Alin BCTR Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Noua mea motocicleta, ieri am adus`o acasa si azi am reusit sa ii fac cateva poze. Sincer sunt foarte incantat de ea in ciuda vorbelor rele pe care le`am auzit. Motocicleta este pur si simplu extraordinara datorita faptului ca este mare (are cadru de 650) si face fata oricarei motociclete de 125 prin faptul ca are 2 Cilindrii (V2). Cu putin noroc maine ii voi lua numerele, si voi iesi cu ea pe strada. Numai bine,si asfalt uscat P.S. - Eram putin botos pentru ca abia ma trezisem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 S-o stapanesti sanatos ! E frumoasa. Ce bicla ai avut inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iunie 14, 2009 Autor Share Postat Iunie 14, 2009 (editat) Merci. Editat Iunie 14, 2009 de Alyn1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 (editat) Bravo ma ! S-o stapanesti sanatos Te asteptam in Pokemonii Forjatori Racing Crew PS : Zvastic e un fatalau PS2 : Si pierre PS3 : Si Andrew Editat Iunie 14, 2009 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iunie 14, 2009 Autor Share Postat Iunie 14, 2009 Bravo ma ! S-o stapanesti sanatos Te asteptam in Pokemonii Forjatori Racing Crew PS : Zvastic e un fatalau PS2 : Si pierre Merci iubi. :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Ma s-o stapanesti sanatos , n-am ce sa zic , e frumoasa. Asfalt uscat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iunie 14, 2009 Autor Share Postat Iunie 14, 2009 Ma s-o stapanesti sanatos , n-am ce sa zic , e frumoasa. Asfalt uscat . thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Felicitari pentru achizitie , in sfarsit era si timpu' .S`o stapanesti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iunie 14, 2009 Autor Share Postat Iunie 14, 2009 Felicitari pentru achizitie , in sfarsit era si timpu' .S`o stapanesti sanatos si fara incidente ne vedem la semafor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 s.o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iunie 14, 2009 Autor Share Postat Iunie 14, 2009 s.o stapanesti sanatos merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Doamne toti "reisarii" cu 125`uri posteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iunie 14, 2009 Autor Share Postat Iunie 14, 2009 Doamne toti "reisarii" cu 125`uri posteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 Dupa R, dupa Rs, ai ajuns la o ruptura de GTR.Felicitari! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iunie 14, 2009 Autor Share Postat Iunie 14, 2009 Dupa R, dupa Rs, ai ajuns la o ruptura de GTR.Felicitari! Bravo! merci, ce sa fac asta mi`a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iunie 14, 2009 Autor Share Postat Iunie 14, 2009 Important este ca e noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 sa o stapanesti sanatos ... km multi si incidente lipsa "asta e d`aia chinezeasca nu?"=))=))=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wally08 Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 cat te-a costat ? sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Bossulake ..da cam in ce bani merge asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Iunie 16, 2009 Autor Share Postat Iunie 16, 2009 sa o stapanesti sanatos ... km multi si incidente lipsa "asta e d`aia chinezeasca nu?"=))=))=)) Taci ma :-w cat te-a costat ? sa o stapanesti sanatos ea costa 3808 euroi, dar a fost discountul mare undeva la 1800 euro. Bossulake ..da cam in ce bani merge asa ? taci ma si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 sa ne pui o poza cu ea dupa 5000 km,daca se poate si cu motorul desfacut sa vada si altii ce ramana din el.. sa nu dea banii aiurea. in numele celor ce s-ar putea intepa asemeni tie,ti-as fi profund recunoscator daca ai tine cont de rugamintile mele[noastre]. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian9292 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 sa ne pui o poza cu ea dupa 5000 km,daca se poate si cu motorul desfacut sa vada si altii ce ramana din el.. sa nu dea banii aiurea.in numele celor ce s-ar putea intepa asemeni tie,ti-as fi profund recunoscator daca ai tine cont de rugamintile mele[noastre]. bafta Pot pune eu niste poze daca vrei, dar al meu are 8000 de km din pacate... plus ca nu s-a rupt in 2 motorul inca sa am ce-ti arata:( imi pare rau ca nu ma incadrez in conditiile tale. Imi lasi impresia ca vorbesti in necunostiinta de cauza, prietene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Poti sa ai si motocicleta Ding Bao, daca o intretii te tine suficient de mult. Am un prieten care are tot un Hyosung, dar de 250 si ultima oara cand am vorbit cu el era trecut de 20000 de km fara sa fi schimbat nimic inafara de consumabile la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 e frumoasa dar mi se pare prea mare pentru motorul ei. daca ar fi sa imi iau un 125, mi-as lua un sachs mad ass care cantareste cam 100 de kg. gtr-ul tau cred ca e un pic mai greu decat sv-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) baieteii lu' tata,am si am avut prieteni care au scule d'astea de 38, 'io sincer nus curios de ciong ponguri,si le-am demonstrat ca un motor din anii 80 e mai fiabil implicit mai rezistent decat creatiile unor ingineri infometati! da'ce nu face omu pt o boaba de orez! cica de ceva timp un ciong pong ii face mari probleme unui desmosedici rr,si urmatorul long way around se va face tot cu ciong pong nu cu rahaturi de 1200gs.. fara sa fiu ironic.. un ciong pong n-ar tine la mine nici 2 zile daca i-as aplica tratamentul aplicat unei japoneze sau chiar unei itailiene! in fine,have fun! ps.unele din semnatura mea au papat omorala d'au ajuns acolo. Editat Octombrie 21, 2009 de kraz-trial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate