cturturica Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 (editat) Am fost 4 insi + + cu 3 motoare pe Transalpina cu intoarcere pe Transfagarasan. Las pozele sa vorbeasca in locul gurii. Editat Iunie 22, 2009 de cturturica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 (editat) Mai bag un set de poze... Mai pun si maine poze, acum tre sa plec. Editat Iunie 22, 2009 de cturturica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suhoiviper Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Super calatoria! Vreau si eu in week-endul asta sa ajung pe Transfagarasan... cum e dumul? S-a deschis circulatiei? Cu preturile la cazare cum se sta pe acolo? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Foarte frumoasa Transalpina ... de abia astept sa o parcurg si eu. Frumoasa calatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 Super calatoria!Vreau si eu in week-endul asta sa ajung pe Transfagarasan... cum e dumul? S-a deschis circulatiei? Cu preturile la cazare cum se sta pe acolo? Multumesc! Da, este deschis. Noi am parcurs traseul dinspre Sibiu spre Curtea de Arges. Pana la Balea Lac drumul e relativ bun, doar mici denivelari, Loganul nelipsit de pe contrasens si nisip in curbe. Dupa tunel, drumul e tot bun, dor pana la Capra. Intre Capra si Barajul Vidraru e foarte prost. Asfalt cu gropi foarte multe si adanci. Daca mergi putin mai tare ai senzatia ca mergi cu o motociclrta fara suspensii si cu roti de fier. Cazarea nu am habar cat e, dar cred ca gasesti numere de tel pe net si te lamuresti sunand. Noi ne-am cazat la Sebes, Motelul Dacia, 90 ron/camera cu 2 paturi si mic dejun inclus. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iunie 23, 2009 Autor Share Postat Iunie 23, 2009 (editat) Contiuam cu pozele... Editat Iunie 23, 2009 de cturturica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iunie 23, 2009 Autor Share Postat Iunie 23, 2009 Mai am 50 si ceva de poze si abia se incarca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Mai am 50 si ceva de poze si abia se incarca... Mai bine ai face o selectie, ca nu e necesar sa pui 3-4 poze din acelasi loc. Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iunie 23, 2009 Autor Share Postat Iunie 23, 2009 (editat) ... dar insist. Editat Iunie 23, 2009 de cturturica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iunie 23, 2009 Autor Share Postat Iunie 23, 2009 Gata cu transalpina. Acum Transfagarasanul... "selectat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 frumoase poze.hmmmmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate