Dragonu Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 (editat) Plimbare la 60 Km/h "ce draq ,nu pot sa incarc filmuletu" Dragonu, Vamos, Caponord, Lup Singuratic, Catala la Sylvy Caldarusani, Snagov, Ciolpani. Astept restul de poze. Editat Martie 7, 2006 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Si tocmai protagonistul lipseste? Unde e scuterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 A uitat Dragonu sa il ia in trusa de scule... Plimbare la 60 Km/h "ce draq ,nu pot sa incarc filmuletu" Dragonu, Vamos, Caponord, Lup Singuratic, Catala la Sylvy Caldarusani, Snagov, Ciolpani. Astept restul de poze. Super,felicitari !!! Dar gratarul pe care ziceati ca il faceti,unde este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Bravo ma baieti va tineti numai de plimbari. Oricum super pozele si frumos si Caponordul. Felicitari inca o data, vezi ce inseamna 2 roti daca le ai la momentul oportun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Si ziceti ca se lucreaza la piscina aia, da? Nu de alta, dar noua mea prietena ar arata cel mai bine in costum de baie Venim, venim Stege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvy83700 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Si ziceti ca se lucreaza la piscina aia, da? Nu de alta, dar noua mea prietena ar arata cel mai bine in costum de baie Venim, venim Daca promiti ca in afara de prietena ta mai aduci si alte fete care sa arata bine in costum de baie, promit si eu ca ma apuc de ea "maine"! Ce zici, merge????!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Silvy mai ai nevoie de un frate , ca eu sunt copilu strazii please take me!!! Salut si sper sa venim la vara cu fetitele noastre in bikini sa ne faca un inot la piscina ta(motocicletele tata tu ce credeai).Salutare!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Daca promiti ca in afara de prietena ta mai aduci si alte fete care sa arata bine in costum de baie, promit si eu ca ma apuc de ea "maine"! Ce zici, merge????!!!!!!!!!!!! Silviu te stiam baiat serios la casa ta. Of, Of, mai, mai. Dar oricum se rezolva prob. Pina la urma si lacul e aproape nu trebuie neaparat piscina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Lasa mosule ca data aviatoare luam niste pasarici sa ni se incalzeasca pistonul mai repede! Am uitat : ieri seara m-a prins poleiul pe motor si ploaia -mi-a ingetat P... pe motor!!!!!! Asta seara intru la cura de-ncalzire ca nu se mai poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvy83700 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Silvy mai ai nevoie de un frate , ca eu sunt copilu strazii please take me!!! Salut si sper sa venim la vara cu fetitele noastre in bikini sa ne faca un inot la piscina ta(motocicletele tata tu ce credeai).Salutare!!!!! E........................ gandul meu '"zburase departe... foarte departe", dar pana la urma accept si varianta propusa de tine! TOTUSI ...................... varianta ta as tin-o pe sosea, iar pe a mea la .... apa!!!!!!!!!!!!!1 Silviu te stiam baiat serios la casa ta. Of, Of, mai, mai. Dar oricum se rezolva prob. Pina la urma si lacul e aproape nu trebuie neaparat piscina. Inseamna ca pot sa ma bazez pe tine!!!!!!!!!!!!!! Am auzit ca ai reusit sa vinzi motoru'.... ce vrei sa-ti cumperi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Inseamna ca pot sa ma bazez pe tine!!!!!!!!!!!!!! Am auzit ca ai reusit sa vinzi motoru'.... ce vrei sa-ti cumperi??? Pai tu ce zici, eu asa zic ca te poti baza. De vandut da l-am vandut unui tip super OK. Chiar ma bucur ca el a fost clientul si nu alcineva. Si de luat mi-am luat V-Strom, dar tot astept sa-mi faca actele o data. Ba in tara asta de (cuvant urat) hirtiile o sa ne ingroape intr-o buna zi. Bafta si ne auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vamos Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Poze: http://cmatei.homeunix.org/vamos/060304moto/ E si un filmulet, da' are 150Mb... o sa-l dau lui Victor pe CD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 [hhee.hai ca aveam 70-80 la ora si 100 cand ma impingeai tu! ce numar zici ca ai la motor?hn5?adika gripa aviatoare?bravo man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 iaca si filmul cu scuterul Super tare filmuletu Carlo270 esti tare frate, baga, bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 :daca bani nu estem sa iau de 350 sau de 600,ma dau cu 49 cmc.se poate si enduro mic?hihihi [ multumiri pr dragonu care m-a luat din targ,pt vamos ,pt lupul singuratic si pt caponord ca au avut tupeu sa se lase fugariti de kilometrajul meu de 80 la ora.si iar multumiri dragonului pt ca m-a facut sa maerg cu 100,eu in fata si el in spatele meu impingandu-ma cu piciorul in stopul meu de malaguti f10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 :daca bani nu estem sa iau de 350 sau de 600,ma dau cu 49 cmc.se poate si enduro mic?hihihi [ multumiri pr dragonu care m-a luat din targ,pt vamos ,pt lupul singuratic si pt caponord ca au avut tupeu sa se lase fugariti de kilometrajul meu de 80 la ora.si iar multumiri dragonului pt ca m-a facut sa maerg cu 100,eu in fata si el in spatele meu impingandu-ma cu piciorul in stopul meu de malaguti f10 Carlo mai updateaza si tu profilul sa stie lumea cu cine vorbeste. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlo270 Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 ma gandeam la un update la malaguti sa ii pun motor de la traby si usi de solentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate