knuckless69 Postat Ianuarie 19, 2004 Share Postat Ianuarie 19, 2004 is fericit de-mi sar din piele am gasit-o oleaca inainte de craciun. am vazut-o, mi-a placut si un amic mi-a cumparat-o. sta la el in garaj. abia saptamana trecuta m-am intors din vacanta si am facut si eu cateva ture. acuma astept carnetu k sa fie treaba buna. a, are 30000 km fara nici un fel de probleme. m-a costat 217 euro + 100 actele. yahoooooooooooooooooooooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knuckless69 Postat Ianuarie 19, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2004 look at me : I'm riding I'm riding Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Ianuarie 19, 2004 Share Postat Ianuarie 19, 2004 felicitari s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Ianuarie 19, 2004 Share Postat Ianuarie 19, 2004 bafta si multi km fara incidente......drum drept si soare frumos...stiu pe cineva care a dat pe un nsr de 125 >>>1850 euro...ce ziceti merita? see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Ianuarie 20, 2004 Share Postat Ianuarie 20, 2004 Bine ai venit in club!!! Am un model identic, doar ca e revopsita si am dat ceva mai mult pe ea. A, si e carenata. Peace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meyndt alex Postat Ianuarie 20, 2004 Share Postat Ianuarie 20, 2004 sa o folossti sanatos si fara imprastieri alex meyndt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Ianuarie 20, 2004 Share Postat Ianuarie 20, 2004 Cum ai gasit asa "chilipir" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knuckless69 Postat Ianuarie 21, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2004 Norocu a fost omu peste care am dat. Adik om serios cu motocicleta bine pusa la punct. In rest, cam astea-s preturile in Italia. multzam de urari, si voua la fel salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 Sa-ti traiasca ai facut mare afacere cu ea e beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 S-o stapanesti cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 De curiozitate imi poti spune daca e depotentata? Si ce an e? Peace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 nsr 125 f misto io sper sa imi iau cat mai curand o yamaha RD 350 poate o punem de un club al motoarelor in doi timpi s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 De curiozitate imi poti spune daca e depotentata? Si ce an e? Peace!!! de unde le scoateti frati academicieni p-astea.. "depotentata". "derestrictionata" nu se mai poarta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.A.Robert Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 mi-ar place si mie sa am un prieten in Italia. Ride Safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 De curiozitate imi poti spune daca e depotentata? Si ce an e? Peace!!! de unde le scoateti frati academicieni p-astea.. "depotentata". "derestrictionata" nu se mai poarta? Ba da, da' doar vara. Este vreo problema cu felul meu de exprimare ? Daca da, te rog spune-mi ca sa i-au masuri. Orice critica e constructiva daca o intelegi. Peace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knuckless69 Postat Ianuarie 22, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2004 e din 91 si in acte are 21kw, dar dupa cum am mai citit si pe net, tinde sa-si piarda din potenta odata cu anii. din 1997, 125-urile sunt limitate la 11kw (in Italia) salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tun de bus Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 knuckless69 CARE E ARESA TA EMAIL. ESTI SI PE MESENGER? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knuckless69 Postat Iunie 14, 2005 Autor Share Postat Iunie 14, 2005 knuckless69@yahoo.com nu-s pe messsenger deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate