unnamed Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 pe tine te ia laura.... pe mine cine ma ia ? maine la arc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 pe tine te ia laura.... pe mine cine ma ia ? maine la arc ? a patit ceva rs-ul tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 hai ca pana la urma jumate din noi o sa vina cu ratb-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 a patit ceva rs-ul tau ? cablul de ambreaj.din cauza schimbarii foarte solicitante si a fortei de apasare ridicate a ajuns la un standard de motoGP si nu a rezistat fiind cablu de uzina in 2 zile imi vine unu nou,direct dupa pista de incalziri si revin pe circuit,scuze pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 pe tine te ia laura.... pe mine cine ma ia ? maine la arc ? era sa zic cine ma ia .. io vin cu furia ma sa vezi k sunt talentat... sa imi admire loomea flacarile o sa fie un party fara andrey .. pardon rossi incingatorul de cabluri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 era sa zic cine ma ia .. io vin cu furia ma sa vezi k sunt talentat... sa imi admire loomea flacarile o sa fie un party fara andrey .. pardon rossi incingatorul de cabluri a fost varza am auzit,fara talentatul vostru pilot de curse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 bah...ati auzit c a facut MAG cu tuono ala cu kit de 154???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 nu, nu am fost azi. ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 bah...ati auzit c a facut MAG cu tuono ala cu kit de 154???? CiCa la calat. Da ati auzit ce am facut eu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 a cazut prostu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 grav? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 nu e grav ranit..si-a facut fractura de bazin si si-a rupt piciorul drept:| a cazut ca fraieru...era in plm sa moara..a mai venit si o proasta din spate tare..care a franat brusc si s-a oprit la juma de metru de capul lui....omu fiind p jos pot sa zic ca a scapat bine :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 nu e grav ranit..si-a facut fractura de bazin si si-a rupt piciorul drept:| a cazut ca fraieru...era in plm sa moara..a mai venit si o proasta din spate tare..care a franat brusc si s-a oprit la juma de metru de capul lui....omu fiind p jos pot sa zic ca a scapat bine :| asta vroiam sa zic si eu mersi Pow ca ai zis tu primu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 nu e grav ranit..si-a facut fractura de bazin si si-a rupt piciorul drept:| a cazut ca fraieru...era in plm sa moara..a mai venit si o proasta din spate tare..care a franat brusc si s-a oprit la juma de metru de capul lui....omu fiind p jos pot sa zic ca a scapat bine :| Ce mintiti ma asa??? Doar julituri.....nimic rupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 asta cand s-a intamplat? ca aseara a fost la arc si nu avea nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 am gasit si eu niste poze cu rs 750 cu 3 cilindri (2007) si un rs1000 dar va aparea prin 2008 din cate am citit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 asta cand s-a intamplat? ca aseara a fost la arc si nu avea nimic? si cum s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 asta cand s-a intamplat? ca aseara a fost la arc si nu avea nimic? undde a fost bah la arc??? ai vedenii=)))))))))) doamne auzi...a fost aseara la arc=))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 13, 2006 Share Postat Octombrie 13, 2006 undde a fost bah la arc??? ai vedenii=)))))))))) doamne auzi...a fost aseara la arc=))) minte,e parsiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 am si eu o intrebare stupida si ca sa nu deschid alt topic o sa o posez aici...intre rs si mito e dif la consum ? ptr ca mi-a zis cineva ca domne..rs`u consuma 12%(mi-a spun cineva care are) ...si ca e mai bun mito la consum...din cate stiam io rs`u consuma intre 6-8% dar 12 e deja prea mult... si mito are cam acelasi performante si nu vad dc sa consume mai mult rs`u decat mito...va rog sa nu radeti de mn da nu stiam cine sa ma lamureasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 (editat) in forja maxima mia luat vro 11 si ceva deci se poate:) Editat Octombrie 19, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 bai...io nu inteleg...deci la 12% inseamna ca motoru ala e praf..da`o drq de forja...e buna si aia dar consecintele.................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Pai 12% nu cred ca e vreunu sa ia,poate doar cu carburatoru mai mare de 34mm sau cat e cel mai mare , dar unul cu carburator normal ia 10% sigur IN REGIM DE FORJA ...mers normal consuma bine,iar mers total sub powervalve consuma 3 sau 4 cred maxim ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate