puya123123 Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 Eu stau. ce replici,ce dialoguri..cobra da-ti bann singur ,parerea mea ,si eventual sterge si topicu asta ca de 10 pagini incoace numa idiotenii se povestesc ,chestii care pot fi vorbite pe mess,la telefon sau la un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 ce replici,ce dialoguri..cobra da-ti bann singur ,parerea mea ,si eventual sterge si topicu asta ca de 10 pagini incoace numa idiotenii se povestesc ,chestii care pot fi vorbite pe mess,la telefon sau la un suc de aia se si numeste ma discutii generale..ca sa batem campii in general ce mai faci? Nu sincer acuma se agita cobra de de costy clipcea...da` tu cristi ce nebuneli ai facut la inceputurile tale motociclistice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 ce replici,ce dialoguri..cobra da-ti bann singur ,parerea mea ,si eventual sterge si topicu asta ca de 10 pagini incoace numa idiotenii se povestesc ,chestii care pot fi vorbite pe mess,la telefon sau la un suc Te rog sa cauti in DEX cuvintele discutie si general Pentru discutii mai inteligente te rog sa te mai duci pe la scoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Te rog sa cauti in DEX cuvintele discutie si general Pentru discutii mai inteligente te rog sa te mai duci pe la scoala. te rog sa nu mai dai replici idioate,si sa nu incerci sa pari mai inteligen decat esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 Amice,tu prin conceptia ta esti un "inteligent.Dupa pararea mea tu dai replici idioate, nu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Amice,tu prin conceptia ta esti un "inteligent.Dupa pararea mea tu dai replici idioate, nu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 hahaha sunteti niste terminati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 hahaha sunteti niste terminati E tot un fel de scooter...isi ia cbr125 mai stiu eo pe unu de vroia sa isi ia cbr de 125...=))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 de unde pot sa imi iau si eu jiglere ptr carburator de 34 de mm ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 nu veniti la cursa de scutere de la salon? detalii gasiti aici: /index.php?...mp;#entry718396 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 cumpar ambielaj pt aprilia rs 125 motor rotax 122 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 ce parere aveti despre Bestia asta?110cc,4 viteze,90-100 km/h.....450 de euro.... ...eu personal imi iau una .....astept pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 vreu si eu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 6, 2007 Autor Share Postat Iunie 6, 2007 Veniti careva la motorrock? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 Am si io o intrebare...vreau sa aduc un CBR 125 din germania din 2004...se plateste ceva la vama? ca parca nu e fabricata in uniune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 nu se plateste nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 5, 2007 Share Postat Iulie 5, 2007 As vrea niste mansoane rizoma pt RS50,cat costa?si de unde?inafar de louis...ms..salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 nu se plateste nimic nu se mai plateste la nimica de 125 la vama taxa aia, ca parca era o taxa daca nu e facuta in uniune, sau cbr`u e facut in uniune (m`ar interesa si pt un nsr) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 6, 2007 Autor Share Postat Iulie 6, 2007 Taxa aia se numeste TPI si s-a scos la motociclete,si se aude ca se va scoate si la masini din 2008. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 Taxa aia se numeste TPI si s-a scos la motociclete,si se aude ca se va scoate si la masini din 2008. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 cine imi spune si mie cat merge maxim Honda CBR 125 ? nu stiu exact,am vazut filmulet cu 150,eu nu i'am dat mult ca inca nu am carnet .Vreau raspunsuri concrete daca se poate nu pe auzite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 cine imi spune si mie cat merge maxim Honda CBR 125 ? nu stiu exact,am vazut filmulet cu 150,eu nu i'am dat mult ca inca nu am carnet .Vreau raspunsuri concrete daca se poate nu pe auzite 120 intr`o zi cu soare si vant din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 7, 2007 Share Postat Iulie 7, 2007 120 intr`o zi cu soare si vant din spate 130 intr-o zi cu soare si vant din spate.....nu 120....trust me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 130 intr-o zi cu soare si vant din spate.....nu 120....trust me. nice cate kg ai ? eu am numa 60 poate merge mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 azi vreau multa lume la arc sa mergem pana la branesti ca pe vremuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate