Alex2992 Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 patinuarul e inchis din cauza temperaturii nefavorabile! Nu e greu de aflat in ce stare e...hai mai bine la o tura la Tm,maine la 1 in fata primariei,asta daca nu ploua! Numa sa te tii... sa auda numai maicamea ca vreau sa merg la TM cu mobra ca ii da foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 sa auda numai maicamea ca vreau sa merg la TM cu mobra ca ii da foc pai ii spui ca mergi prin oras ) si vi la tm, ca nu merge nime cu viteza, cel putin poti sta cu mine mai in spate, ca eu nu am vitezana evident cum a zis si kato cu conditia sa nu ploua.. asfalt uscat(sa avem) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 sa auda numai maicamea ca vreau sa merg la TM cu mobra ca ii da foc zici ca mergi cu taica-tau...mai am luat eu prunci cu mine si am avut grija de ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 bag picioarele! nu mai planific nimic, ca de cate ori o fac nu-mi iese nimic (cand e vb de plimbat cu mobra). astept maine un tel. si in functie de asta plec sau nu Eu sper sa pot pleca , iar daca nu asta e. ramane pe alta data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_io Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Eu maine ies la o plimbarica daca va fii vremea ca astazi.....sa vad pe cine mai adun la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Felicitari Aradului pt drumul 79A, am fost de la Varfuri până în Ineu......excelent drum !!!! curbe,curbe,curbe Âşi asfalt impecabil(cu marcaje cu tot) .....Âşi de la Ineu am venit acas' in Bihor(Bocsig,Craiva,UcuriÂş...Tinca) ...drum de caca..o . Las' ca vă invadăm noi ...drumurile numa' să fie vreme bună ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Felicitari Aradului pt drumul 79A, am fost de la Varfuri până în Ineu......excelent drum !!!! curbe,curbe,curbe Âşi asfalt impecabil(cu marcaje cu tot) .....Âşi de la Ineu am venit acas' in Bihor(Bocsig,Craiva,UcuriÂş...Tinca) ...drum de caca..o . Las' ca vă invadăm noi ...drumurile numa' să fie vreme bună ! dap, DN79A, pe portiunea aia e superb! Foarte util sa inveti treaba cu inclinatul in curbe. Totusi trebuie sa fii atent...pe portiunea asta de drum, acum doua saptamani, cand am intrat intr-o curba (eram deja destul de inclinat) mi-a aparut in fata o ''pata'' enorma formata din....boabe de grau! Dupa vreo 10 km, la fel... Vreun bou cu ceva caminon nu si-a asigurat bine incarcatura de grau si la fiecare curba mai stransa imprastia grau pe tot asfaltul... In rest, toate bune! Sa ne vedem cu bine pe asphalt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 24, 2008 Autor Share Postat Decembrie 24, 2008 ...sarbatori fericite, plimbaretilor!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Sarbatori Fericite tuturor bikerilor din arad si din tzara! Sa ne vedem cu bine in anul ce vine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 salutare aradu ce faceti va asteptam la pe la bike on ice eu sunt din deva si zic poate facem o gasca sa mergem incolo mai multi,ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_io Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 wooooow da ce multi ati iesit in zilele astea frumoase...sau mergeti pe nevazuta.....de nu isi anunta nimeni plimbarile pizdii.....cred ca tre sa imi fac alti preteni ca astia virtuali tac chitic toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 wooooow da ce multi ati iesit in zilele astea frumoase...sau mergeti pe nevazuta.....de nu isi anunta nimeni plimbarile pizdii.....cred ca tre sa imi fac alti preteni ca astia virtuali tac chitic toti de ce esti nervos ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 azi la ora 14 la petrom micalaca, aduneare pt plimbare pe vale * care vrea se plimba, care vrea concureaza * eu unul ma plimb wooooow da ce multi ati iesit in zilele astea frumoase...sau mergeti pe nevazuta.....de nu isi anunta nimeni plimbarile pizdii.....cred ca tre sa imi fac alti preteni ca astia virtuali tac chitic toti cine crezi ca ti-a plimbat motorul tau toata saptamana ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 7, 2009 Autor Share Postat Februarie 7, 2009 azi la ora 14 la petrom micalaca, aduneare pt plimbare pe vale * care vrea se plimba, care vrea concureaza * eu unul ma plimb cine crezi ca ti-a plimbat motorul tau toata saptamana ) ...cuuuul!...la ora aia si eu vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) salutare...s-ar putea sa ajung si eu la ora 14 nu sunt sigur (plecarea e la 14:30 nu? )))) ...am o treaba dar ma grabesc sa ajung...SPEEEEEEEEEEEEEEER ) Editat Februarie 7, 2009 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 V-a ajung eu din urma,peste vre-o doua saptamani.Plimbare buna sa aveti...merita cu timpul asta,ciuda imi e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 azi la ora 14 la petrom micalaca, aduneare pt plimbare pe vale * care vrea se plimba, care vrea concureaza * eu unul ma plimb cine crezi ca ti-a plimbat motorul tau toata saptamana ) anuntati fratilor mai devreme plimbarile astea ....ca nu am deschis calc. azi si...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 vreme minunata astazi, din pacate pe viitor se anunta doar ploi au fost cateva mici incidente cine doreste alte poze de azi sa ma apeleze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 a fost foarte fain azi ...... 15 moto am fost....mi-a fost tare dor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) mai unu lipsea sper sa reusesc sal fac cat mai repede.. oricum a fost frumos multumesc tuturor pt ajutorul acordat, raman dator Editat Februarie 7, 2009 de AR 88 ROL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 vreme minunata astazi, din pacate pe viitor se anunta doar ploiau fost cateva mici incidente cine doreste alte poze de azi sa ma apeleze Fain de voi.Despre ce mici incidente ziceai sau e secret? Cu guma de pe spate de pe Bausa alb cu auriu ce s-a intamplat,bournout sau uzura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 ...urmatoarea iesire aici!... http://advrider.com/forums/showthread.php?t=384345 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Pai acolo te pui sa iei vodca la bord sa-ti faci curaj:)! Oricum misto locatii, dar fara motoare adecvate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 ...urmatoarea iesire aici!... http://advrider.com/forums/showthread.php?t=384345 duuude....asa da..... ...si ce coloana sonora.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 super mega mishto...asta da...asa tura sa tot bagi...si dupa o zi de asa ceva,dormi ca un copil mic,pe fotoliu,ca si mine pe Transalpina a2a oara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate