SILVIU.C Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 In general un motor luat de nou ,in al doilea an valoare se reduce la aproape jumatate din nou ...asta e riscul ,iar daca vrei sa-l tii pana la adanci batranete cere un pret apropiat de cel nou si ai sa il faci piesa de muzeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 nu l-a terminat da mai au f f f putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Puya .: lol Puya .: se intampla ma Puya .: Puya .: dar knd am tras in ala cu pistolu Puya .: zicea la stiri Puya .: ca au luat numaru Puya .: Puya .: dar eu aveam Puya .: numaru Puya .: acasa Pow: Pow: nebunii Puya .: stai sa-ti arat Puya .: denisa: nu trebuia sa tragi bogdan Puya .: puya: ba da o merita Puya .: ai vazut la stiri? denisa: suntem vedete Pow: t cheama bigdan? Puya .: bogdan Puya .: denisa: lol esti tampit Pow: lol adevarat Pow: Puya .: bilute Puya .: cica la aia Puya .: cu aer cmprimat am tras Puya .: dar era pistol cu bile Pow: ) Puya .: doar ca erau de fier Puya .: si geamu Pow: =()) Puya .: l-am spart Puya .: cu pumnu Puya .: apoi am tras Puya .: si am plecat Puya .: si ala cica mi-a luat numaru Pow: si nr era acasa Pow: Puya .: vezi cum sufli ceva Pow: nu frate Pow: tacere deplina Pow: fac decat un topic p motociclism Pow: ok?? Puya .: ok Puya .: dak ma baga la bulau Puya .: te iau i epe tine Puya .: Puya .: dar nu cred ca trebuie permis de arma pt pistol de 50 de mii cu bile Puya .: Pow: Pow: eh nu sa nu mai ziceti la nimeni...el e faptasu ..el l-a impuscat p taximetrist...deci..shhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 m-ai deconspirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 puuyaaa cand ti am zis ca esti infracto nu m ai crezut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 Veniti maine la AmKart dupa masa sa bem un suc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 puya face mijto...banuiesc..intrebati-l cu c.. cred ca glumeste ca nu prea poate fi adevarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Si sa inteleg ca a venit politia peste puya acasa:)) Puya iati pastile de memorie sa iti aduci aminte unde ai fost atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 2 late Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 5, 2006 Autor Share Postat August 5, 2006 De acum inainte sa luati in calcul ca aveam si acest topic deschis sunt prea multe offtopic-uri peste tot in sectiunea noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 cine vine maine la snagov sa bem un suc si sa facem o baie la complex.... de fapt azi ca e trecut de 12 .... sa vina la ora 1 fara5 la mec la unirii ... deja suntem cativa dar cine doreste e invitatul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 cam ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 cum fac ca am uitat parola de la motociclism cu cine iau legatura sa imi zica parola?> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 rss o stiu yo:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 nu o mai sti nici tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 9, 2006 Autor Share Postat August 9, 2006 Ba mai e un pic din vacanta :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 io am terminat scoala:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 10, 2006 Autor Share Postat August 10, 2006 Nu intri la facultate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 nu anu asta:))nu am chef poate la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 s-o fi tuns paul care stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 (editat) mai e putin si incepe scoala..... http://www.edu.ro/index.php/pressrel/5128 programa anului scolar:(( da il rupem pe offtopic Editat August 11, 2006 de alexutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 de parca nu stiam ... orikum tot kand vrem mergem la skoala tot nu am aflat daca s-a tuns paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Si deci va mutati pe topicu asta:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 nu.. vorbim pe mess... e traznit omu` de fapt e si normal ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 fac misto=)) asta ma crede nebun:P sa zic sa nu zic? chestia cu mizeria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate