spawn Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 Ce fain a fost azi pe Valea Muresului !!!!!!!! Pentru cei care s-au intors din drum cand a inceput sa ploua........nu stiti ce ati pierdut.Am mai mers cativa km pe ploaie TORENTIALA si apoi a fost uscat drumul. Si pe langa faptul ca a fost uscat, a fost si pustiu. Pana la Zam am depasit maxim 4-5 masini si din sens opus au venit maxim 10-15. Asa ca....distractie la maxim, chiar daca de unul singur. Era si culmea sa ma intorc din drum , acum cand am spart pusculita cu fise Aaaaa si era sa uit..........la intoarcere nu m-a plouat deloc Mai are omul nevoie si de NOROC Asa puteai s-o "mushti " si sa ne lipsesti de prezenta ta ,..hai sa zicem vreo 24 de ore,..daca se spargea "butoiul" aici si nu pe la Caras severin Oricum ,lucky you this time sa-l ai tot asa si de-acuma,..ASFALTUL,.uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 10, 2006 Autor Share Postat Iulie 10, 2006 Mai are omul nevoie si de NOROC Asa puteai s-o "mushti " si sa ne lipsesti de prezenta ta ,..hai sa zicem vreo 24 de ore,..daca se spargea "butoiul" aici si nu pe la Caras severin Oricum ,lucky you this time sa-l ai tot asa si de-acuma,..ASFALTUL,.uscat ...buei!!...ala de sta la umbra cu fata spre motociclisti este cumva radar???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 da oare duminica asta stam acasa? cu buna vointa unora era sa ramii acasa..imi cer scuze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 cu buna vointa unora era sa ramii acasa..imi cer scuze.... nu trebuie sati ceri scuze brani ...............asa e lumea ......... si facem parte din ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 io am fost cu hondita mea duminica la Deva. Pe drum am intalnit o trupa cu enduroaice care se indreptau probabil catre Ghioroc... Drumul a fost super, am mers lejer. Am fost surprins ca am facut doar 1 ora si 40 de minute pana la intrarea in deva. Asta desi nu am depasit 110! Curbele pe valea Muresului sunt bestiale! Am vizitat cetatea (sau ma rog, ce a mai ramas din ea) - ocazie cu care mi-a parut rau ca am ales Deva si nu Hunedoara, Castelul Huniazilor e mult mai frumos! Da cine stie, poate data viitoare. Am plecat pe la 2 din Deva spre Arad, pe la Savarsin au aparut norii de ploaie la orizont... Si am intrat in ploaie torentiala. Am halit o ciorba de burta la popasul de la km 60 (inainte de Arad) - am mai zabovit vre-o juma d eora la o bere... apoi am plecat mai departe. Alternau portiunile cu ploaie torentiala cu cele cu soare arzator. Cand m-am intersectat cu drumul ce duce la Ghioroc - de-abia am putut sa ma bag, desi aveam prioritate.. ca era coloana de masini care goneau de la ghioroc spre Arad. Am depasit toata coloana, am luat-o apoi pe Centura spre Gai... iar la bariera aia dubla, iar am depasit aproape toata coloana. Aproape toata, pt ca am observat masina pulitiei cu girofaru in spatele meu . M-am repliat cu vre-o suta de metri inainte de bariera, atunci politaiu m-a iertat si s-a bagat si el in coloana. Ploua torential. Vazand ca nu vine trenu, m-am bagat pe dreapta si am depasit totul pana la a doua bariera, fara sa trec de ea. Chiar daca a plouat la intoarcere, a fost o experienta placuta! Wekendu aviator sunt la o nunta... Iar apoi ma pregatesc de concediu, se pare ca urmatoarea iesire mai lunga o voi face dupa 15 august... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 ... si pe mine m-a prins ploaia duminica pe la Sambateni doar ca a trebuit sa deschid turela la conserva ca sa simt ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 ... si pe mine m-a prins ploaia duminica pe la Sambateni doar ca a trebuit sa deschid turela la conserva ca sa simt ceva. vezi daca nu ai venit cu noi sa simti ploaie adevarata!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 oare mergem duminica undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 E m-as duce aici : /index.php?...mp;#entry446059 Maine ma interesez sa vad exact cum e drumul Timisoara-Lugoj-Caransebes. Daca e rau nu cred ca merg dar daca e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 E m-as duce aici : /index.php?...mp;#entry446059 Maine ma interesez sa vad exact cum e drumul Timisoara-Lugoj-Caransebes. Daca e rau nu cred ca merg dar daca e bun de cand vrei sa pleci? sau cum vrei sa faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Duminica dimineata pe la 8-9. Asa frumos, pe racoare. SUnt 155 km deci cam in 2 ore sunt acolo. Decat sa ma duc iar pe Valea Muresului parca as prefera o plimbarica pana la Caransebes. Macar vedem si ceva spectacol. Te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Duminica dimineata pe la 8-9. Asa frumos, pe racoare. SUnt 155 km deci cam in 2 ore sunt acolo. Decat sa ma duc iar pe Valea Muresului parca as prefera o plimbarica pana la Caransebes. Macar vedem si ceva spectacol. Te bagi? as prefera ceva de sambata,parca.cu intoarcere duminica dupamiaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yellow_bzz Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 D E m-as duce aici : /index.php?...mp;#entry446059Maine ma interesez sa vad exact cum e drumul Timisoara-Lugoj-Caransebes. Daca e rau nu cred ca merg dar daca e bun Din cate am auzit pe Lugoj e groaznic de rau, in schimb ... Resita e super-ok ... cu ocolul de rigoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 ce plictiseala mare.... .....sau caldura asta mare o fi de vina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 ce faci raul...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApriliaFan Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 (editat) D Din cate am auzit pe Lugoj e groaznic de rau, in schimb ... Resita e super-ok ... cu ocolul de rigoare. acum o luna tm-lugoj era praf....varza un cauciuc+janta la conserva...la 80 km/h....orbit de faruri nu am mai avut cum sa evit catacomba.... Editat Iulie 29, 2006 de ApriliaFan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 daca timpul ne lasa papam ceva gaz duminica ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 daca timpul ne lasa papam ceva gaz duminica ??? daca da.... ,daca nu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 cred ca a fost placuta plimbarea de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 cred ca a fost placuta plimbarea de azi Super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 Diseara bagam un Nadlac? sau TM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 daca bine am inteles azi in vladimirescu a fost un accident in care a fost implicat un motociclist (sper ca eu sa fi inteles gresit ) ........ stie cineva despre asa ceva...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 daca bine am inteles azi in vladimirescu a fost un accident in care a fost implicat un motociclist (sper ca eu sa fi inteles gresit ) ........ stie cineva despre asa ceva...... mi-o zis pepe c-o fost ceva italian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 SALUT FRATII MEI , sunt nou in orasul vostru , nu stau mult dar stau ceva pe aici , nu-l bagati si voi pe un bucurestean in gaska voastra? ...... ma tot dau singur cu motoreta si e cam plictiseala. voi cum faceti ? unde va in talniti de obicei? astept un raspuns daca se poate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 SALUT FRATII MEI , sunt nou in orasul vostru , nu stau mult dar stau ceva pe aici , nu-l bagati si voi pe un bucurestean in gaska voastra? ...... ma tot dau singur cu motoreta si e cam plictiseala. voi cum faceti ? unde va in talniti de obicei? astept un raspuns daca se poate . salut in cursul saptamini (mai rar ca avem treaba )....ne vedem in centru .......iar duminica ne intilnim la : deal :....(dupa ora unu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate