rookie22 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Cine vine la invartit roata putin pana in Barzava pe la un 7 asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Cine vine la invartit roata putin pana in Barzava pe la un 7 asa... Ce Barzava ma, ca iti dau eu tie. Ai infiintat M.T. si l-ai parasit. Vina tu frumos pruncule la ora 8 la parcare Kaufland si mai ia initiativa pe acolo. Dupa aia mergem undeva la un ceaun. Iti zic unde, dar numai daca vii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Kato teai apucat de recrutari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) Kato teai apucat de recrutari? Puteai sa vii si tu. Si nu fac nicio recrutare . Imi place sa va vad cat mai multi, asta ca sa ne cunoastem unii pe altii. Nu vad nimic rau in asta. Dupa M.T. am fost invitati la Sandu la un ceaun. Si-a facut inaugurarea la spalatorie-vulcanizare. Sa fie intr-un ceas bun Sandule! Multumim si pe aceasta cale, a fost excelent ceaunul cu iepure. Numai bine!revenind la subiectul topicului: Care vine la Caransebes duminica, la concursul de moto? La ora 8 intalnirea la benzinarie iesire Ar. Nou Editat Iulie 30, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Kato teai apucat de recrutari? scuze pentru off topic,dar am o intrebare?Ai fost cumva in 3 august la Cheia( dupapiatra-jud hunedoara?)..Am turnat bere pe mine,lungindu-mi gatul dupa bestia ta..frumos tunning.. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Intlanirea de la Biserica alba, Serbia... Merge cineva maine? Eu ma gandeam sa merg...dar ma si intorc sambat seara. Mai mult as face o tura de sambata... sa vad Biserica alba, ce se mai intampla la o intalnire din Serbia, bere la pachet...si la intoarcere sa trec si pe la castelul de la Vrsec. ...se accepta si pasagera Se inscrie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 vad ca nimeni nu se baga la Caransebes. Renunt si eu, o intind altundeva. Week placut la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 eu in 26iulie plec Arad-Sibiu-dn7c-Curtea de Arges-Pitesti-bucuresti-calarasi(se trece dunarea cu bac-ul)-baneasa-dobromir-negru voda-2mai.poate mai vrea cineva sa vina.cazare la cort.sugestii pt campare?campingul dracula de pe transfagarasan e ok?daca stie cineva....ms anticipat. gata si asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 gata si asta poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 maine.ca eu i-mi cam prind urechile la comp.... Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=QqZ3PHF-lvI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 maine.ca eu i-mi cam prind urechile la comp.... Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=QqZ3PHF-lvI Bravo baietii ! Super tura, faine pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 maine.ca eu i-mi cam prind urechile la comp.... Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=QqZ3PHF-lvI se scrie "îmi cam prind" dar exceptand asta, draguta tura de o ora am venit si noi de prin est, zilele astea voi baga ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 ms pt corectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 /index.php?...p;#entry2540219 Poze de le Intrunirea Transalpistilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Deci care aradean mai vine la Nandru, langa Hunedoara de vineri la ora 8,30? Intalnirea la petrom ,iesire Micalaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Deci care aradean mai vine la Nandru, langa Hunedoara de vineri la ora 8,30? Intalnirea la petrom ,iesire Micalaca. Nu stiu care aradean mai vine da un valcean sigur zice prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Nu stiu care aradean mai vine da un valcean sigur zice prezent bah...tu esti valcean aradenizat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 bah...tu esti valcean aradenizat... Bine... Atunci vine si un aradenizat din Valcea si tin loc de cort pt trupa de soc Ovi Hovaru si Big Stan ) si pt 2 lugojeni nah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Bine... Atunci vine si un aradenizat din Valcea si tin loc de cort pt trupa de soc Ovi Hovaru si Big Stan ) si pt 2 lugojeni nah Cerem taxa de protectie. 2 beri de caciula ptr 3h de rezervare incepand cu ora sosirii noastre. Deci sa revenim:Locul de intalnire Petrom Micalaca ,inainte de sens. Decolarea la ora 9 trecute fix. Deci prezenta sa fie la 8,30 ptr a avea timp sa facem planul de mers, pauza de tigara, pisu si masaj la buci ptr cei mai putin antrenati. Si cafeaua de rigoare. Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Cerem taxa de protectie. 2 beri de caciula ptr 3h de rezervare incepand cu ora sosirii noastre. Deci sa revenim:Locul de intalnire Petrom Micalaca ,inainte de sens. Decolarea la ora 9 trecute fix. Deci prezenta sa fie la 8,30 ptr a avea timp sa facem planul de mers, pauza de tigara, pisu si masaj la buci ptr cei mai putin antrenati. Si cafeaua de rigoare. Doamne ajuta! parca am merge in alaska atatea planuri va faceti pt 200 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 parca am merge in alaska atatea planuri va faceti pt 200 km ) Kato ti-ai cam furat-o aici ) mare dreptate ai ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Deci care aradean mai vine la Nandru, langa Hunedoara de vineri la ora 8,30? Intalnirea la petrom ,iesire Micalaca. Unde e Nandru? Sa nu-mi spui ca in judetul Hunedoara ca te bat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 parca am merge in alaska atatea planuri va faceti pt 200 km Nu vad care e problema ta . Fie si 100km , daca se merge 15 mobre trebuie vorbit, alea,alea . Nu se merge ca o gloata de mobristi rataciti. Clar? mai pupi tu ciuciu TA la Nandru daca nu dai 5 beri. Am zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 (editat) Salutare colegii !! Va anunt ca Luni sau Marti (16-17 august) se pleaca (90 % deocamdata) pentru cateva zile cu motoarele (evident) pe Transfagarasan sunt cateva motoare participante deocamdata . EU,Rares(jos pedala) Cristi (hornet) Fery (honda cbr 600 rosu) si inca 2-3 probabil. VOm campa undeva in zona de munte LA CORT Mentionez ca vom avea si o masina care ne va insoti pe tot traseul pentru a ne transporta bagajele. CIne e curios de aceasta iesire ma poate contacta pe mine (0726.32 31 31) sau Rares Traseul inca nu este stabilit 100% si va fi in functie de preferintele noastre , a celor care vom bifa aceasta iesire. Haideti la invartit roata la munte ( ca in arad cica va fi canicula de peste 40 de grade saptamana care vine) see ya Editat August 12, 2010 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Salutare colegii !! Va anunt ca Luni sau Marti (16-17 august) se pleaca (90 % deocamdata) pentru cateva zile cu motoarele (evident) pe Transfagarasan sunt cateva motoare participante deocamdata . EU,Rares(jos pedala) Cristi (hornet) Fery (honda cbr 600 rosu) si inca 2-3 probabil. VOm campa undeva in zona de munte LA CORT Mentionez ca vom avea si o masina care ne va insoti pe tot traseul pentru a ne transporta bagajele. CIne e curios de aceasta iesire ma poate contacta pe mine (0726.32 31 31) sau Rares Traseul inca nu este stabilit 100% si va fi in functie de preferintele noastre , a celor care vom bifa aceasta iesire. Haideti la invartit roata la munte ( ca in arad cica va fi canicula de peste 40 de grade saptamana care vine) see ya noi plecam duminica de la nandru,catre transfagarasan,ne vedem pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate