stanalexro Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 De apocalipsa? cred ca de excursie...nu-i Kato acuma chiar TATA LOR!!! Kato ii tata lor (scris mic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 zvonuri....suna bine nicule...da e prea devreme sa ma pronunt sigur...anunt eu Hai ma ce ai de facut ? ai de sapat in balcon ? Vina ca si la Pecica ti-o dus ceva bun transalpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 cred ca de excursie... Stiu ma ca de excursie ... Daca scria CuCun asta mai intelegeam ( ca el i-a totul in serios ) , da chiar tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Stiu ma ca de excursie ... Daca scria CuCun asta mai intelegeam ( ca el i-a totul in serios ) , da chiar tu ? ce oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_bara Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 (editat) Plecam duminica (26.07.ac) intr-o plimbare pina la Moneasa la festivalul clataritelor sa bagam un gratar . Plecarea se va face de la Petrom Micalaca in jur de ora 11.00 + - 10 - 15 minute sau daca vreti mai devreme.... no problem Editat Iulie 22, 2009 de vali_bara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Hai ma ce ai de facut ? ai de sapat in balcon ? Vina ca si la Pecica ti-o dus ceva bun transalpul aaaaaaaaatat ... Mesaj completat Stiu ma ca de excursie ... Daca scria CuCun asta mai intelegeam ( ca el i-a totul in serios ) , da chiar tu ? mahhhhhhhh....io va iau mauuuuuu mah... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 mahhhhhhhh....io va iau mauuuuuu mah... ... ma sambata sau duminica facem o iesire la ghioroc? o baie ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 aaaaaaaaatat ... Mesaj completat mahhhhhhhh....io va iau mauuuuuu mah... ... tu iara iei iaga de Jek si nu te mai vedem o perioada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 tu iara iei iaga de Jek si nu te mai vedem o perioada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Plecam duminica (26.07.ac) intr-o plimbare pina la Moneasa la festivalul clataritelor sa bagam un gratar .Plecarea se va face de la Petrom Micalaca in jur de ora 11.00 + - 10 - 15 minute sau daca vreti mai devreme.... no problem In Ineu ne strangem vreo 15-20 de motoare si ne vedem la Moneasa. Noi o sa plecam pe la 14.00 din Ineu. Cati sunteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Plecam duminica (26.07.ac) intr-o plimbare pina la Moneasa la festivalul clataritelor sa bagam un gratar .Plecarea se va face de la Petrom Micalaca in jur de ora 11.00 + - 10 - 15 minute sau daca vreti mai devreme.... no problem Nu mai recomand la nimeni sarbatoarea asta de la Moneasa.Trei ani la rand fusei acolo,nu am ajuns sincer sa mananc nicio clatita din cauza aglomeratiei.Cate 30 de flamanzi la orice punct de producere a acestei ,,delicatese".Trebuia cel putin 1 h sa stau sa cumpar 1 amarata de clatita.Nu mai spun de densitatea maxima absoluta de manelisti pur sange,atat in masini care blocau nejustificat drumul cat si cei de la iarba verde insotiti de catel si purcel,soacra,copii isterici.Am ajuns sa nu mai pot trece nici cu mobra printre masini din cauza unora cu 2 gagici pe capota,un fotograf in fata si Guta in boxe la maxim.La strandul de acolo iarasi,patura langa patura.Care vrea sa vina obosit de acolo,nu are decat sa mearga...Distractie curajosilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Nu mai recomand la nimeni sarbatoarea asta de la Moneasa. Confirm: Festivalul clătitelor de la Moneasa = kaka Dar nu fotbalistul, ci materialul ala care pute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Nu mai recomand la nimeni sarbatoarea asta de la Moneasa.Trei ani la rand fusei acolo,nu am ajuns sincer sa mananc nicio clatita din cauza aglomeratiei.Cate 30 de flamanzi la orice punct de producere a acestei ,,delicatese".Trebuia cel putin 1 h sa stau sa cumpar 1 amarata de clatita.Nu mai spun de densitatea maxima absoluta de manelisti pur sange,atat in masini care blocau nejustificat drumul cat si cei de la iarba verde insotiti de catel si purcel,soacra,copii isterici.Am ajuns sa nu mai pot trece nici cu mobra printre masini din cauza unora cu 2 gagici pe capota,un fotograf in fata si Guta in boxe la maxim.La strandul de acolo iarasi,patura langa patura.Care vrea sa vina obosit de acolo,nu are decat sa mearga...Distractie curajosilor! Da... Anticipez ca o sa fie aglomeratie, manele si prostie cat incape... Dar daca am hotarat ca mergem, o sa ne tinem cuvantul si ii dam o tura pana acolo... Sper sa gasesc din astia cu BMW pe traseu... o nebunie, dom'le! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_bara Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 De exemplu anul trecut am ajuns in Moneasa, am traversat-o, intradevar a trebuit sa inchid niste oglinzi ca sa trec, dar pe mine sincer nu m-a interesat niciodata clatitele sau satrand sau altceva in afara de drum. Daca merg, o fac doar pt placerea de a sta pe moto. Asa ca de mers eu merg, beau un suc rece si ma intorc si parchez mobra la umbra la Ghioroc pana mi se racesc si mie radiatoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 25, 2009 Autor Share Postat Iulie 25, 2009 Da... Anticipez ca o sa fie aglomeratie, manele si prostie cat incape... Dar daca am hotarat ca mergem, o sa ne tinem cuvantul si ii dam o tura pana acolo... Sper sa gasesc din astia cu BMW pe traseu... o nebunie, dom'le! ... ..ce are bmw-ul cu prostia?..daca veau ceva in comun de-a lungul istoriei, nu ai fi auzit tu acum de marca asta!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 ... ..ce are bmw-ul cu prostia?..daca veau ceva in comun de-a lungul istoriei, nu ai fi auzit tu acum de marca asta!... Floriane, m-am exprimat eu gresit... Exista la noi in trafic o anumita specie de tembeli... Ei conduc autoturisme BMW (care, de altfel, sunt masini performate si de o calitate exceptionala, nu le reprosez nimic), asculta manele la maxim iar cand te vad pe motocicleta, te provoaca la tot felul de chestii tampite, ce nu au legatura cu motociclismul (''liniute'' si alte tampenii...). Iti poate povesti si dl. Korben Dallas mai multe... Repet, BMW este o marca recunoscuta pentru calitate, fiabilitate si multe alte calitati! In alta ordine de idei, am fost azi la Moneasa. Rezumand in cateva cuvinte, AGLOMERATIE, aglomeratie, aglomeratie! Trafic exraordinar de greoi, parcari full, trease la fel. Spre surprinderea mea, nu am prea auzit manele...S-au mai cizelat oamenii de anul trecut si nu am aflat eu?... In rest, toate bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 (editat) Vineri la ora 16 plecare intr-o tura pe urmatorul traseu:Arad-Deva-Hunedoara-Petrosani-Obarsia Lotrului.Campare acolo.Sambata Obarsia Lotrului-Ramnicu Valcea-Curtea de Arges-Transfagarasanul.Campare pe Transfagarasan sau Cartisoara.Duminica intoarcerea spre casa,eventual o ocolire.Versiune:Sighisoara sau altceva... Editat Iulie 29, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Eu merg maine akasa p traseul ar deva sebes sb vl, ma gandeam sa plek p la 2, dar sa vad kred ka am sa vin ku tn pana unde se poate, sau poate iti modifici putin traseu si mergi ku mn pana pe valea oltului apoi faci dreapta spre voineasa si ob lotrului, drumul este mai bun pe ruta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 sau poate iti modifici putin traseu si mergi ku mn pana pe valea oltului apoi faci dreapta spre voineasa si ob lotrului, drumul este mai bun pe ruta asta Dar este cu mult mai lung Si eu plec spre Obarsia Lotrului, dar numai dupa ora 17 Dacă pleci mai târziu putem merge braț la braț până la Simeria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Vineri la ora 16 plecare intr-o tura pe urmatorul traseu:Arad-Deva-Hunedoara-Petrosani-Obarsia Lotrului.Campare acolo.Sambata Obarsia Lotrului-Ramnicu Valcea-Curtea de Arges-Transfagarasanul.Campare pe Transfagarasan sau Cartisoara.Duminica intoarcerea spre casa,eventual o ocolire.Versiune:Sighisoara sau altceva... deci pana acum suntem eu,kato,swartelf,CuCun,Razor si Korben Dallas care vine mai tarziu.plecarea maine (vineri) la 16 din peco micalaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nashoo Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 deci pana acum suntem eu,kato,swartelf,CuCun,Razor si Korben Dallas care vine mai tarziu.plecarea maine (vineri) la 16 din peco micalaca Si cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Si cu mine. bun la 4 la peco micalaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 ... si Korben Dallas care vine mai tarziu... care pleacă mai tarziu Dar care s-ar putea sa ajunga inaintea voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 care pleacă mai tarziuDar care s-ar putea sa ajunga inaintea voastra daca ajungi inainte numa bine aduni lemne pt foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 daca ajungi inainte numa bine aduni lemne pt foc GreÂşit Eu nu fac foc, beau bere rece Âşi îi las pe alții să se ocupe de friptane Are Âşi bătrânețea avantajele ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate