Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 nu prea cred ar trebui sa crezi , ca eu am demontat-o pe a mea sa o curat si i-am invatat toate mecanismele , si are un motoras care actioneaza valva , care poate fi foarte usor decuplat , cei care au mai umblat cu asa ceva pot confirma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 vezi ce faci cu ea ca te alerg miercuri la arc.... gata shefu', o lustruiesc bine o pun in vitrina pana ti-o inmanez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 (editat) gata shefu', o lustruiesc bine o pun in vitrina pana ti-o inmanez ce nebun esti danis maine iesim la o plimbare de duminik ? daca sunt doritori ne int la academie la ora 12:00 e bine ? eu oricum ies,va astept 20 de min acolo daca nu veniti ma duc sa ma trag singur pe magheru Editat Octombrie 7, 2006 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 care academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 (editat) care academie? militara,pe unde sta furia mergem bem si un :drink:ne int si cu cateva chizde:D Editat Octombrie 7, 2006 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 hai ca daca e, noi ne vedem la otv vorbim maine de dimineata singura chestie e sa nu ploua in seara asta ca n-as vrea iar sa ma fac ca porcu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 deci copii maine la academie la ora 12:00-12:20...sorin e valabil si pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 eu nu vin asa ca nu vad cine ar mai veni fara mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 (editat) eu nu vin asa ca nu vad cine ar mai veni fara mine o fost forte faina plimbarea,chiar daca nu ai fost si tu ne-am mai intalnit cu un baiat cu un ETX 125 aprilia(cross) si am fost pe la Dunlop Drivers Cup prost si fost ca nu ai venit foarte marfa per total punem si poze mai tarziu Editat Octombrie 8, 2006 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 pun eu una ca doar in asta apar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 haha ce urati sunteti....cum arata cipcirip pe rs`u lui andrey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 (editat) na si eu poze Editat Octombrie 8, 2006 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 na si eu poze c zicea militia mah??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 cum putea sa se holbeze politistul ala la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 (editat) c zicea militia mah??? ce sa zica ? prea mult whellie stopie si burn..lasati`o si voi mai moale...ca va dau amenda Editat Octombrie 8, 2006 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 nice ride ce fitze de everest , pardon kfc , lasa ca imi fac si eu motorul ca asa de rau ma mananca palmele ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 si pe mine ma mananca de permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 Tari pozele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 bah i-a sa nu va mai luati de astia care scriu fara cratime si etc dak nu ati vazut pe la televizor in ultimul timp..nu se mai folosesc ex: vrun,intro,intrun etc dar este adevarat ca mai exista unii care fac greseli de exprimare nu de scriere..ATUNCI CHIAR E GRAV treaba cu cratima si astea mi-a zis si aia de romana si am vazut si cu ochii mei la televizor bafta si asfalt moale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 da, unele cuvinte care se scriau inainte cu cratima nu se mai scriu aum... nu stiu ce tot fac aschimbari deastea INUTILE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 cand mai facem ceea ce stim noi sa facem cel mai bine ? adica sa ne plimbam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 cat mai repede... daca nu maine la arc... sambata sau duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 cine ma ia si pe mine pasager maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 nu imi merge furia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate