puya123123 Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 cum se observa cand o placuta de frana s-a tocit?..nu stiu cand e momentul sa le schimbi,se observa sau dupa un anumit nr de km trebuie schimbate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 e simplu, cand auzi un harshiat la franare e clar ca tragi pe dreapta si schimbi placutele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 cum se vede cu ochiu liber?..la ce tre sa ma uit? asta e problema nu stiu la ce..stiu care e placuta,stiu care e discu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 (editat) cum se vede cu ochiu liber?..la ce tre sa ma uit? asta e problema nu stiu la ce..stiu care e placuta,stiu care e discu Se vede pe la etrier...e un spatiu acolo unde se vad placutzele. Cat ferodou mai ai pe ele. Tehnic ar trebui sa simti si la mana. Dk nu le-ai mai aerisit intre timp, strangi mai mult maneta. Cel putin la mine asha s-a intamplat Editat Martie 6, 2006 de odhin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 e o crapatura intre disc si placuta..si acolo e un fel de material acolo tre sa ma uit?..cand nu mai e material din ala inseamna ca s-a tocit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
odhin Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 e o crapatura intre disc si placuta..si acolo e un fel de material acolo tre sa ma uit?..cand nu mai e material din ala inseamna ca s-a tocit? pe placutza e un santz mic. cand nu se mai vede ala acolo...e timpul sa schimbi...sa nu ajungi la fier k itit bulesti si discul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 pe placutza e un santz mic. cand nu se mai vede ala acolo...e timpul sa schimbi...sa nu ajungi la fier k itit bulesti si discul Daca te duci in cap desi ai pus frana inseamna ca nu mai ai placute Vezi ca in manualul motorului scrie grosimea minima a placutei, o scoti si o masori cu un subler daca nu poti sa apreciezi ochiometric. La mine simptomul era ca nu mai tinea la fel de bine frana cand placuta era pe ultimii milimetri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 6, 2006 Autor Share Postat Martie 6, 2006 multumesc,o sa verific.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate