rookie22 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 sal.mai primiti nou veniti in randul vostru??am iesit mai demult cu ceva prieteni,dar ei sant gata.circula cu fierul cu 4 roti acum...noi nu avem de gand,dar de 2ani cam tot singuri .....curatam si ceapa,bem si tuica ,dormin in cort....si mergem la pescuit......anul asta avem de gand sa mergem pe transfagarasan,si dupa aceea la vama veche.....astept raspunsul vostru.... asfalt uscat sa avem si temperaturi macar cu o cifra Sigur ca da, bine ai venit...citeste pe aici ce si cum se intampla si haida... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 ms mult...urmarim si prezenti la datorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 asfalt uscat sa avem si temperaturi macar cu o cifra O cifra pe naiba, ca si 1 si 2 e tot o cifra Doua De la 10 grade e deja mai uman Hai cu vara aia o data.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 O cifra pe naiba, ca si 1 si 2 e tot o cifra Doua De la 10 grade e deja mai uman Hai cu vara aia o data.... vara asta o sa fie o caldura infernala...eu abia astept primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Baieti,.. va rog sa va inscrieti pe lista cine vrea sa vina sambata la gulas,.. sa stiu cati ne adunam... si daca se poate pana vineri, ca dupa masa ma duc sa cumpar carne, ErĂľs Pista si toate cele... 1. Kato 2. Alex (Makaveli) 3. Danut 4. Crina 5. Isti (73deauville) 6. EmĂľ 7. Paul 8. Zoli (dr dejavu) 9. 10. 11. 12. ... ... ... 20. De ei stiu sigur,.. restu' completati tabelul pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 9. Stanu si mamutul sau! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Baieti,.. va rog sa va inscrieti pe lista cine vrea sa vina sambata la gulas,.. sa stiu cati ne adunam... si daca se poate pana vineri, ca dupa masa ma duc sa cumpar carne, ErĂľs Pista si toate cele... 1. Kato 2. Alex (Makaveli) 3. Danut 4. Crina 5. Isti (73deauville) 6. EmĂľ 7. Paul 8. Zoli (dr dejavu) 9. 10. 11. 12. 13. Korben Dallas 14. Leeloo Multipass ...20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Baieti,.. va rog sa va inscrieti pe lista cine vrea sa vina sambata la gulas,.. sa stiu cati ne adunam... si daca se poate pana vineri, ca dupa masa ma duc sa cumpar carne, ErĂľs Pista si toate cele... De ei stiu sigur,.. restu' completati tabelul pls inscrie-ma si pe mine ... dar ce inseamna ErĂľs Pizsda? ceva bun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) 9. Stanu si mamutul sau! ) bai capra sovietica,ti-ai luat capra aia nemteasca sau nu?Mesaj completat bai capra sovietica,ti-ai luat capra aia nemteasca sau nu? Eros Pista,adica un Pista erotic...ceva intre paprica iute si dulce. Pana la urma crad ca trebuie cazanul ala de 60l Editat Ianuarie 18, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 inscrie-ma si pe mine ... dar ce inseamna ErĂľs Pizsda? ceva bun ? O sa-ti dau sa-l gusti,.. e sosul ala iuteeeeeeeeeeeeeeee Mesaj completat Deci: 1. Kato 2. Alex (Makaveli) 3. Danut 4. Crina 5. Isti (73deauville) 6. EmĂľ 7. Paul 8. Zoli (dr dejavu) 9. Stanu si mamutul 10. Swartelf 11. Ishmael 12. Oana 13. Korben 14. Leeloo ... ... ... 20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 O sa-ti dau sa-l gusti,.. e sosul ala iuteeeeeeeeeeeeeeee Mesaj completat laumoto&cristina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 O sa-ti dau sa-l gusti,.. e sosul ala iuteeeeeeeeeeeeeeee Mesaj completat Vin si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) Vin si io se schimba cazanul atunci...ceva mai mare trebui.Treceti-va pe lista sa se stie clar! Editat Ianuarie 18, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 1. Kato 2. Alex (Makaveli) 3. Danut 4. Crina 5. Isti (73deauville) 6. EmĂľ 7. Paul 8. Zoli (dr dejavu) 9. Stanu si mamutul laugh.gif 10. Swartelf 11. Ishmael 12. Oana 13. Korben 14. Leeloo 15. Laurentiu 16. Cristina 17. Micutu 18. Luci ... ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 19.Black Wolf (Dany) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 dar ce inseamna ErĂľs Pizsda? ...Hondita,fara afrodisiace si alte buruieni suspecte in gulas... RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 ...Hondita,fara afrodisiace si alte buruieni suspecte in gulas... RESPECT Ti-e frica asa-i...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) se schimba cazanul atunci...ceva mai mare trebui.Treceti-va pe lista sa se stie clar! lasa ca nu trebe mai mare ca nul golesc promit Editat Ianuarie 18, 2010 de micutu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Ti-e frica asa-i...? : Da de unde!...mi-e frica sa nu ma ia la burta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Da de unde!...mi-e frica sa nu ma ia la burta DEPINDE CE SI CAT BEI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Sa stiti ca nu va agitati degeaba. Mai ales Yedutz.. Presimtzi tu ceva.. ceva bun? sau rau? depinde din al cui punct de vedere privim problema acesta. :-?? oricum.. eu sunt cam sceptic cu Gulash`ul promis de Hondita Kiss! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Sa stiti ca nu va agitati degeaba. Mai ales Yedutz.. oricum.. eu sunt cam sceptic cu Gulash`ul promis de Hondita Pai de ce? Stii ceva ce noi nu stim? In acest caz ar trebui sa stim si noi, ca sa nu ne mai agitam degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Am aflat ca nu este incalzire la cazare in cabane.Deci Casoaia cade,ramane sa invadam pe bunicuta! Deci ramanem in Arad. Am vazut lista, dar nu mi-e clara locatia..Arad (unde?) sau totusi Casoaia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Am vazut lista, dar nu mi-e clara locatia..Arad (unde?) sau totusi Casoaia? Zona Intim ... Inscrie-te Mesaj completat 1. Kato 2. Alex (Makaveli) 3. Danut 4. Crina 5. Isti (73deauville) 6. EmĂľ 7. Paul 8. Zoli (dr dejavu) 9. Stanu si mamutul laugh.gif 10. Swartelf 11. Ishmael 12. Oana 13. Korben 14. Leeloo 15. Laurentiu 16. Cristina 17. Micutu 18. Luci 19.Black Wolf (Dany) 20. Yesman ... Alin, cu fetita...? Cucuuun ce faci..? Rookie nehotarat ca de obicei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate