perseu77 Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Caut urgent o cutie noua de filtru de aer pt Diversionul meu, tip 4 BR. I-am facut o inspectie si am observat ca mansoanele care intra pe carburator sunt coapte si nu mai etansizeaza cum trebuie. Sfaturi? de unde pot lua cutia?am cautat pe louis dar nu am gasit. Poate nu am stiut eu exact unde sa caut. O zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 nu are rost sa cumperi tot ari box-ul, mai bine iti cauti din dezmembrari numai membranele ce fac legatura intre air box si carburi, cel putin eu asa am facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Iunie 14, 2009 Autor Share Postat Iunie 14, 2009 nu pot lua separat acele garnituri.. si ma gandesc daca iau unu de la dezmembrari e posibil sa fie ca al meu, cu garniturile intarite..,asa ca mai bine nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Da-i un telefon lu' nenea din semnatura mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Caut urgent o cutie noua de filtru de aer pt Diversionul meu, tip 4 BR. I-am facut o inspectie si am observat ca mansoanele care intra pe carburator sunt coapte si nu mai etansizeaza cum trebuie. Sfaturi? de unde pot lua cutia?am cautat pe louis dar nu am gasit. Poate nu am stiut eu exact unde sa caut. O zi buna. adica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 (editat) Caut urgent o cutie noua de filtru de aer pt Diversionul meu, tip 4 BR. I-am facut o inspectie si am observat ca mansoanele care intra pe carburator sunt coapte si nu mai etansizeaza cum trebuie. Sfaturi? de unde pot lua cutia?am cautat pe louis dar nu am gasit. Poate nu am stiut eu exact unde sa caut. O zi buna. Uite sa-ti faci o idee de preturi: http://www.cmsnl.com/yamaha-xj600shshc-199...slist/B-02.html poti comanda direct pe site daca-ti comvine costul transportului. altfel... Dual Tours iti poate aduce piesele in Bucuresti. Editat Iunie 15, 2009 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate