kato_arad Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 E chiar fain prin salbaticie. Spune cand vrei sa bagam o tura si mergem. Anytime, anywhere Inca odata repet pt Gurahont - Julita. Atentie la nisip. E plina soseaua de nisip in zona muntoasa. Vi cu viteza pe drum bun si in curba te trezensti ca e plin de nisip. Cred ca e nisipul ce l-au pus iarna peste zapada. Pai ma Cristi, treaba-i asta, cu tranta? Sper ca ai fost solo si nu ai patit nimic. Ma da si tu un semn de viata. Stii unde stau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Pai ma Cristi, treaba-i asta, cu tranta? Sper ca ai fost solo si nu ai patit nimic. Ma da si tu un semn de viata. Stii unde stau. Da, e ok, nu am nimic si nici motoru, ms ca intrebi. Dau un semn zilele astea, poate iesim la o tura ceva. Hmmm, la motojoi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 (editat) Ce ziceti de o tura in jurul datei de 1 mai(weekend-ul de dinainte sau cel de dupa). Eu propus asta: Harta Editat Aprilie 10, 2012 de herlopaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Da, e ok, nu am nimic si nici motoru, ms ca intrebi. Dau un semn zilele astea, poate iesim la o tura ceva. Hmmm, la motojoi? griji coaee...si fa-ti crash-baruri hai la motojoi dc e vreme buna si mai povestim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Ce ziceti de o tura in jurul datei de 1 mai(weekend-ul de dinainte sau cel de dupa). Eu propus asta: Harta Baiatule, revino-ti Transalpina e mai mult decat inchisa, e de-a dreptul inaccesibila, in Pasul Urdele e ditai zapada pana in iunie Daca vrei ceva frumos, iti recomand Clisura Dunarii, partea sarbeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Mda, cam asa-i, iarna asta bat-o vina inca mai tine in unele locuri. Ramane de vazut atunci ce traseu va fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Pai stick around, ca io am concediu in saptamana cu 1 mai, si o sa scriu p'aci unde voi zburda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Propuneri de 1 Mai, ori un Maramures cu intoarcere pe la Sighisoara (Stanu stie ruta) ori un litoral. Care se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Ce ziceti de o tura in jurul datei de 1 mai(weekend-ul de dinainte sau cel de dupa). Eu propus asta: Harta ....Ceeee turaaa ..Gaarniiicc Vineri seara party Sambata ziua o tura prin zona ...seara partyy din nou Duminica acas..(eventual pe alta ruta) /index.php?/topic/674077-garnic-2012/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Ba visatorilor, pana la 1 Mai mai sunt aproape 3 saptamani Duminica asta, sau luni, ca e liber oficial, io m-as duce unde mi s-a pus pata, Julita - Gurahont - Julita - Gurahont - Julita - Gurahont - Julita - Gurahont - Julita - Gurahont - Arad Am gume de offroad, asa ca ma doare la de drumul prost de la Madrigesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Deocamdata eu trag spre traseul lui Korben dar ramane de vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Deocamdata eu trag spre traseul lui Korben dar ramane de vazut. Mai, eu am si alte motive sa ma duc in judet, cel mai important $$$ lipsa Nu vreau sa influentez pe nimeni, dar hai sa va fac pofta cu o clisa fripta undeva pe traseul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Mai, eu am si alte motive sa ma duc in judet, cel mai important $$$ lipsa Nu vreau sa influentez pe nimeni, dar hai sa va fac pofta cu o clisa fripta undeva pe traseul ala Daca duci clisa asemanatoare cu cea de anul trecut poate ma bag si eu. Deocamdata fifty-fifty. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Nu e asemanatoare, e mai buna, ca e facuta cu mânuțele mele Din pacate pe duminica se anunta ploaie, sa vedem ce va fi luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 suna bine!!! tinem legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 si eu m-as baga... numa' vremea sa ne lase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 si eu m-as baga... numa' vremea sa ne lase De asta ma tem si eu Prognoza e cam ploioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Ba visatorilor, pana la 1 Mai mai sunt aproape 3 saptamani Duminica asta, sau luni, ca e liber oficial, io m-as duce unde mi s-a pus pata, Julita - Gurahont - Julita - Gurahont - Julita - Gurahont - Julita - Gurahont - Julita - Gurahont - Arad Am gume de offroad, asa ca ma doare la de drumul prost de la Madrigesti Daaaaa....vreau si eu:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Daaaaa....vreau si eu Ce vrei? gume offroad? Se pare ca avem o "fereastra" fara ploi duminica dupa ora 12 si luni toata ziua suna bine!!! tinem legatura. Titi, hai cu prognoza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 Daaaaa....vreau si eu:D ...Da nu cu motoru ala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 13, 2012 Share Postat Aprilie 13, 2012 ...Da nu cu motoru ala ... mai andy mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vest Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 (editat) My link cu incepere de la 08.00(dumineca) ps.dupa prognoza avem o "fereastra" de 4-5 ore pana dupa amiaza. Editat Aprilie 14, 2012 de vest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Eu zic sa o lasam pe Luni. Plus ca am neamuri la mine. Ce-i sigur e sigur. Sa aveti un Paste linistit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 Eu zic sa o lasam pe Luni. Plus ca am neamuri la mine. Ce-i sigur e sigur. Sa aveti un Paste linistit! ai neamuri ha, da pa pruncuto nu il chemi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Aprilie 14, 2012 Share Postat Aprilie 14, 2012 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate