ravenshield Postat Iunie 25, 2009 Autor Share Postat Iunie 25, 2009 (editat) In cazul meu statorul s-a busit din cauza unei cazaturi nefericite. Nu se poate diagnostica in acest moment starea regulatorului, insa imediat ce va fi reparat statorul voi sti. Voi oferi feedback in problema reparatiei statorului, eu personal doresc sa urmeze unul pozitiv, incarcat de recomandari pentru cel care si-a asumat misiunea sa ma repuna pe doua roti Editat Iunie 25, 2009 de ravenshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Am scris de obicei .Asta nu inseamna ca totdeauna.Mai sant si cazuri cand scapa Cdi ul dar in marea majoritate se duce .Face scurt circuit si lucreaza inapoi prin masa. Cu respect Un stator "ars" nu are ce scurt sa faca. Un stator dezizolat, da, poate da curent alternativ la masa si poate duce la belele mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Sfatul meu este sa pui unul SH.sau unul nou,in nici un caz nu incerca sa-l rebobinezi, din 200 de alternatoare inlocuite pe la diversi clienti, 50 sa zicem au fost rebobinate la tot felul de centre si meseriasi si nu a tinut nici unul ,ba tensiunile erau diferite ,ba nu intrau la locul lor etc.nu mai zic ca acum vre-o 7 ani am lucrat intr-un astfel de mare atelier de bobinaj iar cei mai in varsta i-mi spuneau sa nu ma mai chinui sa refac asa ceva pentru ca sarma nu este din acelasi aliaj ce se gaseste pe piata.Asa dar,fi atent ca si cel SH sa nu fie refacut cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto-shop cristur Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Un stator "ars" nu are ce scurt sa faca. Un stator dezizolat, da, poate da curent alternativ la masa si poate duce la belele mai mari. VAd ca sant si care pricepe si incelege despre ce vorbesc. Cand bobina se arde de obicei inainte se duce izolatia . In cazul in cazul in care se duce izolatia si face contact cu masa primul ce se duce e cdi ul. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 bobinez statoare de "motorete". 0751266925 SALUT SI LA CE PRET FACI O REBOBINARE ...? ASTEPT PM MULTAM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) SALUT SI LA CE PRET FACI O REBOBINARE ...? ASTEPT PM MULTAM! si eu astept pm ,raspuns la aceeasi intrebare ca amicu de mai sus Editat Octombrie 16, 2009 de rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mariion Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Ok.Nu am chef de cearta .Daca lucrzi in domeniu si nu ai auzit de la alti atunci sti la ce ma refer .Daca nu atunci degeaba zic ca orcum no sa intelegi.Dar nici nu stiu la ce ai chef .Eu am venit aici sa ajut pe omul cu probleme.Si tu? Vad ca am nimerit un destept.Tu si mai bine Asa te simt mai bine? O zi buna. GreÂşit! Se pare că binox a mai dat peste încă un prost. Felicitări, binox, ai mai deconspirat înca unul care habar nu are pe ce lume trăieÂşte, dar dă în stanga Âşi-n dreapta sfaturi, aÂşa, aiurea, doar, doar îl va aprecia cineva. Din păcate, moto-shop_idiot, lumea nu poate decât să râdă de perlele tale complet atehnice. Mesaj completat VAd ca sant si care pricepe si incelege despre ce vorbesc.Cand bobina se arde de obicei inainte se duce izolatia . In cazul in cazul in care se duce izolatia si face contact cu masa primul ce se duce e cdi ul. Cu respect Bă, tu chiar eÂşti bătut în cap, nu? Dacă faci un scurt, înainte de un consumator, cum dracu' să arzi consumatorul??? La scurt-circuit, tensiunea este 0V! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 da' mai dati-l incolo de ungur analfabet. chiar cu din astia am ajuns sa ne certam? daca e cearta, macar sa fie o cearta ca lumea, nu cu unguri retarzi care lucreaza inapoi prin masa. la cit mai multe certuri interesante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate