aplesa Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 In trecere am facut cateva poze. Din discutii am aflat ca a fost cea mai grea zi azi, din cauza "asfaltului" moale. Acesta e evnimentul Mai multe detalii, aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Au prins o vreme excelenta Adevarati baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 ...KTM 990 e "la piess de ressistance" (stiu ca e scris gresit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Frumos... Pacat insa ca-i asa mare participare, doar cind organizeaza strainii la noi in tara. Cind organizam noi, romanii, de ce nu se string macar jumate din cei pe care i-am vazut in poze? Trebuie sa ne arate altii ce tara minunata avem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 (editat) Foarte fain. Atmosfera de EnduRoMania. Ce imi place. Enduro for fun. Multe motociclete f.f.f. interesante. WR-uri si Exc-uri pregatite de rally-raid, un Xr 650R f. fain... Pe mine m-au impresionat insa cele 2 F650 pre-2000. Multumiri celui care a initiat topicul pentru pozele incarcate. Frumos... Pacat insa ca-i asa mare participare, doar cind organizeaza strainii la noi in tara. Cind organizam noi, romanii, de ce nu se string macar jumate din cei pe care i-am vazut in poze? Trebuie sa ne arate altii ce tara minunata avem? In locul tau C. as fi formulat altfel postul si as fi zis : "Va incanta ceea ce vedeti in pozele de mai sus? Daca da, in perioada 19-21 iunie 2008 va astept la Raliul Olteniei, pentru 2 zile minunate in care vom fi si noi ca si ei si in care vom inceta sa ne menajam si polisham motoarele." Pentru cei care inca nu stiu, @Lupu_shui organizeaza Raliul Olteniei, care se va desfasura pe un traseu de la Craiova pana in muntii Gorjului, in zona Novaci - Ranca - Polovragi. Detalii: /index.php?showtopic=334847 Editat Iunie 2, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 observ si niste motoare mai vechi cu ar fi bmw si dr350. ...frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate