ninja_skija Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Fericitilor! Acu vad si eu motoreta lui Cristi, bravo tradatorule, frumoasa plasticata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 13, 2006 Autor Share Postat Martie 13, 2006 La mine te refereai cand ai spus motocicleta lui Cristi? nu de alta dar nu cred ca ne cunoastem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Nu te stiu pe tine, Crisiti- chelu care a tradat enduro de curand si si-a luat onda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 13, 2006 Autor Share Postat Martie 13, 2006 Ma si miram de unde ne-am cunoaste ! Nu-i nimic ca a tradat enduro, avem loc si pt enduristi in group( deja suntem cativa, decat 2 suntem in poze ) , e adevarat insa ca daca mergem in grup - facem decat asfalt pt a putea merge cu totii ! Weekend-ul ce urmeaza vreau sa mai organizam o iesire ( daca vremea tine cu noi ), cu cat suntem mai multi cu atat mai bine ! bafta multa si ne vedem pe motoare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Da chiar serios de data asta poate ne strangem weekendul viitor vreo 20 de motoare nu conteaza stilul ca oricum nu depasim 120 km/h. Ne auzim pe sfirsit de saptamina si poate tine inca o data vremea cu noi. Fericitilor! Acu vad si eu motoreta lui Cristi, bravo tradatorule, frumoasa plasticata Dar de ce zici despre Cristi ca e tradator. Omul e inca endurist in sufletul lui, asta nu inseamna in viata sa nu-ti satisfaci toate placerile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Martie 13, 2006 Autor Share Postat Martie 13, 2006 O sa facem astfel incat sa ne strangem! Eu unul Sambata am o onomastica,dar o sa vad cum fac- depinde si de vreme ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 mergem , mergem sambata sau duminica cand o fii mai frumos oricum daca depasim 120 cum am facut si de data asta punem dupa frana pana la 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 mergem , mergem sambata sau duminica cand o fii mai frumos oricum daca depasim 120 cum am facut si de data asta punem dupa frana pana la 50 Usurel, usurel, ca doar nu ne grabeste nimeni. Oricum ideea este de plimbare, nu de alergat. Admiram peisajul, floricelele de pe cimpii, fetitzele in fustitze, etc Deci ramine pt. sfarsitul de sapt. daca o fi soare afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Dar de ce zici despre Cristi ca e tradator. Omul e inca endurist in sufletul lui, asta nu inseamna in viata sa nu-ti satisfaci toate placerile. Asule, imi place cum gandesti, bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 (editat) Nu te stiu pe tine, Crisiti- chelu care a tradat enduro de curand si si-a luat onda. Ce raspuns.... Bravo !!! E Honda nu onda.... Editat Martie 13, 2006 de horiabt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Asule, imi place cum gandesti, bv Nu dar pe bune, mergem sa ne simtim bine, nu sa tocim cauciucurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Nu dar pe bune, mergem sa ne simtim bine, nu sa tocim cauciucurile. de ar gandi toti ca tine......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 pai si de ce am dat atatia bani pe pilot power mai Pretorian si as? ca sa le tocesc la 80 la ora... uite cum face... mergem ori cu 100 ori cu 150 ca sa nu mai stau intre viteze cu rsv-ul :crack: Eu vineri + sambata + duminica lucrez asa ca nu o sa pot veni... pup ya all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 deci cu 120 ca tu nu o sa fii ca sa stai intre viteze ...as25 fete in fustitze pe magheru poate nu pe camp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 ma imbrac eu in fusta... si promit ca nu ma epilez... cine imi face plinul la mobra pt asta? 20 l x 33400 = 670.000 lei ca sa vedeti niste buci avem amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 (editat) hahaha esti cam cheala fah eu nu te plac ... deci nu-ti fac plinu' Editat Martie 13, 2006 de Carbone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Poza asta e absolut tampitoare Totul se leaga: cainele in carucior, omu' cu masa, caponordu' ... Super tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 de ar gandi toti ca tine......... Ma naude la ce tot bati tu apropo? deci cu 120 ca tu nu o sa fii ca sa stai intre viteze ...as25 fete in fustitze pe magheru poate nu pe camp nu te ma-i lua de de omul asta, are motorul in rodaj, asta-i motivul , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 deci cu 120 ca tu nu o sa fii ca sa stai intre viteze ...as25 fete in fustitze pe magheru poate nu pe camp Dar de ce nu si pe cimp. Vorba cintecului tarancutza, tarancutza ce fustitza mini ai (remix). Oricum trebuie sa inceapa insamintzarea de primavara si daca fetele nu mai ajung acasa de la discoteca. Deci concluzie fete in mini pe cimp. nu te ma-i lua de de omul asta, are motorul in rodaj, asta-i motivul , Salutare Dragoane. Da sunt in rodaj, dar ramin totusi la parerea mea ca pt. o plimbare este OK viteza de 120km. Bafta si ne auzim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 (editat) hahaha acum la 9:20 cand citeam posturile am zis sa vad cum e afara ....si vad zapadaaaaa ...nu cred ca se va face prea frumos pana sambata dexter vrei sa iti fac un credit pt benzina aia ?? traiasca ratele doar cu buletinu Editat Martie 14, 2006 de ariciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Dragoane, ziceam ca sunt de acord sa mergem mai incet ca suntem la plimbare draq nu la curse sa ne dam cu 250/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 pai si atunci curse cand facem pretoriane ca de mult vreau sa te fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 pai si atunci curse cand facem pretoriane ca de mult vreau sa te fac ce ariciule ai prins curaj las ca-mi iau io cauciuc sa te vad atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 (editat) oriunde , oricand si pe oricat cu tine verzuliule later edit : vad ca am 10 % warn de ieri sau azi vreau sa stiu si yo motivu ...ii cunosc personal pe toti de aici si daia am avut unele glume cu ei ...ca pt offtopic nu se face asa ceva Editat Martie 14, 2006 de ariciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Data viitoare vin si eu dar sa nu fie drumul ca ala de la Snagov ca n-am enduro(pretorianul stie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate