Lutzifer Postat Iunie 25, 2009 Autor Share Postat Iunie 25, 2009 le-am vazut pe youtube, cred ca de alea vorbesti, am dat si-=un comment , 2 la unele xD, io vreau sa le downloadez, sper ca dupa mine vor fi doritori in plus :), p.s. o experienta de neuitat, visez cu ochii deschisi...felicitari si la cat mai multe "nebunii" de acest gen Am vazut commenturile , mersi ! Eu o sa ma pun sa vad la cine sa le trim initial pe mail , posibil la cineva care a fost in tura , si atunci pun linkurile. Poate le pun in seara asta , acuma trebuie sa plec de acasa un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Numai are nimeni de bagat poze ? PS:Apropo , am o oferta pentru voi ! Vrea cineva sa Downloadeze slideurile? Au intre 30 si 70 mb slide-ul. Le pot trim la cineva pe Transfer.ro , dupa care pun linkurile de la ele si aprox 10 zile de cand le-am pus se pot download`a. Sa vedem catzi doritori ar fi ... sa stiu daca merita sau nu sa ma pun pe upload. si eu vreau slide-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Foarte faina tura ( cu multe peripetii)o sa o tin minte multa vreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 25, 2009 Autor Share Postat Iunie 25, 2009 si eu vreau slide-urile Ok , m-am pus pe treaba ... pe Upload. Ti le trimit tie pe e-mail si pun linkurile aici de la fiecare slide... da o sa le postez pe toate odata. Si dureaza ceva timp pana trimit toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 25, 2009 Autor Share Postat Iunie 25, 2009 Nici nu a durat asa mult upload`ul la ele. Am terminat. Slide PART 1 - Download Slide PART 2 - Download Slide PART 3 - Download Slide PART 4 - Download Slide PART 5 - Download De azi Vineri 26.Iunie.09 si aproximativ pana pe data de 5-6.Iulie.09 se pot Download`a Slideurile de pe aceste linkuri. Spor si vizionare placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 multumesc Berty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 25, 2009 Autor Share Postat Iunie 25, 2009 (editat) multumesc Berty Cu placere ! Mersi de linkul trimis cu pozele tale! Is faine Eu mai pun inca odata linkul cu toate pozele facute de mine. POZE - Click !!! Mai intreb odata , NUMAI ARE NIMENI POZE? Dintre participantii la tura? Editat Iunie 25, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Adaug la cele spuse de tine si urmatoarele:-suspensia spate modificata Ce modificare la suspensia spate ? Ca aia e cea care ma tine si pe mine de la off-road-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 FanFace, pe tine te ține garda la sol. Am fost pe Transalpină acum un an cu Adam, amândoi recunoaștem că nu am merge cu CBF-urile și ăsta e motivul principal, nu suspensia: oricum ar fi drumul ăla tot cu 10-15 km/h îl faci. Al doilea motiv ar fi cauciucurile, pe mobra veche aveau profil mai des și mai adânc și erau și mai înguste, astea de CBF parcă sunt schiuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 25, 2009 Autor Share Postat Iunie 25, 2009 FanFace, pe tine te ține garda la sol. Am fost pe Transalpină acum un an cu Adam, amândoi recunoaștem că nu am merge cu CBF-urile și ăsta e motivul principal, nu suspensia: oricum ar fi drumul ăla tot cu 10-15 km/h îl faci. Al doilea motiv ar fi cauciucurile, pe mobra veche aveau profil mai des și mai adânc și erau și mai înguste, astea de CBF parcă sunt schiuri Cu rabdare si vointa se poate face ! Nu-i atata asa de rau drumul , is undele zone cu pietre. Acolo mergi la pas si gata ! Daca vrei sa faci TransALPina , se poate ... numa pui motorul putin la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Stiu cum e drumul ca doar am fost pe-acolo, dar cu CBF-ul ating cu galeriile pe jos si pe strada in Bucuresti iar FanFane are fix aceeasi moto. Poate daca ai o zi intreaga doar pentru Novaci-Obarsie merge, altfel e pacat de motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 26, 2009 Autor Share Postat Iunie 26, 2009 Poate daca ai o zi intreaga doar pentru Novaci-Obarsie merge, altfel e pacat de motocicleta. Eu am zis daca ai rabdare si vrei neaparat sa faci TransALPina sa sti ca ai facut-o ... se poate Nu ma refeream la tine special cu adresarea asta " daca ai rabdare si vrei neaparat sa faci " , asa in general ... pentru toata lumea care are de gand sa se bage cu alt tip de moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Sunt unele peisaje care te lasa masca...Felicitari! Dar ati scapat toti motoarele? sau era un principiu de poze ...apoi la ce "asfalt" era, te cred si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 26, 2009 Autor Share Postat Iunie 26, 2009 (editat) Sunt unele peisaje care te lasa masca...Felicitari!Dar ati scapat toti motoarele? sau era un principiu de poze ...apoi la ce "asfalt" era, te cred si eu.. Am facut o evaluare pe paginile anterioare. Din 9 motoare doar 2 au scapat sa nu fie culcate pe Terra. Al meu si un Varadero de 125. Nimeni nu a dat grav cu ele , doar le-au culcat jos... nu a cazut nimeni in mers. Poate max 5 la ora ! Is motoare destul de grele si daca ai prins putina panta sau nu ajungi jos cum trebuie, una-doua le-ai culcat ! Din poze oricum nu poti sa iti dai seama ce a fost. Ca eu m-am oprit sa fac poze unde am putut pune motorul pe crick , si au fost zone unde m-am bucurat ca am reusit sa cobor intreg nu sa mai si parchez motoru sa fac poze Editat Iunie 26, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Am facut o evaluare pe paginile anterioare. Din 9 motoare doar 2 au scapat sa nu fie culcate pe Terra. Al meu si un Varadero de 125. Nimeni nu a dat grav cu ele , doar le-au culcat jos... nu a cazut nimeni in mers. Poate max 5 la ora !Is motoare destul de grele si daca ai prins putina panta sau nu ajungi jos cum trebuie, una-doua le-ai culcat ! Din poze oricum nu poti sa iti dai seama ce a fost. Ca eu m-am oprit sa fac poze unde am putut pune motorul pe crick , si au fost zone unde m-am bucurat ca am reusit sa cobor intreg nu sa mai si parchez motoru sa fac poze Nu e nevoie sa imi explici, am vazut in poze ca traseul era greu si na cred ca si eu scapam motorul...Eu doar facem haz de necaz, atata tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJsven Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Pentru tura viitoare, trackul cu Strategica (aveți nevoie de gps-uri de off road ca de exemplu Garmin Zumo 660,550, sau Garmin GPSMAP 60 csx special făcute pentru mobre) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 26, 2009 Autor Share Postat Iunie 26, 2009 Pentru tura viitoare, trackul cu Strategica (aveți nevoie de gps-uri de off road ca de exemplu Garmin Zumo 660,550, sau Garmin GPSMAP 60 csx special făcute pentru mobre) Is total de acord cu tine, daca imi faci cadou unu , accept ! De unde crezi ca avem 600 de euro pentru un GPS? Mai bine ma pierd si ma plimb de banii aia :) Oricum ii mai interesant fara , cu unu dinala profi ar fi prea simplu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Ce modificare la suspensia spate ? Ca aia e cea care ma tine si pe mine de la off-road-uri. Nu am inteles exact detaliile modificarii; din ce am inteles si-a inaltat spatele sudand ceva prelungire la amortizor, repet...asta am inteles eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Salut !! Mai pun si eu vr'o 3 poze, nu am multe. In cautarea enduroaicei din sv 1 am modificat amortizorul din spate - l-am lungit cu vreo 30 mm la partea de jos,asta sudand niste bucati de platbanda de 5mm grosime . 2 am pus gume k60 heidenau 150/70/17 spate si 120/90/17 fata(asta e cu camera din pacate) 3 am construit un fel de scut ptr motor din niste resturi de tevi si o tabla de aluminiu 4 am construit o aripa pentru roata din fata dintr-o aripa de MZ si o fasie de tabla de Al prinse cu pop nituri Practic motorul are garda la sol mai mare cu vreo 40 mm. Suspensia renumita ca fiind moale(pentru sport tourer) pe fata mi se pare un avantaj,avand totusi limitata cursa trebuie sa limitezi viteza pe off. Gumele sunt criminale pe off (tineti cont totusi ca nu am termen de comparatie decat Pilot Road cu care am incercat cativa Km pe un forestier si mi s-au parut nesigure si firave) Mai tre' sa zic de roata din fata ca se simte cumva mai greoaie decat cu guma originala,cred ca din cauza momentului de inertie mai mare. Totusi, pe coborarea de la Ranca ,pe asfalt nou ,m-am dat la fel ca pe pilot road. In concluzie: E cel mai tare allrounder pentru mine, as zice mai tare decat Vstrom,pe care il bate la greutate,garda la sol si chiar furca fata(ciudata rau la Vstrom) si avand si motorul mai nervos.Si pret. La dezavantaje as pune zuruiala gumelor pe asfalt,la viteza mica vibreaza tot;si faptul ca gumele sunt motiv de respingere la ITP, da'-n 30 de minute le schimb cu P Road-urile daca e nevoie. N-am mers pana acum cu un offroader autentic,ca sa am termen de comparatie, dar as zice ca de o plimbare lejera pe forestiere merge lighioana asta, s-a tinut binisor de Transalp ,Domi,Beemer F . Si pe sosea sau prin oras e la fel ca inainte,adica destul de nervoasa si fasneata pentru ce-mi trebuie mie,mai agresiva clar decat enduroaicele pomenite. Mai ramane sa vedem ce uzuri anormale vor apare(deca apar). Despre plimbarea asta,un singur cuvant:super:trupa,traseu,aventura cu coborarea pe unde au coborat padurarii bustenii...Un singur regret:ca nu am putut ramane si luni. Urmatoarea?... Toate cele bune! Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJsven Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Pentru tura viitoare, trackul cu Strategica (aveți nevoie de gps-uri de off road ca de exemplu Garmin Zumo 660,550, sau Garmin GPSMAP 60 csx special făcute pentru mobre) Ups, am uitat trackul http://www.mopedmap.net/route/225845 Trebuie să te înregistrezi Âşi poți să-ți iei trackul ca să-l încarci în GPS. Există Âşi un GPS Garmin - GPS 60 - (600 ron) pentru cei în criză.... Merită baniiii (eu am din ăsta). După ce înveți să umbli cu el îi descoperi utilitatea. Fără el nu mai plec prin coclauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 26, 2009 Autor Share Postat Iunie 26, 2009 Salut !! Urmatoarea?... Toate cele bune! Gabi Pentru noi urmatoarea cred ca va fi tura de tara. Din lipsa de fonduri pana atunci stam cuminti. Asta ar fi pe la sfarsitul lui Iulie ( aprox 25-26 Iulie ) si stam cam 2 sapt. Kilometri , cat reusim sa facem ... aproximez un 3000 km. Oricum vrem sa fie lejera treaba. Anul trecut a fost cam pe fuga. Intentionam sa mergem la intalnirea TransALPisitilor , la mare , munte , prin nord , pe unde ne taie capu. Si cel mai probabil fara prea multe planuri de acasa. De pe o zi pe alta. Dar pana atunci mai este , nu am vrea sa ne adunam mai mult de vreo 5-6 motoare. Ca prea multi oameni , prea multe idei , prea multe mofturi. Fiecare vrea altceva , altundeva si tot asa! Numa bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 26, 2009 Autor Share Postat Iunie 26, 2009 Ups, am uitat trackulhttp://www.mopedmap.net/route/225845 Trebuie să te înregistrezi Âşi poți să-ți iei trackul ca să-l încarci în GPS. Există Âşi un GPS Garmin - GPS 60 - (600 ron) pentru cei în criză.... Merită baniiii (eu am din ăsta). După ce înveți să umbli cu el îi descoperi utilitatea. Fără el nu mai plec prin coclauri. Super harta. Acuma am vazut si drumul pe care am luat-o noi, cel gresit. Si vreau " sa-l felicit " pe Robert cu BMW-u albastru ca ne-a dus in erroare. Era drumul din stanga care il banuiam si eu. Dar tzapa , asta e ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJsven Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Super harta. Acuma am vazut si drumul pe care am luat-o noi, cel gresit.Si vreau " sa-l felicit " pe Robert cu BMW-u albastru ca ne-a dus in erroare. Era drumul din stanga care il banuiam si eu. Dar tzapa , asta e ! Vezi de ce e bun un GPS Azi la noi plouă (naÂşpa !), aÂşa că ne cărăm cu motoarele prin cabană, poate mâine ... Salve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 27, 2009 Autor Share Postat Iunie 27, 2009 (editat) Vezi de ce e bun un GPS Azi la noi plouă (naÂşpa !), aÂşa că ne cărăm cu motoarele prin cabană, poate mâine ... Salve Stiu ca ii bun un GPS , nu ma indoiesc de acest fapt. Dar momentan nu suntem in situatia de a da destul de multi bani pe asaceva. Asta e cu criza ... se simte ! Si la noi ploua de azi dimineata , frig , urat ... Bag si eu mare la lucru azi toata ziua , sa mai fac un leu Editat Iunie 27, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan S. Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Salutare, Doar acum am ajuns si eu sa ma uit pe topic ... doar saptamana aceasta mi-am primit calculatorul din tara, si ca sa fie totul cat mai frumos, gata virusat Inca sunt la primele pagini, ce sa spun ... felicitari, foarte frumoasa excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate