambata seara, de duminica plec o saptamana in vacanta ! Nu ma pot abtine si trebuie sa va marturisesc unde plec.....Montmelo, Catalunya la MOTOGP 14 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 4, 2009 Autor Share Postat Iunie 4, 2009 Va astept pana sambata seara, de duminica plec o saptamana in vacanta ! Nu ma pot abtine si trebuie sa va marturisesc unde plec.....Montmelo, Catalunya la MOTOGP 14 iunie Bueyyyy, da' cum esti, frate!!!!! Ma roade grav invidia!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Bueyyyy, da' cum esti, frate!!!!! Ma roade grav invidia!!!! hai zi ce suvenir vrei de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 4, 2009 Autor Share Postat Iunie 4, 2009 hai zi ce suvenir vrei de acolo? Pai...nu vrei tu mai bine, sa ma iei cu tine si sa imi aleg suvenirul la fata locului???? Ca oscilez intre poseta aia Prada, jeans-ii Balenciaga si sandalele Louboutin si nu reusesc deloc sa ma decid. (acum sa vezi telenovela ce se tzese aici!!!! sa te tzii!!!) si ca sa revenim on topic: tu esti cel mai in masura sa povestesti despre tehnica mea de-a aborda asfaltul cu genunchiul, nu??? Le spunem???? Eu zic sa nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Pai...nu vrei tu mai bine, sa ma iei cu tine si sa imi aleg suvenirul la fata locului???? Ca oscilez intre poseta aia Prada, jeans-ii Balenciaga si sandalele Louboutin si nu reusesc deloc sa ma decid. (acum sa vezi telenovela ce se tzese aici!!!! sa te tzii!!!) si ca sa revenim on topic: tu esti cel mai in masura sa povestesti despre tehnica mea de-a aborda asfaltul cu genunchiul, nu??? Le spunem???? Eu zic sa nu! Alea-s denumiri de haine???? Plecam prin iulie o saptamana prin tara, daca doresti te luam cu noi . Daca vrei spune-le, eu nu pot nara mai bine decat autorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Alea-s denumiri de haine???? Plecam prin iulie o saptamana prin tara, daca doresti te luam cu noi . Daca vrei spune-le, eu nu pot nara mai bine decat autorul Nea Florine,sa nu uiti sa suni goarna!1mai,l-am ratat,dar pe-asta de o saptamana,sigur nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 4, 2009 Autor Share Postat Iunie 4, 2009 Alea-s denumiri de haine???? Plecam prin iulie o saptamana prin tara, daca doresti te luam cu noi . Daca vrei spune-le, eu nu pot nara mai bine decat autorul Da!!! As merge!!! O saptamana nu cred ca am sa pot fugi de la job, dar vorbim, imi ziceti pe unde sunteti si vin si eu 3 zile de week end. Doar sa nu fie in perioada 11-15, ca voi fi la Milano. Sar'na de invitatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Te-ai intors cumva prin Sinaia? Nu sunt sigur, dar am impresia ca am trecut pe langa voi cand ne intorceam de la Cluj. Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 5, 2009 Autor Share Postat Iunie 5, 2009 Te-ai intors cumva prin Sinaia? Nu sunt sigur, dar am impresia ca am trecut pe langa voi cand ne intorceam de la Cluj. Salutari! Mda!!! L-ati prins pe tipul care-si parcase motorul in sant, sau s-a intamplat dupa ce ati trecut voi? Ei veneau catre Sinaia. Te intreb ca sa localizez in timp, cam care dintre grupuri ati fost voi. Frumos la Cluj! Bravo! Salutari lui Cati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Iunie 5, 2009 Share Postat Iunie 5, 2009 (editat) Mda!!! L-ati prins pe tipul care-si parcase motorul in sant, sau s-a intamplat dupa ce ati trecut voi? Ei veneau catre Sinaia. Te intreb ca sa localizez in timp, cam care dintre grupuri ati fost voi.Frumos la Cluj! Bravo! Salutari lui Cati. Nu am vazut nici un incident, noi v-am depasit dupa Sinaia spre Bucuresti, voi ati venit si ne-ati mai depasit odata dupa care ati lasat-o moale pe dreapta si ne-ati facut semn sa trecem. Eu eram cu Busa rosie plina de bagaje si mai erau inca trei motoare printre care si Caty, evident. Editat Iunie 5, 2009 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 6, 2009 Autor Share Postat Iunie 6, 2009 Nu am vazut nici un incident, noi v-am depasit dupa Sinaia spre Bucuresti, voi ati venit si ne-ati mai depasit odata dupa care ati lasat-o moale pe dreapta si ne-ati facut semn sa trecem. Eu eram cu Busa rosie plina de bagaje si mai erau inca trei motoare printre care si Caty, evident. Ahhhh!!! Gata!!! Mi-amintesc! V-ati oprit in benzinarie, la un moment dat!!! Ehhhh, dupa ce ne-ati depasit voi, la foarte scurt timp, un tip care venea din sens opus, cu un RR, a avut un accident destul de urat.L-au scos baietii din sant.A avut un noroc chior!!! Avea doar casca.In rest, tricou, pantaloni de trening, adidasi.N-a patit NIMIC! Calatorii frumoase si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 misto tura, cam putine poze si cam multe vorbe... cum adiq asa arata brasovul astazi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 8, 2009 Autor Share Postat Iunie 8, 2009 misto tura, cam putine poze si cam multe vorbe...cum adiq asa arata brasovul astazi ? Ehhhh, poze erau mai multe, dar n-am vrut sa plictisesc. Brasovul era in sarbatoare, adica...se intamplau lucruri, acolo, in Piata Sfatului. Lumea era zambitoare si relaxata.Era frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate