oldgeorge59 Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 M-ai o ai,as avea nevoie de ia la un Nipru,nu are electromotor deci cred ca ar mere,cum te pot gasi,daca e nevoie aduc una ,,moarta,,,pt schimb. Imi cer scuze ca raspund cu intarziere, am fost plecat din oras. Suna-ma la 0722934379 si poti sa vii sa o iei cand doresti. Locuiesc in zona Lipovei. Nu-i nevoie sa aduci alta in schimb. George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corado CB Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Vandrash unde stai?..si eu stau in Calea Lipovei,Timisoara .Avem noroc ca e aproape de noi magazinul Timisoara Choppers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Vandrash unde stai?..si eu stau in Calea Lipovei,Timisoara :P.Avem noroc ca e aproape de noi magazinul Timisoara Choppers Pe fosta Scarisoara, actuala Martir Ion Miron. Da un telefon. P.S. Chiar crezi ca-i o mare fericire sa stai aproape de mosul ultraviolet ?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corado CB Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 eu stau pe str Ecoului,e undeva pe langa gradinita din Calea Lipovei. 0722 603 871->numai ca de vineri nu voi mai putea circula nici cu moto nici cu masina.Motiv:mi-a fost suspendat permisu pe o perioada de 30 de zile pt neacordarea de prioritate la niste pietoni care nu erau pe sensul meu de mers.Am trecut la 3 metri de ei,nu era nici un risc sa calc pe vreunul.Asta e,o luna stau pe tusha,dar ma reintorc si o sa fiu prezent anul acesta daca mai vine Moushul la Timisoara cu Motocicleta . Lui Domn` Sorin ii doresc tot binele din lume;m-a ajutat foarte mult (in domeniu moto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Motiv:mi-a fost suspendat permisu pe o perioada de 30 de zile pt neacordarea de prioritate la niste pietoni care nu erau pe sensul meu de mers.Am trecut la 3 metri de ei,nu era nici un risc sa calc pe vreunul. OUG 195/2002 art. 135 litera h : " Art. 135. – Conducătorul de vehicul este obligat să acorde prioritate de trecere Âşi în următoarele situații: ... h) pietonului care traversează drumul public, prin loc special amenajat, marcat Âşi semnalizat corespunzător ori la culoarea verde a semaforului destinat lui, atunci când acesta se află pe sensul de mers al vehiculului. " Daca e asa cum spui tu, permisul ti-a fost suspendat ILEGAL si daca nu ai facut contestatie in termenul legal, ii poti da in judecata. Ai toate sansele sa castigi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
383 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 OUG 195/2002 art. 135 litera h : " Art. 135. – Conducătorul de vehicul este obligat să acorde prioritate de trecere Âşi în următoarele situații: ... h) pietonului care traversează drumul public, prin loc special amenajat, marcat Âşi semnalizat corespunzător ori la culoarea verde a semaforului destinat lui, atunci când acesta se află pe sensul de mers al vehiculului. " Daca e asa cum spui tu, permisul ti-a fost suspendat ILEGAL si daca nu ai facut contestatie in termenul legal, ii poti da in judecata. Ai toate sansele sa castigi. Bai , conasule , ia vezi tu , pe ce topic dai lectii de legislatie ! Asa , doar de curiozitate ! AVeti chef de discutii , fa-ti timp si intalneste omul , da-i c.... ala de baterie si gata ! Servus ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Bai , conasule , ia vezi tu , pe ce topic dai lectii de legislatie ! Asa , doar de curiozitate ! AVeti chef de discutii , fa-ti timp si intalneste omul , da-i c.... ala de baterie si gata ! Servus ! Te bagi peste tot in seama, ca o musca in lapte! P.S. Ca sa fiu " on topic" : iti multumesc pentru "warn"-ul primit din cauza ta, te voi cauta si sa fii sigur ca-ti voi DONA ceva dragut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stasi Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Te bagi peste tot in seama, ca o musca in lapte! P.S. Ca sa fiu " on topic" : iti multumesc pentru "warn"-ul primit din cauza ta, te voi cauta si sa fii sigur ca-ti voi DONA ceva dragut! Old-ule ce rau te-ai facut....Pe Sorin nu-l mai iubesti...pe astia ii sperii pe aici...Husfraba frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Old-ule ce rau te-ai facut....Pe Sorin nu-l mai iubesti...pe astia ii sperii pe aici...Husfraba frate. Taci, ma, ca o dai si tu off topic Cat despre Sorin, pai poti sa nu-l iubesti ?!?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sofeanu Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Chiar daca nu e de moto... donez cadru de scaun auto pt copii intre 0-13 kg, trebuie doar facuta o husa din panza(se poate face la croitor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 Oldies but goldies: 2 x 64 MB SDRAM. Sper ca sunt functionali Mesaj completat Date primului doritor.Ramane catalogul Louis. Dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melcutza Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Cred ca unui/unei motociclist(e) ii sta bine cu un pisicutz care sa il/o astepte acasa . Toto, motanelul negru cu blana semilunga isi cauta stapan. Are aproape 2 luni, este deparazitat intern si extern, are carnet de sanatate. Este foarte afectuos, jucaus si sociabil cu alte pisici. Pufosul va deveni un motan absolut superb. Asigur transportul in Timis si judetzele vecine. Telefon: 0747445589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Prin amabilitatea prietenului Luci Popovici se doneaza urmatoarele manuale de utilizare (nu de service): - Ducati 916/748 (italiana, engleza, franceza, germana) - Kawasaki ER-6n, ER-6n ABS (engleza, franceza, germana) - Honda CBR1000RR Fire Blade (franceza, germana, olandeza(?)) - Honda CBF125M (franceza, germana, olandeza(?)) - Honda CBR125R/RW/RS (franceza, germana, olandeza(?)) - Honda VT750C (franceza, germana, olandeza(?)) - Honda XR125L (franceza, germana, olandeza(?)) - Honda CB500 (engleza, franceza, germana) - Honda CBR600RR (franceza, germana, olandeza(?)) - Honda CB600F/A (italiana) - Kawasaki Z750 (engleza, franceza, germana, italiana) Manualele sunt la mine, deci nu trebuie sa va deplasati pana in Giarmata PM sau 0722858466 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melcutza Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Cred ca unui/unei motociclist(e) ii sta bine cu un pisicutz care sa il/o astepte acasa . Toto, motanelul negru cu blana semilunga isi cauta stapan. Are aproape 2 luni, este deparazitat intern si extern, are carnet de sanatate. Este foarte afectuos, jucaus si sociabil cu alte pisici. Pufosul va deveni un motan absolut superb. Asigur transportul in Timis si judetzele vecine. Telefon: 0747445589 Toto a fost adoptat, sper sa fie cu noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 donez catelusa labrador,gasita, are cam doua luni 0742208837 Mesaj completat DONAT donez catelusa labrador,gasita, are cam doua luni 0742208837 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 12, 2010 Share Postat Noiembrie 12, 2010 Aripa spate Husqvarna, binenteles moka PM sau 0722858466 Mesaj completat Aripa spate Husqvarna, binenteles moka PM sau 0722858466 S-a dat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 (editat) donez intreg setul de parbrize pt FORD FIESTA 1(cred ca se potrivesc si pe FIESTA2) inclusiv trapa....stare buna....PM pt poze sau 0767311985 Editat Noiembrie 13, 2010 de black_prince Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 (editat) Donez jacheta moto SPEAR cu protectii incluse, stare f.f. buna. Culoare negru cu gri, nu-i mai fac poze. Marimea e 4XL, dar eu port de obicei XXL sau 3XL si mi-e buna . Apreciez deci ca se potriveste cuiva de minimum 1,85m. Eu am capatat-o la randul meu, de la un prieten ce avea peste 2m (caruia oricum ii era putin mica , dar nu gasise ceva mai mare si intre timp a renuntat la motociclism), insa n-am purtat-o niciodata. Si-acum numai ce am investit in ceva echipament moto nou si chiar nu mai am unde s-o tin. Editat Noiembrie 27, 2010 de Razv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marczello_b Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Donez jacheta moto SPEAR cu protectii incluse, stare f.f. buna. Mi-ar prinde bine mie, daca n-ai dat-o. 0723.30.37.31. - Marcel. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lolea29 Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Donez jacheta moto SPEAR cu protectii incluse, stare f.f. buna. Culoare negru cu gri, nu-i mai fac poze. Marimea e 4XL, dar eu port de obicei XXL sau 3XL si mi-e buna . Apreciez deci ca se potriveste cuiva de minimum 1,85m. Eu am capatat-o la randul meu, de la un prieten ce avea peste 2m (caruia oricum ii era putin mica , dar nu gasise ceva mai mare si intre timp a renuntat la motociclism), insa n-am purtat-o niciodata. Si-acum numai ce am investit in ceva echipament moto nou si chiar nu mai am unde s-o tin. [/quotDACA NU SA DAT A-SI DORI SA O INCERC. MERSI 0745043587 SAU PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Jacheta s-a dat. Scuze de update-ul tarziu, insa mi-a murit comp-ul, scriu acum de la altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Alarma moto. Nu stiu ce marca e, cat de performanta sau cum se monteaza, dar e moka Nu trimit colete, PM sau 0722858466 Mesaj completat Prin amabilitatea prietenului Luci Popovici se doneaza urmatoarele manuale de utilizare (nu de service): - Ducati 916/748 (italiana, engleza, franceza, germana) - Kawasaki ER-6n, ER-6n ABS (engleza, franceza, germana) - Honda CBR1000RR Fire Blade (franceza, germana, olandeza(?)) - Honda CBF125M (franceza, germana, olandeza(?)) - Honda CBR125R/RW/RS (franceza, germana, olandeza(?)) - Honda VT750C (franceza, germana, olandeza(?)) - Honda XR125L (franceza, germana, olandeza(?)) - Honda CB500 (engleza, franceza, germana) - Honda CBR600RR (franceza, germana, olandeza(?)) - Honda CB600F/A (italiana) - Kawasaki Z750 (engleza, franceza, germana, italiana) Manualele sunt la mine, deci nu trebuie sa va deplasati pana in Giarmata PM sau 0722858466 Chiar n-are nevoie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bside Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Iau eu alarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Alarma s-a dat la 5 minute dupa ce am postat. Nu am putut eu sa scriu imediat pe forum. Mesaj completat Capac pompa de frana. Provine de la o Yamaha Dragstar de 600, dar in mod sigur se potriveste la mai multe modele. Are si garnitura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Am in plus un monitor Sony Multiscan E220, in stare de functiune. Nu are cablu de alimentare, doar cel de semnal. Pentru detalii PM sau 0725.223.990. Mesaj completat S-a dat! Am in plus un monitor Sony Multiscan E220, in stare de functiune. Nu are cablu de alimentare, doar cel de semnal. Pentru detalii PM sau 0725.223.990. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate