dr_dejavu Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Ia pietre nahhhh mai vrei , mai vrei ? Mai ia.... m-a apucat curaju acum cand nu am motor Nu te agita! de tine nu mi`e frica! Ma asteptam de pietre din partea lui Danutz` poate si Kato.. (pentru mamaliga) Si.. daca vrei sa vii si tu, vb cu cineva sa te duca pana aici, si de aici pana acasa.. si poti veni cu motorul tau. atata cred k pot face Mdeci? Ramane Seged? plecare la 9 dimineata din arad? Si sa nu uitam de Gulasul renumit din ungaria.. :X See ya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Nu te agita! de tine nu mi`e frica! Ma asteptam de pietre din partea lui Danutz` poate si Kato.. (pentru mamaliga)Si.. daca vrei sa vii si tu, vb cu cineva sa te duca pana aici, si de aici pana acasa.. si poti veni cu motorul tau. atata cred k pot face Mdeci? Ramane Seged? plecare la 9 dimineata din arad? Si sa nu uitam de Gulasul renumit din ungaria.. :X See ya! Zoli draghe,drum bun si cale batuta.Suntem oameni liberi si fiecare merge unde vrea.daca va adunati si mai multi e ok.Eu am program de munca sambata,iar la Ungaria am fost acum 2 saptamani.Poate daca timpul imi va perimte voi iesi duminica.Mamaliga mai bag si eu poate si tu,cateodata.Nu dau cu pietre in nimeni,numai Cel de sus are dreptul sa judece. Cum te stiu glumet,te iert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Nu te agita! de tine nu mi`e frica! Ma asteptam de pietre din partea lui Danutz` poate si Kato.. (pentru mamaliga) Si sa nu uitam de Gulasul renumit din ungaria.. :X Mda , un gulas cu mamaliguta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Zoli draghe,drum bun si cale batuta.Suntem oameni liberi si fiecare merge unde vrea.daca va adunati si mai multi e ok.Eu am program de munca sambata,iar la Ungaria am fost acum 2 saptamani.Poate daca timpul imi va perimte voi iesi duminica.Mamaliga mai bag si eu poate si tu,cateodata.Nu dau cu pietre in nimeni,numai Cel de sus are dreptul sa judece. Cum te stiu glumet,te iert Eeeh.. fiecare are dreptul de alegere. Eu m`as duce la Seged, pentru ca mai am si ceva personal de rezolvat p`acolo.. dar.. asta nu e foarte urgent.. Poate astepta. Iar.. la fel ca tine, si eu am programul pana la ora 13:00 sambata.. M`am gandit sa ma invoiesc.. dar in caz ca alegeti alta locatie. Va doresc drum bun, si asfalt sucat! Numai bine! Off topic! Adu`ti aminte de mamaliga! Mancarea traditionala romaneasca.. si fa comparatia cu Gulasul unguresc! Pofta buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Off topic! Adu`ti aminte de mamaliga! Mancarea traditionala romaneasca.. si fa comparatia cu Gulasul unguresc! Pofta buna! bine ochit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Eeeh.. fiecare are dreptul de alegere. Eu m`as duce la Seged, pentru ca mai am si ceva personal de rezolvat p`acolo.. dar.. asta nu e foarte urgent.. Poate astepta. Iar.. la fel ca tine, si eu am programul pana la ora 13:00 sambata.. M`am gandit sa ma invoiesc.. dar in caz ca alegeti alta locatie. Va doresc drum bun, si asfalt sucat! Numai bine! Off topic! Adu`ti aminte de mamaliga! Mancarea traditionala romaneasca.. si fa comparatia cu Gulasul unguresc! Pofta buna! Cum zicea Danut se impaca de minune amandoua servite deodata .Ceao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Cum zicea Danut se impaca de minune amandoua servite deodata .Ceao! Da , dar ei se uita , ca si calul , numai inainte ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Da , dar ei se uita , ca si calul , numai inainte ... Stii vorba aia romaneasca? Cum te`am prins.. Cum te`am .... :-" Ce bine ne impacam noi.. (de minunue) =)) Haideti la o Horinca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Oriunde numa' sa mergem... SAMBATA... Gata, STIU... CASOAIA Stimabililor V-a cam luat valul Initial era vorba clar de o iesire scurta SĂMBĂTĂ Voi ati creat o confuzie totala, vorbind despre duminica Nu e nicio problema, sunt 2 zile diferite, dar haideti sa delimitam lucrurile Unii dintre noi au la dispozitie doar ziua de sambata, altii au doar duminica Din motive clare, eu nu pot iesi duminica, deci ma inscriu la excursia pana la Casoaia de sambata Va rog sa specificati si voi la care excursie participati, OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Stii vorba aia romaneasca? Cum te`am prins.. Cum te`am .... :-" Ce bine ne impacam noi.. (de minunue) =)) Haideti la o Horinca! Nu o stiu si mai buna este o ... palinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Nu o stiu si mai buna este o ... palinca palinca ? unde, cand ? eu vin cu bulionu de acasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 palinca ? unde, cand ?eu vin cu bulionu de acasa ) unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Aloooooooooooooooo ... la Iesiri vorbiti de palinca si la Mesaje de weekend... culmea................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) eu sincer sunt confuz Editat Decembrie 3, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Stimabililor V-a cam luat valul Initial era vorba clar de o iesire scurta SĂMBĂTĂ Voi ati creat o confuzie totala, vorbind despre duminica Nu e nicio problema, sunt 2 zile diferite, dar haideti sa delimitam lucrurile Unii dintre noi au la dispozitie doar ziua de sambata, altii au doar duminica Din motive clare, eu nu pot iesi duminica, deci ma inscriu la excursia pana la Casoaia de sambata Va rog sa specificati si voi la care excursie participati, OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 eu sincer sunt confuz Pina la urma merem undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 eu sincer sunt confuz Intrati aici si balacariti-va,mai lasati forumul asta sa respire... http://aradbikers.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Neahh.. Ce va agitati! Acum.. Aici.. Ce mai asteptati??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 eu ma indrept Sambata spre Casoaia,cine mai vine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 eu ma indrept Sambata spre Casoaia,cine mai vine ? La ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 eu ma indrept Sambata spre Casoaia,cine mai vine ? In sfarsiiiiiiiiiiiiiiiit.... Mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Aloooooooooooooooo ... la Iesiri vorbiti de palinca si la Mesaje de weekend... culmea................ ce sa faci toti sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) ne intalnim la 12:15 SAMBATA la Petrom Micalaca , pana acuma suntem urmatorii :Hondita,Korben,Pety,Eu, Lau tu vii ? Editat Decembrie 3, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 ne intalnim la 12:15 SAMBATA(NU MAINE ) la Petrom Micalaca , pana acuma suntem urmatorii :Hondita,Korben,Pety,Eu, Lau tu vii ? Prezenta asigurata numa sa vedem vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) Prezenta asigurata numa sa vedem vremea Maxime de 12 grade celsius Danutt,Rolly ? voi veniti sau ce faceti ? Editat Decembrie 3, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate