CuCun Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Om trai si Om(neagu)vedea... da bre...da tre' sa ne rezervam locuri la coliba din timp, ca nu stim cum o fi vremea, dc vrem sa participam...ca la cort mie nu prea imi vine sa stau pe vremurile astea...da mai stii, poate pana at or fi vreo 20 de grade cum o fost si sapt asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 da bre...da tre' sa ne rezervam locuri la coliba din timp, ca nu stim cum o fi vremea, dc vrem sa participam...ca la cort mie nu prea imi vine sa stau pe vremurile astea...da mai stii, poate pana at or fi vreo 20 de grade cum o fost si sapt asta... Eu la cort...de 140 lei cat costa cazarea la camera 2 persoane ma scot toata tura cu tot cu pruncu dupa mine! Papa duc de acasa ,tu cu salar de injiner iti permiti! Sper sa-ti duci spray de lant,apa plata,servetele,hartie igienica,spray de vizor,etc... Mesaj completat Visul multora dintre noi.Pana atunci ne uitam ce fac altii.... http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=480532 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 IURES!!!!!. .Chef deschidere de sezon organizat de Free Bikers Hunedoara.Detalii pe linck.. /index.php?...p;#entry2335943 Va asteptam RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 IURES!!!!!. .Chef deschidere de sezon organizat de Free Bikers Hunedoara.Detalii pe linck.. /index.php?...p;#entry2335943 Va asteptam RESPECT Yeeeeeeeeeeeee! Vom face totul sa fim in numar cat mai mare de aradeni! Arad bikers grup se mobilizeaza.Multumim prietenilor ptr invitatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 (editat) Daca nu mi se anunta vreo nunta sau botez voi fi prezent. Editat Martie 15, 2010 de tavy XT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Daca nu mi se anunta vreo nunta sau botez voi fi prezent. Tavi, tu esti popa sau ursitoare de mergi la nunti si la botezuri ? Vezi ca si acolo tot ceva de genul....va fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 ... eu nu pot veni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 ... eu nu pot veni... Nu esti singura cu treaba asta.. Au gasit o data nepotrivita. Ne vedem la Mako. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Yeeeeeeeeeeeee! Vom face totul sa fim in numar cat mai mare de aradeni! Arad bikers grup se mobilizeaza.Multumim prietenilor ptr invitatie! prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Nu esti singura cu treaba asta.. Au gasit o data nepotrivita. Ne vedem la Mako. Da chiar ca ii nepotrivita,... am fost foarte trista cand am vazut data pusa de Achim.... dar Mako e prea aproape de inima mea... acolo am inceput "cariera" mea de motociclista si am mai multe motive pentru care trebuie sa ma duc.... promisiuni, datorii, alea.. alea.... cum am zis si pe topicul hunedoreniilor, sper ca ne intalnim in 28-30 mai la Cluj.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Da chiar ca ii nepotrivita,... am fost foarte trista cand am vazut data pusa de Achim.... dar Mako e prea aproape de inima mea... acolo am inceput "cariera" mea de motociclista si am mai multe motive pentru care trebuie sa ma duc.... promisiuni, datorii, alea.. alea.... cum am zis si pe topicul hunedoreniilor, sper ca ne intalnim in 28-30 mai la Cluj.... Ne pare rau ca nu poti sa vi,tu si cei care au altceva programat in acel wekend .Am ales aceea data de 15-16 Mai deoarece in 15 implinim un anisor de existenta ca Free Bikers hd. Daca aveti nelamuri, va stam la dispozitie RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Salutare Am o rugaminte p maine, ii ziua d nastere a unui motociclist, prieten al meu Victo Dobre(kawa zr7) si va rog sa ne adunam cat mai multi sa trecem sa il felicitam maine la ora 19:00 in fata stadionului UTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 SalutareAm o rugaminte p maine, ii ziua d nastere a unui motociclist, prieten al meu Victo Dobre(kawa zr7) si va rog sa ne adunam cat mai multi sa trecem sa il felicitam maine la ora 19:00 in fata stadionului UTA prezent hai si restu putina initiativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Iesirea a fost un succes,toata lumea multumita.Dupa festivitate s-a lasat cu o iesire la Pecica dupa care cativa am ramas in intim la kebab. Vrem poze pt cei care au facut.Revin si eu maine cu ce am facut eu,desi nu sunt cele mai bune posibile(poze facute pe telefon) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 (editat) Duminica care se baga la o tura la Moneasa. Traseul va fi Arad-Ch. Cris-Ineu-Sebis-Moneasa-Ineu-Siria-Arad. In comuna Sintea Mare vom merge cu ceva cadouri la o familie cu probleme. La Moneasa vom baga o ciorba sau cativa mici.Cei din Arad Bikers care vin (se stiu) ii rog sa nu mai posteze degeaba. Toti cei care sunt amatori de iesire pot veni la ora 11 la iesirea din Gradiste,benzinaria de pe stanga,cea cu tersa. Cine mai vrea sa intre cu o mica sponsorizare la cadouri este rugat sa vina la ora 10 ca sa mergem la Metro sa luam cateceva. Multumim si va asteptam caci dupa iarna asta asa lunga trebuie sa recuperam kilometrii. Editat Martie 19, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 daca am timp vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Duminica care se baga la o tura la Moneasa. Traseul va fi Arad-Ch. Cris-Ineu-Sebis-Moneasa-Ineu-Siria-Arad. In comuna Sintea Mare vom merge cu ceva cadouri la o familie cu probleme. La Moneasa vom baga o ciorba sau cativa mici.Cei din Arad Bikers care vin (se stiu) ii rog sa nu mai posteze degeaba. Toti cei care sunt amatori de iesire pot veni la ora 11 la iesirea din Gradiste,benzinaria de pe stanga,cea cu tersa. Cine mai vrea sa intre cu o mica sponsorizare la cadouri este rugat sa vina la ora 10 ca sa mergem la Metro sa luam cateceva. Multumim si va asteptam caci dupa iarna asta asa lunga trebuie sa recuperam kilometrii. Salutare, Deci daca va fi sa vin, pun o conditie : MUSAI BEM CAFEAUA TOATA TRUPA IN INEU la mama mea, care locuieste pe principala de Sicula - Ineu-Bocsig (fara absolut nici o deviatie)-fiind totodata si centura Ineu-ului. Propun si chiar o intalnire cu comunitatea moto locala care nu-i deloc de neglijat (cca 30 de membrii ) si care intentioneaza sa intre pe ong non-profit cat de curand, plus alte surprize f placute pe care promit sa vi le dezvalui cat de curand - live. .....asta cu riscul ca anulam Moneasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Salutare,Deci daca va fi sa vin, pun o conditie : MUSAI BEM CAFEAUA TOATA TRUPA IN INEU la mama mea, care locuieste pe principala de Sicula - Ineu-Bocsig (fara absolut nici o deviatie)-fiind totodata si centura Ineu-ului. Propun si chiar o intalnire cu comunitatea moto locala care nu-i deloc de neglijat (cca 30 de membrii ) si care intentioneaza sa intre pe ong non-profit cat de curand, plus alte surprize f placute pe care promit sa vi le dezvalui cat de curand - live. .....asta cu riscul ca anulam Moneasa Se poate Papi si asa. Sustin initiativa. Macar ne vom cunoaste intre noi,mai ales cu cei din judet. Desi stiu pe cativa ne vedem cam rar. Am citit si eu pe forumul lor despre ce vor sa faca,ne-o iau inainte baietii.Succes le doresc. Numai sa ne aciuim la vre-un local,o ciorba,o pizza,ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Asa ca mosule pe duminica vreau sa iesi si tu la o incalzire, chiar daca nu vii pana la Moneasa macar fa o bucla cu intoarcere la Ineu. iaca oi veni, ca oricum voiam sa ies undeva la 11 sunt la Petrom Gradiste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 iaca oi veni, ca oricum voiam sa ies undevala 11 sunt la Petrom Gradiste "oi veni"... "voiam" ..."sunt".... ? se pare ca raman acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Incerc sa ajung si eu la intalnirea de la Ineu... Daca nu ne vedem, distractie sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Mnah..eu am fost ieri pana la Ineu...acolo am serviciul si am fost in plimbare pana la colegi...am ajuns la 7 seara inapoi in arad..si a fost cam rece dupa ce a apus soarele...abia am astepta sa ajung acasa IN rest foarte fain..vreme super.drum ..asa cum il stim insa acceptabil(pe la siria am fost) ps...stiu si eu de initiativa bikerilor din ineu privind ong ul dar si surpriza care o doresc ai da viata )) f fain.....in ineu predominanti sunt enduristi... HAI LA INVARTIT ROATA (de maine ploua cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 se pare ca raman acasa... Nu ai tu norocul asta Mesaj completat Incerc sa ajung si eu la intalnirea de la Ineu... Daca nu ne vedem, distractie sa aveti! Ai vazut ca daca vrei, poti? Cateva POZE de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Ai vazut ca daca vrei, poti? Am incheiat sezonul impreuna asa ca era normal sa-l si incepem iimpreuna! All in all, a fost o iesire frumoasa, mutlumim! Sa ne auzim cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Am incheiat sezonul impreuna asa ca era normal sa-l si incepem iimpreuna! All in all, a fost o iesire frumoasa, mutlumim! Sa ne auzim cu bine! Tu crezi in basmele astea cu inchidera sezonului si deschiderea sezonului? Daca poti circula, circuli, daca nu, nu E simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate