soldo72 Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 va salut.... povestea mea este prea lunga si astept cu ea pana apare urmatoarea revista motolife .....01.iulie 2009....in care apar cu un articol explicand cum am modificat aceasta motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 foarte frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 in mare parte din vate vad investitia ta a fost mare , sper sa fii meritat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Am vazut-o la sibiu anul trecut,foarte frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Foarte frumoasa! Nu poti relata pe scurt pe modificari i-ai adus si daca nu sunt cam indiscret, la cat se duce pretul total? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 tare rau bestia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldo72 Postat Iunie 23, 2009 Autor Share Postat Iunie 23, 2009 va multumesc mult.... .....investitia fara manopera peste 16 mii de euro ... pentru cine este interesat ...este de vanzare...si pretul este cu mult sub investitie. asa este cand ai terminat un proiect si ai de gand sa incepi cu altul... imi puteti scrie mail pe soldo72@gmx.de in rest asfalt uscat tuturor si sper sa ne vedem pe drumurile superbe din tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldo72 Postat Iunie 27, 2009 Autor Share Postat Iunie 27, 2009 merge dintre voi cineva la predeal ??? stau pe ganduri sa o frig in acel weekend in colo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldo72 Postat Iunie 27, 2009 Autor Share Postat Iunie 27, 2009 pai ce am modificat??? in lungul anilor am modificat o gramada.....cum arata in otiginal pana acuma ceva poze...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Faina treaba ai facut ! Doar tu ai lucrat la ea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldo72 Postat Iunie 28, 2009 Autor Share Postat Iunie 28, 2009 Faina treaba ai facut ! Doar tu ai lucrat la ea ? totul facut doar de mine...fara ajutor semnific.... poti daca ai filme si pasiunea ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 totul facut doar de mine...fara ajutor semnific.... poti daca ai filme si pasiunea ..... Frumos ! Inseamna ca merita sa citesc povestea in revista. Stiu ce inseamna munca asta, si eu mi-am modificat scuterul de la avatar/profil. A aparut tot cu ajutorul celor de la MotoLife in Scooter Magazine. Daca nu sunt prea bagaret, la ce proiect te-ai gandit in continuare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldo72 Postat Iunie 28, 2009 Autor Share Postat Iunie 28, 2009 Frumos ! Inseamna ca merita sa citesc povestea in revista.Stiu ce inseamna munca asta, si eu mi-am modificat scuterul de la avatar/profil. A aparut tot cu ajutorul celor de la MotoLife in Scooter Magazine. Daca nu sunt prea bagaret, la ce proiect te-ai gandit in continuare ? in continuare va urma tot un Bell dar vreau sa ma bag si la motorul sau...ceva mai monstros.....cu cauciucul pe spate de ca 240....si mai mare.. nu stiu inca exact cum si ce dar vom vedea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldo72 Postat Iulie 1, 2009 Autor Share Postat Iulie 1, 2009 in continuare va urma tot un Buell dar vreau sa ma bag si la motorul sau...ceva mai monstros.....cu cauciucul pe spate de ca 240....si mai mare.. nu stiu inca exact cum si ce dar vom vedea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldo72 Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 for sale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 nice bike ... frumoasa foc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldo72 Postat Iulie 11, 2009 Autor Share Postat Iulie 11, 2009 absolut ultimul pret 9500 de euro....time is cash.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 chestie de gusturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 absolut ultimul pret 9500 de euro....time is cash.. bravo frate, mie imi place Buell-ul asa cum este in original dar tu ai facut treaba buna, pacat ca trebuie sa il vinzi, eu m-am atasat enorm de acest motor si intentionez sa il pastrez chiar daca voi achizitiona un alt motor, bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldo72 Postat Iulie 17, 2009 Autor Share Postat Iulie 17, 2009 bravo frate, mie imi place Buell-ul asa cum este in original dar tu ai facut treaba buna, pacat ca trebuie sa il vinzi, eu m-am atasat enorm de acest motor si intentionez sa il pastrez chiar daca voi achizitiona un alt motor, bafta multa! salut....si mie imi merge la fel ca si tie...senzatile pe el sunt atat de tari incat il iubesc. nu cum arata ci cum o frige....combinatia motor, frane si cum sta lipit pe asfalt este f reusita. sunt f impresionat de marca asta... adresa mea de email ...soldo72@gmx.de......poate ne combinam la o iesire inpreuna mersi mult si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 OK, dar nu mai devreme de inceputul lui august, eu tocmai am fost intr-o excursie in Alpi, /index.php?showtopic=390785 si acum sunt un pic cam ocupat, in august intentionez sa ies la o scurta plimbare de 2 zile (in weekend) prin muntii nostri (drumuri asfaltate) ramane sa discutam si daca iti convine traseul poate ne vedem, bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate