Thunder Rock Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Inchiriez garaj Brasov pe perioada ienii ...PM va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 Salutare , Vine iarna si multi dintre motociclisti isi cauta un garaj/loc de iernat pentru motor.Astfel m-am gandit sa gazduiesc pe perioada anotimpului rece 8 sau 10 motociclete in garajul meu subteran.Intrarea/accesul in garajul subteran se face pe baza de telecomandaGarajul se afla situat in Ghimbav , in spate la reprezentanta TESS.Pe timpul iernii, temperatura nu scade sub 5 grade , blocul fiind bine izolat exterior. Pana acum s-au ocupat 4 locuri. Pret: 300 lei (doar cazarea) sau 350 lei (uns lant + baterie pe redresor) Aceasta suma este pentru toata perioada rece (din septembrie pana in aprilie) Contact : 0744.483.410 - Mihai Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 (editat) Ma-ntreb si eu.. oare hotii intra aici pe forum sa vada unde isi ascund oamenii motocicletele pe timp de iarna? Adica practic pot afla adresa, daca sunt camere/paznici, cate lacate sunt, si mai ales dintre ce motociclete pot sa aleaga . Editat Septembrie 28, 2018 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 Ma-ntreb si eu.. oare hotii intra aici pe forum sa vada unde isi ascund oamenii motocicletele pe timp de iarna? Adica practic pot afla adresa, daca sunt camere/paznici, cate lacate sunt, si mai ales dintre ce motociclete pot sa aleaga . sau anaful :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 23, 2020 Share Postat August 23, 2020 (editat) Stie cineva un garaj de inchiriat pe termen lung pt moto in zona magazin Star / Dobrogeanu Gherea ? Din ce am reusit sa aflu, la parcarea Regina Maria nu mai sunt posibile abonamente, e full :(. Editat August 23, 2020 de Skywalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mickey20 Postat August 24, 2020 Share Postat August 24, 2020 Daca cauti garaj sa iti lasi motorul la iernat , pot sa te ajut eu la intrare in Ghimbav. Garaj subteran, temperatura peste 5 grade chiar si iarna . Ai numarul meu de telefon in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 24, 2020 Share Postat August 24, 2020 Nu e pt mine, un coleg sta in zona mentionata si cauta “cazare” pt moto tot timpul anului - nu doar pt iernat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 15, 2020 Share Postat Octombrie 15, 2020 revin cu subiectul, un pic "imbunatatit" cata vreme nu am gasit nimic. Stie cineva un garaj de inchiriat in Brasov sau imprejurimi? Preferabil sa fie inchiriat integral, sau, daca sunt mai multe moto pastrate acolo, sa aiba acces oricand la ea sa o poata lua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate