Lutzifer Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 (editat) iphonu arata ploi pana miercuri ( din pacate) Mda , uitati-va aici la vreme ... chiar arata ok si se poate lua omu dupa cum vin norii. AICI! Editat Iunie 18, 2010 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 tura scurta sambata 26 iun plecare spre geoagiu bai, stat la cort, este ceva party organizat de radio21 la bai (care au fost renovate) intoarcere duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 tura scurtasambata 26 iun plecare spre geoagiu bai, stat la cort, este ceva party organizat de radio21 la bai (care au fost renovate) intoarcere duminica na poftim... cum se poate ca toate iesirile se organizeza cand lucrez in weekend???? ...iar daca nu lucrez... ploua cu galeata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 na poftim... cum se poate ca toate iesirile se organizeza cand lucrez in weekend???? ...iar daca nu lucrez... ploua cu galeata Oricum in week iarasi o sa toarne...vor fi si zile insorite, libere la fel.. Nu te agita degeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 daca ploua lasam pe wkndul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Voi nu cunoasteti decat nord, sud si est? In vest vremea va fi perfecta Numa' buna pentru o excursie de documentare la Louis GigaStore Nord din Viena Magazinul e deschis până la ora 18 ora locală, deci nu e stres Cazare la pensiune/camping/cort (ce o fi mai eftin) sambata seara, si duminica țuÂşti spre casă 500 km x 2, plus ce se mai face local prin Viena http://www.louis.de/_10f99bdf73d403f21585d...liale&ID=65 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Numa' buna pentru o excursie de documentare la Louis GigaStore Nord din VienaMagazinul e deschis până la ora 18 ora locală, deci nu e stres Daca mergi la viena, poate ti-e utila lista cu alte magazine de profil: De exemplu La Dress'n HELMET am gasit preturi si varietate de modele de casti cu mult mai bune decat la Louis. Iar amabilitatea este la fel, cu mult peste plictisitii de la Louis. Dress'n HELMET - 1030 Wien Rennweg 79-81 Louis(gigastore Nord) - Kagraner Platz 20, A-1230 Wien Louis (funshop Sud) - Triester Strasse 258 Hein-Gericke: Wien (Mitte) - Florianigasse 55 Hein-Gericke: Wien (Sud) - Triester Strasse 230 1230 Wien Hein-Gericke: Wien (Nord) - "Fachmarktzentrum" pe Rautenweg nr.7 / Dassanovskyweg, 1220 Wien BMW Wien Motorradzentrum - Heiligenstädter StraĂe 64, 1190 Wien 2RAD-BĂRSE Center - KCO Handels GmbH & CO: Praterstrasse 47, A-1020 Wien Bike City Motorradhandel GmbH - Mariahilfer Str. 206/1 1150 Wien Auner - Wiener StraĂe 11-13 2351 Wiener Neudorf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Daca mergi la viena, poate ti-e utila lista cu alte magazine de profil:De exemplu La Dress'n HELMET am gasit preturi si varietate de modele de casti cu mult mai bune decat la Louis. Iar amabilitatea este la fel, cu mult peste plictisitii de la Louis. Multumesc mult, sa vedem cum ne duce GPS-ul, poate ne baga in Dunare Acuma, daca mi-ai dat un deget eu iti iau toata mana: ceva campinguri cunosti in sau langa Viena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Multumesc mult, sa vedem cum ne duce GPS-ul, poate ne baga in Dunare Acuma, daca mi-ai dat un deget eu iti iau toata mana: ceva campinguri cunosti in sau langa Viena? eu am stat la Hotel Donau Walzer pe Otakringer strasse nr 5 la 39 euro/camera. Camera e de 3 persoane cu mic dejun inclus. Am avut rezervare cu 1 luna inainte, deci la fata locului s ar putea sa ai alte costuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqqora Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Numa' buna pentru o excursie de documentare la Louis GigaStore Nord din Viena pe cand vreti sa mergeti la viena.....?.......m-as inscrie si eu la treaba d-asta, daca nu deranjez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 pe cand vreti sa mergeti la viena.....?.......m-as inscrie si eu la treaba d-asta, daca nu deranjez.... Nu deranjezi de loc Plecarea e sambata dimineata pe la ora 3 (nu glumesc) Eu deja mi-am gasit si mi-am facut rezervarea la un hostel Acum nu prea mai sunt locuri decat in campinguri sau la hotel/motel/hostel cu peste 40 euro pe noapte Mai multe detalii pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqqora Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 rau de tot pt mine ....sambata seara sunt invitat la un eveniment la care nu am cum sa nu merg....credeam ca acum puneti planul in dezbatere, nu stiam ca deja e totul stabilit.....imi pare f. rau, ca demult imi doresc sa merg cu motoru la viena......oricum, va doresc un drum super uscat, si daca vreti sa vedeti ceva mai frumos, va sugerez ca dupa ce intrati in austria sa o luati pe langa autostrada, e super ok drumul, sinuos, plin de curbe usoare, sosesea perfecta...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 rau de tot pt mine ....sambata seara sunt invitat la un eveniment la care nu am cum sa nu merg....credeam ca acum puneti planul in dezbatere, nu stiam ca deja e totul stabilit.....imi pare f. rau, ca demult imi doresc sa merg cu motoru la viena......oricum, va doresc un drum super uscat, si daca vreti sa vedeti ceva mai frumos, va sugerez ca dupa ce intrati in austria sa o luati pe langa autostrada, e super ok drumul, sinuos, plin de curbe usoare, sosesea perfecta...... Pai probabil ca voi mai face o iesire la Viena anul acesta, deci nu e totul pierdut Multumesc pt pont Mesaj completat ...imi pare f. rau, ca demult imi doresc sa merg cu motoru la viena...... Noi am fost, acum e randul tau. Astept sa anunti cand vrei sa mergi, ca merita (m-as mai duce cel putin o data) Dar trebuie procedat inteligent, organizat pe 2 nopti si petrecuta toata ziua de sambata acolo Este un oras incredibil de frumos, curat, oameni civilizati, primitori (mai putin ospatarii, care te cam dau afara la ora inchiderii ) Este Viena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria-Iulia Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 intrunire Babatovo Elemir (150 km de aici) in Serbia 02-04.07. se trece vama fara buletin (eu am trecut deja). noi plecam sambata dimineata si venim duminica. se vor adauga pe parcurs si cei din timisoara (sau noi lor) mai vine cineva? mai jos links in sarba-trebuie traduse. ideea principala e ca este food for free si cazare la fel free in cort. http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=56886.0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 intrunire Babatovo Elemir (150 km de aici) in Serbia 02-04.07. se trece vama fara buletin (eu am trecut deja). noi plecam sambata dimineata si venim duminica. se vor adauga pe parcurs si cei din timisoara (sau noi lor) mai vine cineva?mai jos links in sarba-trebuie traduse. ideea principala e ca este food for free si cazare la fel free in cort. http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=56886.0 Aici am postat programul: /index.php?showtopic=549263 Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 de astazi sa deschis oficial transfagarasanul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 de astazi sa deschis oficial transfagarasanul. Hmm... 10-11 iulie? Se baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy XT Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 (editat) Banii vorbesc....! Totul e in mana lor! Banii vorbesc...! Mesaj completat intrunire Babatovo Elemir (150 km de aici) in Serbia 02-04.07. se trece vama fara buletin (eu am trecut deja). noi plecam sambata dimineata si venim duminica. se vor adauga pe parcurs si cei din timisoara (sau noi lor) mai vine cineva?mai jos links in sarba-trebuie traduse. ideea principala e ca este food for free si cazare la fel free in cort. http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=56886.0 Nu are titrare...! Editat Iulie 1, 2010 de tavy XT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 eu in 26iulie plec Arad-Sibiu-dn7c-Curtea de Arges-Pitesti-bucuresti-calarasi(se trece dunarea cu bac-ul)-baneasa-dobromir-negru voda-2mai.poate mai vrea cineva sa vina.cazare la cort.sugestii pt campare?campingul dracula de pe transfagarasan e ok?daca stie cineva....ms anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Helo all....sambata la 16.00 plecarea...inca nu stiu unde...dar plec:p...Initial am zis...Budapesta...Pecs...Eventual trag o fuga la sarbi...nu pot sa scap mai repede de la serviciu:(...in cel mai rau caz o plimbarica scurta pana la cetatea Deva sau pana la Dunare...daca tot e mare:P...astept idei...si bikeri care se alatura:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Hmm... 10-11 iulie? Se baga cineva? io m'as baga...da imi surade week asta mai tare ce zici? ne bagam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 io m'as baga...da imi surade week asta mai tarece zici? ne bagam? Nup... Merg la nunta la Luci Nu-ti recomand sa mergi w.e. asta, vremea e inca foarte instabila la munte Hai cu noi saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Nup...Merg la nunta la Luci Nu-ti recomand sa mergi w.e. asta, vremea e inca foarte instabila la munte Hai cu noi saptamana viitoare Care voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Care voi? Posibil si eu, sa vad, poate merg la pecica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Posibil si eu, sa vad, poate merg la pecica Adica ma ofer sa-ti platesc benzina si tu nu vrei sa vii? Ce fraier... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate