paul89 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 ce sa faci la toti ne e greu Mesaj completat DECI MAINE FACEM O DEFILARE,PARADA,CEVA?ORA?.... "Kato:Dupa ora 11-12 ne sunam sa vedem de o intalnire la primarie la un ceai,pe mobre bineanteles.Daca e timp bagam undeva aproape o tura la un mic,o ciorba... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) Nu e nimik special, ma duc de obicei in fiecare luni,.. numa ca acuma am mai vb cu cativa...povestea cu R1 e simplu,.. s-a anuntat pt excursia de ieri dar n-a mai ajuns .. era vb de ceva teste,...in fine... ma scuzati, ma scuzati nu am avut cum sa ajung :| ca veneam daca e vreme buna poate ne vedem maine app ar fi frumos sa postati o ora exacta... Editat Noiembrie 30, 2009 de ar88rol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 (editat) video de ieri de la Timisoara-Lugoj etc sarmale stiti voi o sa revin si cu pozele deocamdata e o problema cu serveru lu mafiotii aia de la mypictures intrati si pe ARAD BIKERS acuma inca mai lucrez la el da eu zic ca e destul de bun ,aveti si chat Editat Noiembrie 30, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 ma scuzati, ma scuzati nu am avut cum sa ajung :| ca veneam daca e vreme buna poate ne vedem maine app ar fi frumos sa postati o ora exacta... Maine va fi vreme ok,adica azi.Asa ca,cu mic cu mare in fata platoului adunarea,cel tarziu pana la ora 13 sa fiti prezenti,orice mobra e binevenita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) Maine va fi vreme ok,adica azi.Asa ca,cu mic cu mare in fata platoului adunarea,cel tarziu pana la ora 13 sa fiti prezenti,orice mobra e binevenita! eu cu Tunde la 12:30 suntem in fata la primarie Mesaj completat Maine va fi vreme ok,adica azi.Asa ca,cu mic cu mare in fata platoului adunarea,cel tarziu pana la ora 13 sa fiti prezenti,orice mobra e binevenita! s-or anuntat 13-14 grade si soare Editat Decembrie 1, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 ma scuzati, ma scuzati nu am avut cum sa ajung :| ca veneam daca e vreme buna poate ne vedem maine Nici o scuza.... puteai macar sa-mi spui, vezi ca nu vin, sa nu ma astepti Honditzooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Maine va fi vreme ok,adica azi.Asa ca,cu mic cu mare in fata platoului adunarea,cel tarziu pana la ora 13 sa fiti prezenti,orice mobra e binevenita! ok,nu are nimeni stegulete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Asa a fostSi cum ar trebui sa interpretam gestul lui Cristi? Asa luati-va de mine repede, da pe Kato nu il vede nimeni @Laumoto "Copiii astia... " Asa si... soarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 am iesit pana afara acuma si nu ii asa frig dar nici cald nu ii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) Asa luati-va de mine repede, da pe Kato nu il vede nimeni @Laumoto "Copiii astia... " Asa si... soarta hai ca suntem pe glume ca de obicei,la primarie adunarea ,kato a facuto in familie Mesaj completat hai pe arad bikers,chat Editat Decembrie 1, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) hai ca suntem pe glume ca de obicei,la primarie adunarea ,kato a facuto in familieMesaj completat hai pe arad bikers,chat Arad bikers Chat? deci intalnirea ramane stabilita pe 12-13 ? nu o sa fie cumva plin in fata la primarie ? totusi e 1 decembrie ... Apropo , La Multi Ani Romanilor ! Editat Decembrie 1, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) Arad bikers Chat? deci intalnirea ramane stabilita pe 12-13 ? nu o sa fie cumva plin in fata la primarie ? totusi e 1 decembrie ... Apropo , La Multi Ani Romanilor ! da in semnatura la makaveli,ramane pe la ora 12-13,mai vin cu 2,3,daca e plin ,atunci in fata la nerv,ziceti voi ceva concret,sa nu ne cautam in tot orasul.,nr.meu de tel:0765174545 Editat Decembrie 1, 2009 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 deci la ora 13 in fata la primarie (daca e gol) daca nu in fata la nerv ORA 13 RAMANE BATUTA IN CUIE DA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 deci la ora 13 in fata la primarie (daca e gol) daca nu in fata la nerv ORA 13 RAMANE BATUTA IN CUIE DA? da,ai vb cu Kato ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 am vorbit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Rolly tu vii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Daca v-a intalniti la ora 13:00 in fata la primarie , fac si eu o scurta vizita, asa in trecere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Daca v-a intalniti la ora 13:00 in fata la primarie , fac si eu o scurta vizita, asa in trecere ! modifica din scurta in lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 modifica din scurta in lunga Nu, ca am drum in Bujac si dupa revin in Ar Nou. Oricum nu ai ce sa faci prea mult in fata la primarie... de o eventuala plimbare n-am malai si de stat prin birturi nu imi place . Deci raman la o scurta vizita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 si eu cred ca fac la fel, o scurta vizita findca am unpic de treaba dupa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 si eu cred ca fac la fel, o scurta vizita findca am unpic de treaba dupa.. pana la urma nu o fost o scurta vizita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 si eu cred ca fac la fel, o scurta vizita findca am unpic de treaba dupa.. o fost una scurta pana dupa Lipova imd vin cu video si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 si 2 poze de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 imd vine video de azi. pt poze dati add: tupac_makaveli2103 ca nu merge mypictures sa le pun Mesaj completat http://aradbikers.blogspot.com/ mai multe despre iesirea de azi pun doar video aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 imd vine video de azi. pt poze dati add: tupac_makaveli2103 ca nu merge mypictures sa le pun Pai fa ceva, agita-te Pentru poze iti recomand sa-ti faci cont pe Google si sa folosesti Picasa si Picasa Web Albums Ai 1 GB la dispozitie si merge foarte bine Picasa e un utilitar foarte destept" pentru gestionarea imaginilor, si desigur e free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate