kato_arad Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Supa de peste......si ca sa nu mai ai astfel de problme in continuare cu limba ma duc si eu cu voi... Cu mobra ta? Cred ca ar fi timpul sa dai gaz, asta daca totul a mers ok cu bratul pana acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Cu mobra ta? Cred ca ar fi timpul sa dai gaz, asta daca totul a mers ok cu bratul pana acum... Offtopic,... scz... pe marti sunt programata la radiografie, sa-mi tineti pumnii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 Speram sa nu ploaie...prezent!dar ce mancare-i aia? ite Au si meniu in limba romana, site facut ca lumea http://www.fehertoihalaszcsarda.hu/index.p...p_itallap_roman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 vin si eu,daca nu ploua... si normal,daca nu deranjez?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 vin si eu,daca nu ploua... si normal,daca nu deranjez?! Pe cine sa deranjezi? Retine cele 3 elemente esentiale: data, ora si locul plecarii Plus forinti, desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 atunci vin!! s-a facut...!mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 vin si eu,daca nu ploua... si normal,daca nu deranjez?! Gyereeeeeeeee si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 jovoooooooookkkkk......si eu!!!!acuma totul v-a depinde de vreme.eu sper s-a nu ploua!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 jovoooooooookkkkk......si eu!!!!acuma totul v-a depinde de vreme.eu sper s-a nu ploua!! þþþþþkkkk Eu am costum de ploaie Am zis că mă duc, nu mă interesează Prognoza zice doar cer noros, aÂşa că nu trebuie să îți faci griji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 aÂşa că nu trebuie să îți faci griji Prea mari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 Prea mari ... Să lăsăm Âştiința să vorbească: http://weather.yahoo.com/romania/arad/arad-866307/?unit=c DeÂşi s-ar putea să plouă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 þþþþþkkkkEu am costum de ploaie Am zis că mă duc, nu mă interesează Prognoza zice doar cer noros, aÂşa că nu trebuie să îți faci griji Din pacate ptr maine ma retrag.Inca mai am urmari de la o raceala din zilele trecute si nu vreau sa risc. Drum bun si pofta mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsy Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 imi pare rau,dar maine nu pot veni drum bun si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Februarie 27, 2010 Share Postat Februarie 27, 2010 Din pacate ptr maine ma retrag.Inca mai am urmari de la o raceala din zilele trecute si nu vreau sa risc. Drum bun si pofta mare! imi pare rau,dar maine nu pot veni drum bun si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Dati cu poze, sa vada tot poporu' rroman ospitalitatea maghiara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 daca o sa fie vreme buna sambata mergem la un mic\gratar undeva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 daca o sa fie vreme buna sambata mergem la un mic\gratar undeva ? merem,stie Berty un loc bun pe valea Cladovei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 merem,stie Berty un loc bun pe valea Cladovei Aha , eu vă explic pe unde s-o luati Âşi vă urez drum bun Poate în min 2 săpt dacă totul merge bine îmi fac din nou apariția pe Âşosele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Aha , eu vă explic pe unde s-o luati Âşi vă urez drum bun Poate în min 2 săpt dacă totul merge bine îmi fac din nou apariția pe Âşosele da ce bai ai iarasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 (editat) da ce bai ai iarasi? Ar fi bine să am , problema îi că n-am carnet ... Povestea! Editat Martie 1, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Martie 1, 2010 Share Postat Martie 1, 2010 Contestatie trimisa cu curierat rapid se judeca in lipsa si aveai din start garantat castig de cauza din lipsa de probe. Nu trebuie lasati...eu tot ce am depus am castigat cu cei care ma opreau direct cum ca ma facut si am dres si culmea la unele chiar facusem (lipsa centura) dar nu aveau probe. dar poti depune si acum contestatia ca banii in timp ti recuperezi dar iti iei permisu inapoi. Si i nca ceva ff important..nu se plateste nimic pentru acest proces decat curieratu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Prieteni,Timisoara Choppers are placerea sa va invite la editia pilot a primului Poker Run din Romania.Detalii gasiti aici: http://pokerrun.ro/ si nelipsitele discutii le gasiti aici: /index.php?...t=0&start=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Prieteni,Timisoara Choppers are placerea sa va invite la editia pilot a primului Poker Run din Romania.Detalii gasiti aici: http://pokerrun.ro/ si nelipsitele discutii le gasiti aici: /index.php?...t=0&start=0 fain...nimeni din arad nu se baga...? ca pe mine ma tenteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 6, 2010 Autor Share Postat Martie 6, 2010 fain...nimeni din arad nu se baga...?ca pe mine ma tenteaza... ...hmmmm, interesant!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 fain...nimeni din arad nu se baga...?ca pe mine ma tenteaza... Om trai si Om(neagu)vedea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate