Makaveli Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Dap,merge sa ,,dospeasca" si el ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 E cineva interesat sa mearga weekendul asta la Sibiu? Red Bull Romaniacs 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 (editat) Week-end-ul acesta sunt zilele INEULUI! Care trageti o plimbare pana la Ineu? Avand in vedere ca sunt in concediu, eu o sa fiu prin zona, prin Ineu. Inca ceva... Duminica, la 13.30 ne starngem in parcarea din spatele monumentului ''Ostasul Necunoscut'' din Ineu si plecam intr-o plimbare inspre Dieci, incolo, la ceva mini-show aviatic. Daca sunt amatori printre voi, ne vedem la locatia stabilita! Lasati si un reply aici, sa stim de voi. Numai bine! Editat August 13, 2009 de Robert_900RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator montecristo Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 (editat) Va asteptam la MMC Biker`s Party II Program MMC Biker's Party II 2009: VINERI - 18:00 Cheful Bikerilor (berbeci la proțap gratis,spectacole,concert de club Âşi alte surprize) 21:00 Videoretrospectiva întrunirilor 2009 SĂMBĂTĂ - 12 Parada moto 13:30 jocuri Âşi concursuri trăznite 17:00 Program liber 19:00 Concerte Rock Gala premiere Âşi diverse surprize. Locație ÂŞtrand "BROSCĂRIE" ÂŞimleul Silvaniei (jud Sălaj) rezervări căsuțe, camere Âşi alte detalii: Site Broscarie /index.php?showtopic=414744 Editat August 24, 2009 de montecristo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 TRUST M.C. ARAD invita toti motociclistii aradeni in data de 29.august.2009 ora 19.00 la party organizat la Ghioroc la Harley. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 auzil pe ameu, ba tu strange banii pt HD poate mem maine la ghioroc vedem cum o fi vremea, si fa bine si fate prezent la HD ca daca nu eeee acuma ...cand o sa fie ceva la HD ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 eeee acuma ...cand o sa fie ceva la HD ? o fost la hd de mult, nu vezi ca aia am postat in 8 august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Pe la sfarsitul saptamanii care care vine (5-6 sept),dat fiind timpul frumos care se anunta,propun o excursie la Taut cu cortul,care se baga? Ziua la balta seara la un foc cu traditionala slanina pe bat si o bere langa.Care se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Pe la sfarsitul saptamanii care care vine (5-6 sept),dat fiind timpul frumos care se anunta,propun o excursie la Taut cu cortul,care se baga? Ziua la balta seara la un foc cu traditionala slanina pe bat si o bere langa.Care se baga? eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Pe la sfarsitul saptamanii care care vine (5-6 sept),dat fiind timpul frumos care se anunta,propun o excursie la Taut cu cortul,care se baga? Ziua la balta seara la un foc cu traditionala slanina pe bat si o bere langa.Care se baga? ma bag si eu Mesaj completat cati suntem pana acuma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 ma bag si eu Mesaj completat cati suntem pana acuma ? Putini,doar noi 3,poate cade daca sunt asa putini...tinem legatura oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Putini,doar noi 3 Care 3? Poate 2+1... Deci solutia e sa iti mai cumperi inca un motor si sa vii cu mine Dar asta acuma, repede, pana duminica sa ai Transalpu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Care 3?Poate 2+1... Deci solutia e sa iti mai cumperi inca un motor si sa vii cu mine Dar asta acuma, repede, pana duminica sa ai Transalpu'... fugi de-aci ca nu stie el sa mearga cu din astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 fugi de-aci ca nu stie el sa mearga cu din astea... Stie Am vazut cu ochii mei personali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Care 3?Poate 2+1... Deci solutia e sa iti mai cumperi inca un motor si sa vii cu mine Dar asta acuma, repede, pana duminica sa ai Transalpu'... Vom trai si vom vedea...ce ruta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Vom trai si vom vedea...ce ruta? baga ochiu' AICI dar e prea enduro pentru Ceberica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Putini,doar noi 3,poate cade daca sunt asa putini...tinem legatura oricum! ok anunta-ma PM sau 0741068112 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 ok anunta-ma PM sau 0741068112 La zilele Santanei,daca vrei sa vii.Langa scoala ne vedem acolo caci eu plec pe alt traseu.Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 NeÂşte poze de astăzi 3 jmekeri Rătăciți în tranziție... Pe drumul cel bun cariera de marmură de la RuÂşchița Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 NeÂşte poze de astăzi 3 jmekeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 NeÂşte poze de astăzi fain fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 rausita tura... si oleaca de endureala asa mai spre hard... ps:mi-a cazut netu...de aia apar 2 posturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Markus bavarezu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 răusita tura... Mai zi-i, că-mi place Numa' că mă dor mâinile, picioarele, spatele Âşi c u r u' TotuÂşi, pe hartă Âşi pe teren, există indicator înainte de TomeÂşti: Voislova 50 km DJ 684 De ce oare nu mi-am facut eu firmă de amenajări drumuri? Eram miliardar, ca Umbrărescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Mai zi-i, că-mi placeNuma' că mă dor mâinile, picioarele, spatele Âşi c u r u' TotuÂşi, pe hartă Âşi pe teren, există indicator înainte de TomeÂşti: Voislova 50 km DJ 684 De ce oare nu mi-am facut eu firmă de amenajări drumuri? Eram miliardar, ca Umbrărescu las' man k n-a fost draq asa de negru...da sincer sa fiu si eu imi bag zebra la hodina vreo cateva zile, k weekendu' se anunta iara agitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate